128

Кире

преди 1 година

Запада и Украйна подкрепят Украинския план за мир, но Русия и Путин още не са готови.

127

Публикуваното

преди 1 година

в съседство изказване на Зеленски, който казва на китайците какъв ТРЯБВА да е планът им - показва, че Путин е прав.

126

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН Ти не разбра ли,че има българи ,които не ви харесват и не руснаци пишат.Да и само един българин може да разбере когато някой се представя за такъв,а не е .Не ви харесваме с вашите лъжи и опити за манипулации,а сме достатъчно интелигентни,за да намираме информация и да преценяваме и за това всичките ви измислици не вървят.Объркали сте хората и мястото.Ходи си в бандерията и там си крякай глупости.Тук просто не става

125

АнонимеН

преди 1 година

ПУТИНИСТИТЕ ПИШАТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА МОРДОРСКОВИЯ И СА НА СМЕНИ !

124

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН Ти не разбра ли ,че не си актуален бе хохъл .Не си тоя който ще дава информация и никой не се интересува от брътвежи на един отчаян просят,жалка работа.

123

Анонимен

преди 1 година

До 160 Ти си гледай това васал,а освен,че е такъв е клоун щото иначе си е чист присяк

122

емо

преди 1 година

да фалират още няколко големи банки,и ще са готови!

121

Анонимен

преди 1 година

Време е вече правило на произнасяме и пишем името на китайския васал - Пу Тин.

120

Анонимен

преди 1 година

До 158 . АнонимеН Ти не разбрали,че има достатъчно източници на информация и никой не се интересува от твойте бъртежи.

119

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН.Нд ни занимай с твоите мечти и фантазии,не се интересуваме от тях.Сънувай си бълнувай си в бандерията.

118

Анонимен

преди 1 година

До 147 - Ама ти пишеш твоите мечти като твои оценки. Значи - зАб-ра-ви!!! )))))

117

Joker

преди 1 година

С две думи, Русия се наведе на Китай! Путин, надцени възможностите си, така не се става световен хегамом, трябва и акъл!

116

Анонимен

преди 1 година

Русоблатото става суровинен придатък на МАО-китайците а те имат много да си връщат особено на болшевикитe и накрая търпеливо дочакаха момента!

115

3254362

преди 1 година

Китай бил най-големия им търговски партньор...е много ясно, никой нормален не иска да прави търговия с тях, само контрабанда.

114

Риб-Мол

преди 1 година

Рибентроп и Моллотов разбраха ли се и този път?

113

Анонимен

преди 1 година

игр.филм "Призови ме с твоето име"/2007г,носител на Оскар за адаптиран сценарийизлъчен наскоро по Нова тв.Това е трогателната история за приобщаването на едно непълнолетно момче към хомосексуалния рай.Филмът е направен майсторски,от него се лее такава хармония и красота,та дори можете да пропуснете да забележите,че става дума за брутална педофилия.Той предлага изключителни прозрения и худож. внушениянапример,малкият новопокръстен мастурбира в една праскова,еякулира в нея и след това едва възпира прелъстителя си да не я изяде.Прасковата на джендърите е далеч по-опасна,от ябълката на Е.в.а.

112

АнонимеН

преди 1 година

ПО МОЯ ОЦЕНКА В КРАЯ НА АПРИЛ 2023-ТА МОРДОРСКОВИЯ ЩЕ Е СМАЧКАНА ФИНАНСОВО НАПЪЛНО! ПРИРОДНИЯ ГАЗ СИГУРНО ЩЕ Е 10 ЕВРО СЕГА ОЩЕ СЕ ПРОДАВА ЗА 40 ЕВРО ЕДНА БЕЗОБРАЗНО СКЪПА ЦЕНА ОТ КОЯТО МОРДОРСКОВИЯ СИ ПЪЛНИ ЯКО ГУШАТА! МОРДОРСКОВИЯ Е ПРОДАВАЛА И НА 5 ЕВРО ПРЕЗ 2020-ТА ГОДИНА! НОВ ТАРГЕТ! 5 ЕВРО ЗА ПРИРОДНИЯ ГАЗ В МОМЕНТА Е 40 ЕВРО ЕДНА БЕЗОБРАЗНО ВИСОКА ЦЕНА! ДАНО ДО КРАЯ НА АПРИЛ ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ ДА Е 5 ЕВРО ЗА МЕГАВАТ ЧАС! 40 ЕВРО В МОМЕНТА Е БЕЗОБРАЗИЕ :D

111

КИТАЙ.Е...

преди 1 година

Пряко зависим от западните технологии и сравнително беден на суровини! РУСИЯ ЗА ТЯХ Е СТАР СЪПЕРНИК И КОНКУРЕНТ!!!

110

2

преди 1 година

Китайските компании доставящи в Русия използват вериги от посреднически компании, които могат да включват повече от дузина фирми. В други случаи описанията на пратката може да са умишлено неясни или да подценяват общото количество на изпратените стоки.

109

1

преди 1 година

The New York Times: Китай продължава да продава дронове и резервни части на Русия. Американското издание пише, че Пекин става все по-важен стълб за военните усилия на Русия в Украйна. Според официални данни на руските митници през годината от началото на CBO продажбите възлизат на повече от 12 милиона долара. Сложните канали за дистрибуция и неясните описания на продуктите в данните за износа затрудняват недвусмисленото определяне дали китайските продукти съдържат американски съставки.