537

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Когато комунистите,фашистите,патриотарите и другите престъпници взривиха църквата Света Неделя, никой и дума не каза срещу тях, но сега когато трябва да се махне този символ на диктатурата се обявили в негова защита:)))). Поне са има няма стотина човека, ако искат да заминат за Москва да си го сложат там.

536

НАРОДА ЗОВЕ

преди 1 година

ТРЯБВА ДА СТЕ МНОГО ИЗПАДНАЛИ ЗА ДА МАХАТЕ ПАМЕТНИЦИТЕ ТОВА ЛИ Е НАЙ ВАЖНОТО В ДЪРЖАВАТАЦЕЛТА Е ДА СЕ ОТМЕСТИ ФОКУСА ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БЪЛГАРИЯ

535

никой

преди 1 година

ВЕЧНА ДРУЖБА С БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД!!!!

534

Анонимен

преди 1 година

Една ни е България! Не я даваме на руснаците!

533

Анонимен

преди 1 година

БОГ-М.О.Ч.А.

532

Анонимен

преди 1 година

"Разрушаването на паметници" - Г-н Комунист-фашист, къде прочетохте за разрушаване на паметник? Този ще бъде преместен в музей, ще можете да ходите винаги, когато си поискате и да му се любувате. Да му се кланяте. Да го боготворите. Всички комунисти-фашисти са антихристи, могат да си създадат нов БОГ - БОГ-***!

531

Анонимен

преди 1 година

СССР е най-голямата държава на света

530

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Днес фашистите твърдят ,че България е била най бедна 44-89 година ,а тогава България беше сред първите 30 държави в света - Класацията от 1988 година на ООН ни отреди 27 място в света . Не така примитивно фашисти ,не така ! И защо си криете суратите и се наричате демократи . Фашисти -демократи ,дявола ви е създал ! Признайте си !

529

Реалист

преди 1 година

До Споко Разрушаването на паметници е отказ от историята ,опит на една малка група предатели -демократи за заличаване на народната памет и е сигнал за други държави ,които през 44 година не успяха да присвоят българска територия ,като наказание за участието ни във войната на страната на нацистите с окупацията на гръцки ,македонски ,сръбски земи .Следва разделение на България по Берлинският договор и впоследствие включване на,,Румелия ,,в други държави . Неибежно е !

528

Анонимен

преди 1 година

Неокомунизмът вече се изражда във фашизъм. Днес, неокомунистите-фашисти тръбят, има го и тук на много места по-долу, "33 години България е най-бедната страна". Забравят неокомунистите-фашисти, или не са прочели, или не са им го казали, че 44-89 България беше най-бедната страна! Не можем вече 33 години да се преборим с миналото, но няма да се откажем! За 1300 г. България е устоявала на 200 г византийско робство, 500 г. османско робство, 45 г. съветско робство. И винаги се е изправяла!

527

Питащият

преди 1 година

А защо не започнат да глобяват за неправилното паркиране, за изхвърлянето на *** на нерегламентирани места и за други нарушения? Съжалявам, ама София заприлича на ***.

526

Споко

преди 1 година

До да се премести И турската граница ще се премести . За разлика от 1944 година .

525

Наблюдател

преди 1 година

По-добре е да обърнат повече внимание на калните и разбити улици, на старите, вмирисаните рейсове, на безразборно паркираните коли и другите проблеми. Колко са некадърни тези общинари!

524

Оправия

преди 1 година

Ще предизвикат гражданска война продажните политици. Какво е това заглавие *** и то с големи букви?!

523

Едикойси

преди 1 година

До Анонимен"Не сме направили нищо" ли?! А въоръженията, мунициите и друго, което изпраща БГ на укронацистите? А русофобската хистерия, провеждана от нашите политици? Подкрепяме със всички сили един *** и наркоман, а после "нищо не сме направили"? Е гати логиката!

522

Дивергент

преди 1 година

До 556 я, па я. Има и по-тъпо. *** във форум.

521

Мислещият

преди 1 година

До АнонименНяма да живеете в "тази държава", защото вече я няма - продадена е на шепата богати англосаксонски бандити. Амин!

520

Я, па Я

преди 1 година

Няма по тъпо *** от българския комунист. Мисли си, че Русия ще му върне комунизма, кебапите по 6 ст. бирата по 10 ст. салама "кучешка радост" и възможността да краде от държавната ясла. Даже не си дават сметка, че всъщност най-социалната и близка до зрелия социализъм и комунизма с западната либерална система. Днес Русия е най-капиталистическата страна в света. Управлява се от една шепа олигарси които държат 80% от капитала, а останалите са крепостни роби. Олигопол като в Римската империя.

519

ИНТЕРЕСНО.....

преди 1 година

най важното на госпожа мисирката е как са хвърляли яйца чак толкова за 2 яйца.......другото не е важно и добре че нямаше 100 годишни че щяхте да ги снимате покато ви свършат лентите - ИМАШЕ МНОГО МЛАДИ НО ТЯХ НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ НАРЕДИХА ВИ ДА СНИМАТЕ САМО НАЙ СТАРИТЕ ВЪЗМОТИХ СЕ ОТ НОВА ТВ БТВ И БНТ ЗАЩО НЕ ГИ ИЗМЕСТИТЕ ТЕЗИ ТЕЛЕВИЗИИ В УКРАЙНА ВЗЕМЕТЕ И Б.Б. КОЙТО ЕДНО ГОВОРЕШЕ СЕГА ДРУГО ЧУДЯ СЕ КАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТАКИВА КАТО ГЕРБ ДБ ПП ВЯРВАТ ЛИ ИМ ОЩЕ ИМА ДА ЯДЕТЕ СКЪПИ ХРАНИ

518

Анонимен

преди 1 година

Ама вие не разбрахте ли, че в СОС е пълно с евроатлантически проститттукиии и марионетки на престъпния ЕС. От горе до долу.