23

Тотална дебилизация

преди 1 година

Русия се месела във вътршните ни работи сигурно Русия реши да не се строи Аец Белене, ЮП, да се налагат санкции, да се бутат паметници, да се изпращат оръжия за Укропитекия, да ни пробутват неработещи "ваксини" за стотици милиони и прочие.

22

Анонимен

преди 1 година

Напред към фронта след Кукубенд и Ицо Комара и Мишо Шамара! Маестро, кючек, турски мехтер! Такава катастрофа обикновено се случва, като изберете такива БезмозъчниМалоумници да ви управляват.

21

Анонимен

преди 1 година

Кой те пита, какво споделяш ти, бе шушон?

20

Анонимен

преди 1 година

Прав е паметника дали ще е там или не,по никакъв начин няма да ни подобри живота и да свали инфлацията,защо го правят на проблем,като имаме хиляди други, истински!

19

Анонимен

преди 1 година

Ицопростака е дете на комунисти. Какво друго да каже, хем му си иска да звучи като демократ, хем тегли към соца. Защо изобщо ни занимават с този среден пръст?

18

Митко Павлов

преди 1 година

Ице (г-н Петров), както винаги съм казвал в едни години сме съзрявали, едни и същи улици сме минавали и в повечето случаи на база на съзнанието ни и интелигентността ни едни и същи мнения и изводи сме имали! Не зависимо дали си от ПП (въпреки, че Аз съм с тях по политически разбирания) много хора те подкрепят и разбират!

17

Doni

преди 1 година

То кога, този Главун стана стожер на морала и политически анализатор? Той даже е и певец и музикант, колкото онзи другият..."Фънки". Гади ми се от тези " чиси " хора. 🤮

16

Анонимен

преди 1 година

О, да, в Австрия сигурно са по-умни от Ицо Хазарта Средния пръст в парламента. Там паметникът стои, но под него има косги на загинали войници, от уважение към човешкия род. Докато под *** няма кости. Този паметник е символ на съветската окупация донесла мракобесието на комунизма. Ицо отдавна не минава за изразител на младите, станал е знакова фигура напростака, който се е трудостоил в парламента на депутатски заплата.

15

G.I. Joe

преди 1 година

Ицето май малко комундже пада.

14

Анонимен

преди 1 година

Мразя хора без позиция и тоя е на руска хранилка

13

Анонимен

преди 1 година

Това за " ***" е Софийски диалект! Демек ако ти се ходи,по " малка нужда"! Вижте Софиянци,не можете да се изходите по малка нужда,върху Паметник Светиня на цяла България! Твърде " политически заробихте " България! Престанете със " свободните си съчинения"! Никой,Не ви е Упълномощавал,да пращате Оръжие за Украйна! Никой,не ви е Упълномощавал,да вземате страната на САЩ! На тези избори Възраждане ще ви натрие носовете!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Хазарта пак ще е депутат,за ужас на изперкалите от злоба герберасти!

11

Анонимен

преди 1 година

В Австрия има паметник ..но Русия не се меси във вътрешните работи на страната....Докато у Нас е имало...има...и ще има... подривна дейност от руските шпиони...Разликата е голяма....

10

анонимен

преди 1 година

Ех, това са умните и красивите дето уж ще ни оправят. Само че не им стиска за показват среден пръст в парламента и да си правят селфи. Какво да се прави - възпитание и образование може и да е чуждестранно, но манталитетът си е баш балкански.

9

Анонимен

преди 1 година

Още преди да разбера политическите му възгледи съм го смятал за голям *** и сега мисля така , рядък *** ....гласувал съм за пп междувпрочим понякога се налага да не избираш

8

перко

преди 1 година

В Австрия руски ботуш не е стъпвал, и дане забрвяме, че те ни отрязаха за Шенген!

7

Анонимен

преди 1 година

Тоест, Ицо осъзнава какви са вредните последици за партията му и се опитва някак да ги потуши!!!!! Доста лицемерно, а да си лицемерен значи ме си готов да лъжеш избирателите си !

6

Анонимен

преди 1 година

Хазарта е пичага,много точни разсъждения,макар български рап ми звучи,като две думи взаимноизключващи се!

5

Анонимен

преди 1 година

Жалък дрогер!!!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Гледах го. Пишман е станал, че се е хванал с парапетите....