52

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да победи Украйна, защото армията на Украйна вече е унищожена, инфраструктирата на Украйна е унищожена, икономиката и е унищожена - какво да победи!?. В Украйна Русия ще победи НАТО, сама, както през ВСВ сама победи САЩ и цяла фашистка Европа. И това ще бъде видяно от целия свят, и Русия отново ще потвърди статута си на велика държава.

51

летящи коли

преди 1 година

Човечеството е редно да прави добри летящи коли.

50

Анонимен

преди 1 година

Руските чафути не смеят да посочат с пръст американските чафути...

49

Мхм

преди 1 година

До фактиИ 6. е лъжа.

48

Антипутиноид

преди 1 година

Американците започват да си копаят за нефт и газ в Аляска - така че очаквайте Путин скоро пак да говори как Аляска била тяхна. Гадничко му е на Путин като някой друг около него си копае от земята и не може да го манипулира с продажба на ресурси. Нека си го закопаят и полеят с две кофи нефт, да има и за отвъдното.

47

Анонимен

преди 1 година

САЩ повлича и Европа! Повече от 30 банки вече спряха да търгуват с акции в САЩ! Акциите на банките в ЕС падат силно заради САЩ. Credit Suisse -14%, UniCredit -9%, Raiffaisen на 7%, KbW - 12%, Commerzbank -11%, ️Sabadell -10%, Santander -8%.

46

Мхм

преди 1 година

До факти4. Лъжа.5. Лъжа.

45

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Ердоган, но целита на специалната военна операция ще бъдат изцяло постигнати независимо от филосфстванията за Ердоган, ЕС ще продължава да обеднява, а в България ще бъде просто ужас.

44

патрушевеманипулатор

преди 1 година

Германските икономически и зелени политики оригинално са и адаптация на вашата пропаганда за либерални условия.

43

Мхм

преди 1 година

До факти1. Лъжа.2. Лъжа.3. Лъжа.

42

факти

преди 1 година

4. Който е взривявал СП1 и СП2, не е имал за цел да ги прекъсне изцяло, тък като едната тръба от СП2 е изправна и готова за експлоатация към ДНЕШНА дата5. За взривяването на СП1 и СП2 не са нужни водолази, кораби и други подобни. Вътре по тръбите се движат инспекционни роботи-шейни, които при желание могат да се натоварят със съответният товар.6. Датчаните и шведите със сигурност са намерили на дъното на морето множество следи, парчета метал и пр.

41

Анонимен

преди 1 година

Хора се редят пред клоновете на First Republic Bank в Лос Анджелис след фалита на Silicon Valley Bank. Акциите на тази банка също се сринаха с 50%.

40

Анонимен

преди 1 година

Ако Ердоган утре нападне България за да "освободи "горките турци в Кърджали, Шумен, Разград и пр? Ко прайм?

39

ЕС измамата

преди 1 година

ЕС се оказа пълна лъжа измама. Лъжеха за климатичните промени, лъжеха за зелените енергии, лъжеха за "ваксините" срещу Ковид-19, сега лъжат за Русия. Какво правим в този измислен мошенически съюз.

38

Анонимен

преди 1 година

Корупцията е широко разпространена в ЕС на всички етажи на европейските институции.

37

Анонимен

преди 1 година

Беше внесен в парламента закон за чуждестранните агенти. Дори два. Един преписан почти дума по дума от законите на САЩ текст, но смекчен. Другия законопроект е твърдо копие, едно към едно на американския. Започнаха протести срещу закона, който веднага беше наречен руски.

36

факти

преди 1 година

1. Към момента на взрива и двата Северни потока (С.П.) не са били в експлоатация и не се е планирало скоро да бъдат. Съответно - мотив за взрив "да спрем газта за Европа, та да купуват друга" няма логика.2. Един президент каза че иска да замразява Европа.3. Поради самоволното спиране на подаването на газ по СП1 се оформиха многомилионни съдебни искове, форсмажорът и провокацията станха удобни.

35

И. Петров

преди 1 година

Гламав коментар: Газпром имал полза от взрива на северен поток, понеже нямало да пла ща неустойки поради форсмажор. Коментиращия не знае, че северен поток 2 не е влизал в експлоатация, а северен поток 1 беше спрян за ремонт. А досежно България, не сме и няма как да получаваме газ по това трасе. Това са промитите мозъци!

34

Анонимен

преди 1 година

До Съпоставка 38Ся, уточнявайте ги тия работи!!! Руснаците, дето стрелят по светлото и топлото на укрите, или укропитеците, които стрелят по жилищата на съгражданите си на изток.

33

Анонимен

преди 1 година

За голямо съжаление на Путин и следващата зима ще бъде топла, даже много по-топла от сегашната.