167

Анонимен

преди 1 година

То заблудени хора има навсякъде

166

тоя па

преди 1 година

е кой е забранил децата да ходят на Витоша бе шарлатанин :) чудя се как не са те изгонили от пистата както те изгониха от селото дето ходи с ботушки да ги питаш как са .

165

Анонимен

преди 1 година

Тоя грозник да се прегледа при психиатър. Аз не понасям Борисов, ама предпочитам банкянския пред харвардския. Поне единия със сигурност е от Банкя, а за другия пълна мъгла.

164

Анонимен

преди 1 година

Никога българите няма да дадът властта пак на тези Шар. Ла. Тани

163

Анонимен

преди 1 година

х

162

До 180

преди 1 година

Хора българи и да гласувате и да не гласувате правителство няма да има. Партиите са страхливи и егоистични. Само парите ги интересуват. Ще ви спретнат нови избори ноември. А сллаааабоуумните да ходят да им гласуват избори, след избори до фалит на държавата. Нали са "мъже", не не са страахливци са. Системата е компроменрирана. С всеки следващи избори ще остават само шепа гласоподаватели.

161

Некъдърник

преди 1 година

Кире видяхме ти първата стъпка ако случайно направиш и втора то България ще падне в пропаст

160

Анонимен

преди 1 година

Тоя саботажник наистина си мисли че ще му се размине! Зайче извадено от тъюна шапка, и найвните българи които гласуват за тоя си мислят че наистина е искрен! Тоя е стеретипичен шаблон за купена юарионетка от чуждите тайни служби.

159

Анонимен

преди 1 година

Оня толуп дванадесет години риташе топка в най не подходящите моменти сега се прави на много загрижен за раята.

158

Анонимен

преди 1 година

Кириле кажи на хората кога ще излезе първия електромобил от завода в Ловеч.Кажи също кога ще минаваме в тунела под Шипка,кога ще си карам камиона по третия мост над Дунав.Кажи също корупцията стана ли нулева драги ми смехурко.Ник Събев купи ли си министерското кресло за 300000евра.И т.н и т.н.М...ошеници до...лни!

157

Анонимен

преди 1 година

Киро дръж парапето за винкелите че друго не ти остана. Ако те набарат пенсионерите ше ти накъдрят гелосанио перчем. За тях хляба и млякото станаха лукс храна. Знаешли как гладуват и студуват? С твоята 4 пъти по евтина газ сметките за парно вече са една пенсия от 350 лв.

156

Анонимен

преди 1 година

Какво ли е да си кандидат -премиер на България, а с жената и децата си вкъщи да говориш изцяло на английски

155

Анонимен

преди 1 година

Най-много избиратели имате в ЦИК!Машинките!Без тях сте за мустака!

154

ПФФФУ

преди 1 година

ОТ 34 ГОДИНИ ПРЕХОД 28 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ДЕСНИТЕ МАРИОНЕТКИ-ИЗМАМНИЦИ. РЕЗУЛТАТА - ДЪНОТО НА ЕС, БЕЗ ЕВРОЗОНА БЕЗ ШЕНГЕН... НАРКОМАНИЯ, ПРЕСТЪПНОСТ, ПРОСТИТУЦИЯ, БЕДНОСТ, НЕРАВЕНСТВА, МУТРИЗАЦИЯ, АНТИОБРАЗОВАНИЕ, ДЖЕНДРАСТИЯ, ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА, ЕКСПЛОАТАЦИЯ, МИЗЕРНИ ПЕНСИИ, ДИВИ ДАНЪЦИ, ИКОНОМИЧЕСКИ ИНСТИТУЦИОНАЛИЗИРАН РЕКЕТ, РАЗСИПВАЩИ РЕФОРМИ, АД, БЕЗПЪТИЦА, ИЗБОРНИ ДАЛАВЕРИ, КУПЕН ОТ ДЕСНИТЕ И КОНТРОЛИРАН ВОТ, КОРПОРАТИВНИ ПАРТИЙНИ ПРОЕКТИ, АУТСОРСИНГОВО РОБСТВО, ЛЪЖИМАЖИ

153

Анонимен

преди 1 година

Киртак, време е да си ходиш в Канада.

152

Анонимен

преди 1 година

Добре управляваха ПП, БСП и ДБ, и резултатите са очевидни! Много по богати сме, нулева корупция, престъпност и инфлация, построихме хемус, мостове на дунав и тунели безброй, приеха ни в шенген и еврозоната и ни дават за пример!

151

Бай Пешо

преди 1 година

Че най-много избиратели, нямате ли в затворите, където 90% са ви съмишленици по идеи и действия (измами, изнудвания, кражби, заплахи, рушвети, корупция и т.н.)?

150

Избирател

преди 1 година

Да видим след 2 април Гешев дали ще намаже ските на Про100 Киро към......ареста. Той явно тренира днес , за да вземе виражите към затвора.

149

НЕМАМ ДУМИ

преди 1 година

НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ ПАРТИИ ЩЕ ПРАВЯТ СЪДЕБНА РЕФОРМА, ЧЕ ОТ СДС ПО КОРАПШЪН ИМА ЛИ, МЕСТЪР ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА, УСМИХНАТОТО ЛИЦЕ НА КОРУПЦИЯТА... СНАБДИХА СЕ С ГЛАВНИТЕ ПРОКУРОРИ КАТО СВЕТИЛАТА ФИЛЕВ И ТАТАРЧЕВ НА ТЕХЕН ФОН ГЕШЕВ Е КЪДЕ КЪДЕ ПО-ДОБЪР. ЯВНО ИМ ТРЯБВА НА ПСДИХОДЕСНИТЕ НЯКОЙ НАВ ФЕЛЧЕВ ИЛИ ТАТАРЧЕВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР

148

Учен

преди 1 година

Гелосан холгъзнико, само *** могат да гласуват за теб и псевдоинтелигентите около теб ! Вие си слагате очила , за да скриете селянията в себе се и да ви помислят за учени !В действителност сте жалка сбирщина от неудачници, които са се издънили в чужбина , но пък се правите на умни ж България. Е, вече разбрахме , че от Харвард може само дървеняци да излязат ! Явно до Свищовския университет е по-стойностен от Харвард!