43

Хахахха

преди 1 година

Нещо сте объркали а се правите на пропагандатори... Окраина е свалила 81 от изстреляните 34 ракети... Това е правилното заглавие. хахахаххахаахха

42

Анонимен

преди 1 година

В посока Раздоловка руснаците продължават щурма си. Общата ситуация: пробивът на ЧВК на север продължава да застрашава целия гарнизон на фашистката ***. Руснаците полагат големи усилия да обкръжат града.

41

Анонимен

преди 1 година

Южно от Бахмут ВСУ се опитват да контраатакуват и да минират вероятните пътища за настъпление на противника. Боеве в точките на съприкосновение.На север от Бахмут вагнерите водят активно настъпление по линията от подстъпите към Зализнянски до горските масиви югозападно от освободеният от тях район Илиновка.Север-силите на Вагнер се опитват да заобиколят Хромовоe от изток по най-краткия път до магистрала О0506.Битките продължават.На запад от Ивановское вагнерите също се опитват да пробият изMeTTa,за да пробият отбраната на север и да се срещнат с групата,която заобикаля Хромовое.

40

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. Информация от Telegram-канала "Операция Z: Военкоры Русской Весны":Тежки битки за Бахмут.ЧВК Вагнер разбива фашистката ***, изтласквайки ги от града метър по метър. Украински военни анализатори честно съобщават за критичното положение на ВСУ в доклади:Ситуацията(за ВСУ)е трудна. През последните няколко дни не се е подобрила.В южната част на районите Квадрати и Будьоновка през деня се водят много тежки боеве.ЧВК са се окопали в южните покрайнини на частния сектор между две горски насаждения и отчасти на гробището в Мариупол.В Дъбово-Василевка е регистрирано настъпление н

39

Анонимен

преди 1 година

Удари с дронове са регистрирани в Харков, Днепър, Одеса, Киев, Луцк, Ровно, Кировоград, Лвов, Ивано-Франковск, Житомир, Запорожие, Виница, Николаев, Волин, Чернигов, Суми. В Харков и региона има много експлозии - вече около 15, съобщават местните власти. САЩ с помощта на своите поддръжници, продължават да организират "Майдан" в Грузия.Съобщава се, че много руснаци, които са се преместили в Грузия след началото на СВО-мобилизацията, вече се връщат обратно в Русия, щурмувайки Горен Ларс.

38

Анонимен

преди 1 година

Байдън да отива на зенитката, Жозеп на картечницата, а Урсула в лазарета. Няма какво да се ослушват, пък и то други резерви на ВСУ, общо взето не останаха.

37

Анонимен

преди 1 година

Една олимпийска задача за първокласниците - руската армия е свършила ракетите от една година по данни на УНИАН. Към днешна дата изстрелва 81 ракети. Колко ракети щяха да изстрелят, ако УНИАН не беше излъгала?

36

Анонимен

преди 1 година

Браво на западното ПВО, за нищо не става. Някой полски трактор ударен има ли?

35

Анонимен

преди 1 година

Хм, странно. Това според мен е укро провокация. На Русия, както всички знаем, ракетите и свършиха април 2022. Пишеше го навсякъде.

34

Уааааауууу!

преди 1 година

За пръв път обстрел на цивилни обекти в Украйна или за 1000ден път хахаха. Сега разбрахме защо великата бомжАрмия избяга от Киев, Чернигов, Херсон, Харков, Лиман, Змийни и е заседнала 8ми месец в Бахмут на 50км от Донецк хахаха. А според САЩ укрите са думнали Сев Поток 2,построен с руски милиарди и още стотици милиарди, ако беше заработил хахаха. WC империята с Москвича и Камаза, пак чупи *** с липса на интелек и стратегия, въпреки вс паради и филми за великая армия.

33

Киро Канадеца

преди 1 година

34 свалени ракети? Да разбираме 3-4, евентуално.

32

Анонимен

преди 1 година

" Свалила" грънци! Те не ги виждат, камо ли да ги свалят! Гърми си Путин като на " учение" по Украинската територия и това е! Няма спирка,сети ли се и ги думка!! Здраво село и град не остана! Укрите се пръснаха и няма да се върнат всички! Всичко тъне в Руини! Много градове и села,са изравнени със земята! И никога няма да бъдат построени на ново! Путин победи Украйна отдавна! Въпрос на време е да капитулира!!

31

Fena

преди 1 година

"Енергоатом" (Украйна) се явява лектор на руснаците по отношение ядрената безопасност. Всъщност "Енергоатом" без руснаците щеше да е само "Енерго-кюмбе" или "Енерго-талпа". С това щяха да се топлят сега украинците.....

30

Британско разузнаван

преди 1 година

Впечатляващо за армия, която превзема цели градове, въоръжена само с лопати

29

Кондьо

преди 1 година

Кавър версия на моята песен "Камъните Падат".Хит е там.

28

Анонимен

преди 1 година

Междодругото тия дето ги свалят са лъжливи, в тях няма зарад. Но говорим за смъкнати 2-3, а не 50 хахаха

27

Анонимен

преди 1 година

Нека и нацистите в Киев, почувстват войната, няма само руснаците в източна Украйна да страдат.

26

Анонимен

преди 1 година

На Русия и свършиха ракетите миналия МАРТ МЕСЕЦ! Стига сте лъгали хората с тази имагинарна война. ИЗМАМНИЦИ! СЛАВА ОКРЕИНЕЙ!

25

Мирен договор

преди 1 година

Условията трябва да са : 1.Крим остава в Русия безпрекословно !2.Четирите рускоезични области получават лирика автономия и самоуправление в рамките на Украйна !3.НАТО се съгласява да не приема Украйна сега или в бъдеще !4.Украйна се лишава от право да има определени оръжия и запазва минимална армия по подобие на Германия и Япония след ВСВ.По този начин Украйна остава като буфер между НАТО и Русия и си връща загубените територии без Крим, който никога не е бил украински !

24

Анонимен

преди 1 година

Или пък не?