90

Има и още

преди 1 година

Хамбург Берлин Дрезден Лайпциг Токио Хирошима и Нагасаки София са "демократично" бомбардирани без военен смисъл. Следват Корея Виетнам Гренада Салвадор Панама Югославия Ирак Либия Сирия Афганистан, не само бомбардирани но и окупирани без решение на ООН ! И за всички тези своеволия на Каубоите от Америка които преди това хладнокръвно избиха истинските американци индианците...Никой не им е наложил репарации и санкции. И тези у.биййци имат наглостта да съдят Русия и Китай за действията им !?

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 "...общувам само с топ платци на данъци у нас..." Ти си топ платец само на MaHaфиTe които те ш.и6aT aHaлHo, BaruHaлHo u Hakpaя opaпHo за да им o6лижeш *** пegaл гpo3eH!

88

Анонимен

преди 1 година

God Bless America!

87

Анонимен

преди 1 година

Бедните бачкатори русофили (то русофил с друг профил е 1 на 1000) пак се развилняли. Обичат си поробителка Русия, харесват как Русия изтрови тях и децата им с Чернобил и мълча сума време, обичат си десетките милиони жертви на комунизма. Абе, Стокхолмски синдром, какво да кажем. Поне едно ми е ясно- русофили около себе си не познавам, общувам само с топ платци на данъци у нас, децата ми не познават русофили и са в една прекрасна българска среда в сърцето на София. Мерси. ДА ЖИВЕЕ САЩ И ЕС!

86

Анонимен

преди 1 година

"Че беше грешка втората война в Иран, беше. Дори американците си го признават.".....................Признанията не оправят нищо. Буш и администрацията му трябва да бъдат изправени пред Хага, а САЩ да плати репарации на Ирак. Нали така?

85

Анонимен

преди 1 година

То където американците стъпят трева не никне и камък връз камък не оставят,да ви еba и демокрацията и чудото...

84

Анонимен

преди 1 година

В Япония американците така са им промили мозъците, че днес повечето японци мислят, че атомните бомби им ги хвърлиха съюзниците на САЩ и най-вече индиректно се намеква, че това е СССР. А Южно Корейците миналата година на американският празник Хелуин се изпотъпкаха и в името на чужди за тях ценности загитаха над 150 високо образовани дe6илa.

83

Анонимен

преди 1 година

"Нещо не ви разбирам логиката на русоробите. Че беше грешка втората война в Иран, беше. Дори американците си го признават. Та с грешката на другите ли оправдава имперските си амбиции Путин?"-------------------Значи и Русия има право на няколко "грешки" без да бъде санкционирана както САЩ до постигането на целите си. Така е честно. После ще си признаят, че е било грешка и всичко ще е опростено.

82

Анонимен

преди 1 година

Дн не говорим за само от военна гледна точка че и двете войни в Ирак бяха нещо което русоробите само ще мечтаете. Безаналоговата армия пред тях е като племе с копия и лъкове.

81

Анонимен

преди 1 година

Горките хора,какво изживява,гледах един клип,как американски военни, стрелят по цивилни от хеликоптер .Снимах клипче,как избиват хората и се смееха.

80

Анонимен

преди 1 година

"харесват как Русия изтрови тях и децата им с Чернобил и мълча сума време"-------- Яяя, чакай, чакай. Нали Украйна не е Русия? Нали Чернобил е в Украйна? Нали това са два различни народа? Значи, УКРАИНЦИТЕ ни изтровиха с Чернобил, американски тролейбусе.

79

Анонимен

преди 1 година

Неслучайно наричат САЩ световен терорист.

78

Анонимен

преди 1 година

Нещо не ви разбирам логиката на русоробите. Че беше грешка втората война в Иран, беше. Дори американците си го признават. Та с грешката на другите ли оправдава имперските си амбиции Путин? Тогава с какво е по добър от тях? Т.е аз имам право вече да убивам щото видях друг престъпник да го прави. Евала на логиката ви. Тия поне после се оттеглят и ако населението е кадърно се оправят Япония, Южна Корея. Докато при руснаците само мизерия и упадък

77

До 71

преди 1 година

Да, затова се изложиха в Афганистан след 20 години!! Много бързо и евтино превратче ;) в Ирак също 8 години са били до 2011..

76

Анонимен

преди 1 година

САЩ трябваше да преследват талибаните и ислямистите от ал кайда., а се озоваха пак в Ирак.Ирак , който се водеше светска държава.Излизаше какво, емирите и ислямистите , които Садам гонеще се оказаха съюзници на САЩ 1991 и за благодарност същите ислямисти събориха кулите.И САЩ кой наказа, вместо ислямистите наказа Ирак.

75

До 69

преди 1 година

До до 64 А Вас изобщо не ви видяхме освен онзи примитив с ч.yka, който си мисли типично като бе3Mo3ъчна твар, че виновни са му предметите, които го заобикалят и затова ги унищожава, като след това си окачва тотем на врата против уроки!

74

Анонимен

преди 1 година

И при нас така, вече 30 години сме американска колония и затъваме все по-надолу !

73

До 69

преди 1 година

До до 64 А Вас изобщо не ви видяхме освен онзи примитив с ***, който си мисли типично като бе3Mo3ъчна твар, че виновни са му предметите, които го заобикалят и затова ги унищожава, като след това си окачва тотем на врата против уроки!

72

Анонимен

преди 1 година

Накратко, Ирак е станал "партньор" на САЩ, като нас.

71

Колко милиона

преди 1 година

Цивилни бяха убити и ранени за да инсталира САЩ про американски режими в Либия, Ирак, Афганистан, Сирия,Украйна, Грузия, Виетнам итн.??