71

Септември ще бъде

преди 1 година

май, евростандарт за българите - нанай.

70

Никола Стефанов

преди 1 година

Те на това му се вика игра в центъра. Тогава цирка, наречен народно събрание, ще си заслужава да се гледа - ако не друго заради пазарлъците на които ще го ударят за да стъкмят някакво подобие на правителство.

69

Анонимен

преди 1 година

Та казваш фифти фифти, хикс хикс! Ама що да ти верваме бе!

68

НУЛА НА НУЛА

преди 1 година

По принцип за България най-добрата новина би била броят наистина да е равен след изборите и най-доброто съотношение е - ВНИМАНИЕ!!!!!!!!! НУЛА НА НУЛА

67

Гъц

преди 1 година

Банката която в петък фалира в САЩ е точно 100 пъти по-голяма от КТБ и с 40 годишна история ...това е само началото ,ако не разкарат Зеленски !

66

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев беше най -слабият фин.министър от 681 г. Благодарение на него българите обедняха драстично. Маааааалоумните му действия напомпаха инфлацията до небето. Същият еднолично спря плащането към Газпром и отвори врата за газовите посредници,които ни твариха със скъп руски газ. Той и Шарлатана Петков никога повече в управлението на Държавата. За тях само Съд и присъда за геноцид над населението.

65

Анонимен

преди 1 година

Все тая, правителство няма да има.

64

анализатор

преди 1 година

Този виден дядка-гербераст,ако го питате,ще изкара че разбойниците от банкя ща имат 190 депутата.Защо ни занимавате със склерозирали старци?

63

Крадени пари са на

преди 1 година

брега в бетон, а вие вЕрвайте в лъжите милион.!.

62

дааа

преди 1 година

Ама избори ли ще има пак? Охххх,нямам търпение.........

61

нЕма лабаво

преди 1 година

Понякога падат жертви и от приятелДСки огън.

60

Анонимен

преди 1 година

До 72. Пак по-добре от финансов министър Горанов, който доказано е ощетил българския данъкоплатец с 600 млн. лв и чак американците разбраха.

59

Маалата

преди 1 година

Как може да гласуваш за едни и същи мутри и "ефективни меринджеи", след като знаеш, че вземат ли власта ще ти смъкнат няколко слоя кожа за пореден път!!! Това мазохизъм ли е, п.ростотя ли е или и двете заедно??????? Мдаа..., "П.рост народ, с.капана държава" !

58

Анонимен

преди 1 година

Как може ококореният дебелак Василев, който е фалирал собствената си фирма и е оставил борчове за 8,7 млн.паудна в Англия да го назначават за финансов министър в България. Ако не ги бяха свалили с вот на недоверие щяха да фалират и България.

57

Анонимен

преди 1 година

Ами ето, коалицията която свали предния редовен кабинет ГЕРБ-ДПС-Възраждане ще имат 150 депутата и могат преспокойно да си сформират правителство. Ама не искат, щото само да лаят е по-лесно.

56

Анонимен

преди 1 година

ако това е верно - българина сам се качва на ешафота- никой не му е виновен

55

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 1 година

ВРЕМЕ Е ДЕМОНОКРАЦИЯТА ДА ДОБИЕ ЗАВЪРШЕН ВИД, КАТО ОТМЕНЯТ УЛТРАОЛИГАРХДЕСНИТЕ СИЛИ ИЗБОРИТЕ И СТАНЕ КАТО АЙДЪЛА ИМ ЦАР БОРИС НЕМСКИ - ЗАБРАНЕНИ ВСИЧКИ ПАРТИИ, А НОЩЕМ ИЗЧЕЗВАТ ЗАВИНАГИ С ЕДНА ПРИЗОВЧИЦА ЗА ПОЛИЦЕЙСКА """СПРАВКА""" ВЕЛИСЛАВА ДЪРЕВА, ПЕТЪР ВОЛГИН, КОРНИЛИЯ НИНОВА, КОСТАДИН КОСТАДИНОВ, ВОЛЕН СИДЕРОВ, МИНЧО ХРИСТОВ...

54

Гербер

преди 1 година

Не съм вярвал че ще го кажа, но най-доброто което може да се случи на България е политическата криза да продължи до края на войната.Pyндьо никога няма да ни вкара във война , докато Борисов ще скача според каквото му наредят от Държавния Департамент и "Козяк" , защото го изнудват по закона "Магнитски" и няма друг ход освен да изпълнява ,ако иска да отърве кожата.В момента Зеления чорап е единствения с власт който може да възпира И дebилите на ДБ !

53

Анонимен

преди 1 година

Е как не е имало по корумпирани и крадливи от пп - сдс нс костов герб каде ги забравяш

52

Анонимен

преди 1 година

Разкошна къща на стойност около 4 милиона лева крие Асен Василев в центъра на София. Той е забравил да опише многоетажна къща на централната столична ул. Чаталджа в декларацията си пред комисията Антикорупция. Василев затова ли искахте да назначите комунистическият следовател Рашков за шеф на КПКОНПИ за да ви прикрива. По корумпирани и крадливи от ПП досега не е имало. Източиха милиарди и ни върнаха 30 години назад.