48

Анонимен

преди 1 година

Сичко знаят краварските марионетки брей, сич-ко!

47

Антипутиноид

преди 1 година

САЩ им го натресе в празните московски кратуни. Първо изчаха официалното изявление на РФ, че не е имало контакт между техен самолет и американския дрон, след което пуснаха видеото от дрона, в което се вижда точно обратното.

46

Анонимен

преди 1 година

Тоя псевдогенерал на американска хранилка се е нъсрал от безсилна злоба и неистов страх.

45

Янки го хоум

преди 1 година

А някой питал ли е народите дали искат над главите им да фърчат афроамерикански дронове,бомби и т.н?Къвуй го дирят американски оръжия тука,на обратната страна на земята?Да си хвърчат там над тлъстата Америка,тука нямат работа!Световният жандарм,милитарист и терорист заслужава Кимчо да им пусне един атом!

44

Анонимен

преди 1 година

,,предварителното изхвърляне на гориво е по-скоро заради грешка на пилота,, А ето каква е истината . Дроновете ги правят пластмасови за да не отразяват радиовълни а горивото е токсично и разтапя пластмаса . Направо се свива палстмасата като мозъка на ,,генерал,, който нищо не е работил през живота си и от никакви материали няма грам понятие ;)

43

Black River

преди 1 година

Какъв умнокрасив - и най-вероятно, психодесен! - ЖенералЪ!!! Изпращаш дрон на мичка си пайчина, за да създаде впечатление, че е с провалена мисия и да го пленят, обаче, предприели мерки, да изтрият инфото в него. Това е най-блестящото мисловно рЕдко щастие, което съм чел. Вие, тея руснаци съвсем за *** ги взехте. Нищо, подигравайте се още. Смейте се като душевно болни. А, който се смее последен, се смее най-добре. Народна мъдрост.

42

Анонимен

преди 1 година

Русия ще види какво е освен само ако не е повредено при падането и в морето на дъното е опасна киселина.

41

Анонимен

преди 1 година

Те един дрон не можаха да опазят, ще ми опазят информация.

40

Анонимен

преди 1 година

Ако е на флашка Русия ще види какво има. Дистанционно СЩ не могат да го ликвидиират, защото Русия ще ги заглуши..

39

Анонимен

преди 1 година

Има информация, че САЩ са пуснали втори такъв дрон за контрол на пространството, където е свален първият. Повече сведения по въпроса засега няма.

38

Следите остават...

преди 1 година

Еее туй е като случая....Младоженци си лягат в спалнята на третия етаж. Кварталния хулиган взима стълба и се покачва да гледа в спалнята от НЕУТРАЛНОТО въздушно пространство. Младоженецът го вижда, хулигана се уплашва, притреперва от страх и .....хулигана и стълбата падат!!! Въпроса е, кой е виновен в случая... а случая е досущ като тоя с дрона!!!!И ти да видиш.... дрона май е паднал в руски води....!!!!

37

L.

преди 1 година

Не знам защо този човек споделя вече широкоизвестна информация отново. Ние не се притесняваме за информацията в дрона и не ни интересува дали е била изтрита. Освен ако не е съдържала числата от тотото за в неделя.

36

Анонимен

преди 1 година

Но щом американците надуха толкова историята значи е доста неприятно за тях ---->>>> Неприятното е, че ако руснаците им гепят софтуера, ще могат с точност да знаят как действа дрона и на какво е уязвим. Което потенциално води до това, руснаците да могат да "хакват" всеки Reaper на САЩ. Те и за това толкова тръбят, че са изтрили софтуера. Сега драмата е дали руснаците/китайците ще могат да го възстановят. Щото това ще е удар за десетки, даже стотици милиарди върху САЩ...

35

Анонимен

преди 1 година

Къде е Америка, къде е Черно море. Какво прави този дрон тук? Писна ми от тази наглост.

34

Анонимен

преди 1 година

Аман от пишман генерали,откак дойде демокрацията в нашата армия останаха саде генерали....

33

Анонимен

преди 1 година

Има информация, че на новия президент на Чехия е наложена глоба затова, че не е декларирал имената и данните на спонсорите на кампанията си, Оттук се налагат поне два извода:1. Че започва с нарушаване на законите и е вероятно да продължи така; 2. Че ако напише данните на спонсорите си, ще лъсне на кого е подставено лице. В САЩ за недеклариране на споснорите при политическа дейност се полага И затвор.

32

селянин

преди 1 година

тоя дрон е следил руските воиски а точно те тая информация си я имат де не са кат нашта армия никой нищо не знае и при всеки командир различни заповеди айде г-н генерал бегом от мен до другото дърво

31

Анонимен

преди 1 година

Следва :Ще си премерят силите , Китай - САЩ , за Таван !

30

Анонимен

преди 1 година

Право , конвенции ...а,у....Ако ирански дрон е на същото разстояние до база Диего Гарсия , американците какво ще правят? Вечните истории - за нас да, за вас не....

29

Анонимен

преди 1 година

Боли ги задните части Руснаците за информацията, те искат самия дрон. Иранците от един свален американски дрон видяхме какво направиха пък си представям руснаците, като са светлинни години напред от иранската военна промишленост