86

Анонимен

преди 1 година

Цяла година дъвчете едно и също- Путин не можа да превземе украина, армията му избита, немат ракети, бомби... Първо само страхливите ви мозъци и вашите куратори говорят за превзимане на украина. Руснаците искат 4 области, населени с руско население, избивано и малтретирано от дрогирани комплексари, чиято държава е възникнала преди Македонската. Освен това армията на Русия участва с не повече от 20% техника и л.с. срещу армиите на ЕС и САЩ. йде поздрави на Бай дъньо!

85

Космонавт

преди 1 година

До 85 Какво ти пука какъв съм? Трябва да се научиш кое е важното в живота, ако разбереш кой съм и какъв съм, това няма да подобри реалността ти. Важни са приоритетите. Твоите какви са? Щом е Русия, знначи има право на геноциди над други народи, "войската" им имма право да мародерства? За Чечения и 300 000 избити кой ще плаща? Тогава никой не помогна на чеченците и руснаците все още имат 150 000 окупаторска армия на чеченска територия. Все някога, някой трябваше да им се опъне.

84

Зозо

преди 1 година

Оня от Плевен заровиха ри го? Дето се е бил на страната на Пияндурстан?

83

Анонимен

преди 1 година

Тука коментират много и всякакви мишоци.Ситуацията е следната пандизчиите от Вагнер натискат укрите в глуха отбрана докато редовната армия е в околностите на града и чака резултата.Докато пандизчиите пращат все повече и повече укри при св.Бандера редовната армия наблюдава.Кога ще влезе в бой решава само Вовата.

82

Анонимен

преди 1 година

Бати и Бахмута, 8 месеца стана го превземат, а то с размерите на Радомир.

81

Анонимен

преди 1 година

Това за демонголизирането не бях се сетил като ефект! Вярно тея племена ще изчезнат, че путин се притеснявал да праща московци, да не разбутва рахата и гнева на пияндypницити, че да не се надигнат с кирки и лопати както в момента и армия нема!

80

88

преди 1 година

Отвоговир ми?

79

Анонимен

преди 1 година

Къде са 700-те танка от САЩ, както и стотитиците Леопрд 2?

78

Анонимен

преди 1 година

Ако не ги унищожат укрите ще тръгнат към Москва.

77

Анонимен

преди 1 година

До Терористи 83 - Те па баш в театъра ли намериха да се крият?

76

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт какво унижение бе *** Ти какво си мислиш,че ще се криеш в градовете и някой ще ти праща тълпи хора да го атакуват.А тоя бандерски поздрави в бандерията ти.Азсе кефя въпреки проблемите които докарахте на хората,че ви трошат главите.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84 - Логистиката им БЕШЕ сериозна, но това започна да се секва след падането на Соледар.

74

ей

преди 1 година

какъв космонавт си ти, бе! украински ли? може! те всички сега ще станат космонавти с еднопосочен билет!

73

Анонимен

преди 1 година

В района е невъзможно придвижването на всякаква техника поради обилни валежи. Няма как да се изтеглят с техниката. Пък и всички пътища вече се контролират от руските ВС и Вагнер. Може би ще последва капитулация, ако все пак руснаците успеят да затворят обръча. Въпреки, че логистиката на украинците е доста сериозна, в крайна сметка всичко зависи от човешкия фактор. Ако останат изолирани в Артьомовск укрите ще вдигнат бялото знаме...

72

Терористи

преди 1 година

Днес е годишнината от военното престъпление и геноцид, който руските окупатори извършиха бомбандирайки драматичния театър в Мариупол където се криеха стотици цивилни, много от които деца. Да се помни!

71

Анонимен

преди 1 година

Бахмут не е значим, затова ще умират по 1000 души общо на ден от двете страни ...

70

Зозо

преди 1 година

.......... "не виждаме да има каквито и да е предпоставки, че противникът просто ще изтегли частите си"........... Хахахаааа, просто ще се изтеглят, а? Ами сладолед не искате ли? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

69

Космонавт

преди 1 година

До 75 Приигожин каза, че остава ЕДНА УЛИЦА и Бахмут пада. За две седмици превзеха ли я тази улица или не? :)) Това беше опит за събуждане на русофилите от будната кома в която изпадат след като се напоят с руска пропаганда.

68

Анонимен

преди 1 година

Аз споделям с русофобите. Моля русофилите да не ми коментират коментарите, защото не ме интересуват и не ги чета! Да одат по градинките, да си щpaкат c броениците! СЛАВА НА БАХМУТ!

67

Анонимен

преди 1 година

ЕС с каквото сe e заел все побеждава. Ей го на ковитодеветнайсе.