124

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев също е бил разследван от западните служби. Както чухме от първо лице, съдружникът му се оплака, че Василев го е обрал, като е откраднал интелектуален продукт, който е продал на Китай. Подписал е споразумение със съда, за да не бъде съден. Шарлатаните от ПП са в България не от патриотични чувства, а затова, че им е станало тясно на запад. Същото е и с Нексо.

123

Анонимен

преди 1 година

Разкошна къща на стойност около 4 милиона лева крие Асен Василев в центъра на София. Той е забравил да опише многоетажна къща на централната столична ул. Чаталджа в декларацията си пред комисията Антикорупция. Василев затова ли искахте да назначите комунистическият следовател Рашков за шеф на КПКОНПИ за да ви прикрива. По корумпирани и крадливи от ПП досега не е имало. Източиха милиарди и ни върнаха 30 години назад.

122

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, никой не може да мести курса бре, Вгъzpoжденци мало*умни :))))))))))))))) Евентуално парламента и то с голямо мнозинство май.

121

Анонимен

преди 1 година

милиона лева крие Асен Василев в центъра на София. Той е забравил да опише многоетажна къща на централната столична ул. Чаталджа в декларацията си пред комисията Антикорупция. Василев затова ли искахте да назначите комунистическият следовател Рашков за шеф на КПКОНПИ за да ви прикрива. По корумпирани и крадливи от ПП досега не е имало. Източиха милиарди и ни върнаха 30 години назад.

120

Фу

преди 1 година

Защото той малко открадна с Киро. Трябва да се въведе разстрел за народни предатели, а не затвор, тогава е възможно да започнем да се оправяме. пРезидента ги избира!!!

119

Анонимен

преди 1 година

Този гнусен плъх на снимката фалира България.

118

Възраждане

преди 1 година

Никога няма да се докопат до власт тия prodaжници демократи. Ще се изгубят напълно като еднодневка. Само Възраждане!!!

117

Анонимен

преди 1 година

Престъпници, сложете таван на харчовете, защото тези харчове бутат инфлацията в небето. Банките също помпат в тандем с Вас цените през кредитирането. За Бога народа няма ли как да Ви изрита всичките с мощен шут и да се приключи веднъж завинаги!!!

116

Мхм

преди 1 година

До "Не мога да повярвам, не мога да проумея, акъла не ми побира как можахме да се оставим една абсолютно нелигитимна, компрометирана и престъпна шайка" - Да и аз не мога да повярвам, че оставихме 12 години ГРОБ да управлява и завре държавата на дъното на всевъзможни знайни и незнайни класации.

115

Кукукор

преди 1 година

Този агpeсивeн слaбoумник не трябва да бъде гражданин на БГ. Всички искаме да го видим като денацифициран укроп на 2 м в почвата.

114

ХХХ

преди 1 година

Хахахахаааа тия се обвиняват взаимно кой иска да окраде народа :) а народа бива ограбван над 30 год .....защо не кажат какво трябва да се направи , как да се вдигнат доходите , да се свалят цените .....ами само гледат в джоба на българина какво има и кой иска да го доокраде от яд да не го изпреварят ! Аз лично от давна не съм чул от тия дето ни управляваха да кажат нещо пряко за народа ...в полза на народа ....само се давят като кучета за кокал !

113

Зозо

преди 1 година

Да припомня. Тоя скъсан ГЗ и Кирчо мошеника ги натресе Рундю - юмрука. Импийчмънт!

112

Анонимен

преди 1 година

Ококорената Асенка със скъсаните жартиери е специалист по фалитите. Фалирал собствената фирма в Англия, та България ли няма да фалира. Но зеленият чорап с вдигнат юмрук го назначи за финансов министър. Защо сега не вдига юмрук жалкият фигурант кРадев?

111

Анонимен

преди 1 година

Не мога да повярвам, не мога да проумея, акъла не ми побира как можахме да се оставим една абсолютно нелигитимна, компрометирана и престъпна шайка кирчо-кокорчовци да диктуват дневният ред в нашата държава и да се разпореждат с нашите съдби...!!!! Това е някаква изкривена реалност в която живеем..!!!!

110

Анонимен

преди 1 година

Хващайте пушките да отстреляме радевите гълъби!!!

109

Психиатър

преди 1 година

Абе Асене. То фискалният резерв е 2 пъти по-голям, ама държавните разходи са 5 пъти по-големи. Така става фалита. Недей казва само едната цифра. Като кажеш А кажи и Б.

108

Анонимен

преди 1 година

Радев с неговите харвардски мошеници и шарлатани погребаха България с цени по високи от колкото в Германия, Англия. Пак гласувайте за тях мааааалоумници, заради вас всички страдаме.

107

Ханко Брат

преди 1 година

Аз зъм мазохист и отново ще гласувам за ГЕРБ!)

106

Анонимен

преди 1 година

Защо ли не вярвам и на дума на този доказан лъжец, тепърва ще става и по-зле но няма и как да не е така, заеми за милиарди и помпане на инфлацията до какво може да доведе, нека сам да си отговори.

105

Анонимен

преди 1 година

Няма значение кой крив, кой прав. Това е пълен крах на политическата класа!