24

Анонимен

преди 1 година

Хора с двойно гражданство не трябва да имат право на глас! Да решат чий поданици са!

23

до 23-ти

преди 1 година

Хем пари им пращате, хем гласувате за калпави и корумпирани политици. И аз не знам какви сте... садо-мазохисти?

22

Анонимен

преди 1 година

Щом са зад граница не би трябвало да имат правото да гласуват.Изкарват си заплатата там. Там плащат данъци. Очевидно не искат да са част от *** тук,за което не ги обвинявам ,но нямат право да дават глас при положение,че не желаят да живеят тук. Това че имат български паспорти не би трябвало да ти дава право да гласуваш щом живееш и работиш в чужбина. Гласувай си за страната,в която се чувстваш добре и живееш в момента .

21

Анонимен

преди 1 година

Принципно емигрантите на 95% са тотално дъно бачкери, печелещи из цивилизования свят годишно, колкото аз тука на 2-3 седмици в ИТ сектора. Подобни изобщо не трябва да гласуват и масово не го правят. От интелигентните 5% емигранти 95% гласуват за ПП/ДБ и винаги те печелят вота от чужбина. Нормално, прочее. Та, масовият бачкер емигрант не ме интересува, ама грам. Както и масовият бачкер жител на България. Носи със себе си само воня, простотия, мизерия и беднотия покрай функционалната си неграмотно

20

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да няма гласуване в чужбина. Като толкова ги е грижа за България, да се върнат тука и да се грижат за нея. Стига хора дето не знаят български са ни решавали какво да правим България, включително българите с по 1 родител с български паспорт и политиците от ЕС и САЩ. Докараха ни един такъв ренегат от Канада, та още му сърбаме попарата.

19

Observer

преди 1 година

Аз живея в чужбина от много години. Лично няма да гласувам защото съм на мнение че нямам моралното право да го направя. Това е лично мое решение. Но законът е този който казва че всеки български гражданин има право на глас, не Вие които изливате само помия по българите в чужбина. Въпрос към Вас? Ще си затворите ли очите за купени гласове и шашми с изборите или ще критикувате тия решили да дадат своят честен глас но живейки навън??? Все пак това са около 2м. души?

18

Анонимен

преди 1 година

Това са хора, които гледат собствената си изгода!

17

емиграция

преди 1 година

А като изпращаме пари на близки и роднини в България каква категория сме?

16

ОФчо

преди 1 година

Абе на кой му дреме за изборите през Април, след като ще има други през Есента??? -)))

15

Анонимен

преди 1 година

Така трябва! Ако толкова милеят за България няма да са избягали!

14

Анонимен

преди 1 година

Защо директорът на Информационно обслужване, отговорен за изборните резултати, е бил в САЩ?Много ясно защо,да обработят софтуерчето.Пускайте хартия.

13

Анонимен

преди 1 година

Не се излагайте с такива статии. Защо хора в чужбина трябва да определят какво да се случва в България? Когато не живеят тук и не виждат какви са проблемите как точно се очаква да гласуват? Хора които са извън България повече от 6 месеца не би трябвало да имат право да гласуват!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Не виждам с какви очи пък претендират да са първа категория? Избрали са си да живеят надалеч, нямат непосредствена представа от проблемите тук, нито нашата мотивация те да бъдат решени бързо и добре. Откъде накъде ще накланят везните в нежелана от местните хора посока разни от Канада, от Щатите, от Острова, от Истанбул?

11

Анонимен

преди 1 година

От късе на къде някакви изме.кя.ри ще ми се бъркат в къщата, и ще казват кой, какво? Като искаш да гласуваш ела си и жний тук- След 6 меса в чужбина, без комансированите, да нямат право на глас!!!

10

Uiu

преди 1 година

Българите зад граница по начало изобщо не трябва да попадат в катеория "избирател" ...

9

Анонимен

преди 1 година

Те изобщо не трябва да гласуват и никаква категория да не бъдат.

8

Не втора категория,

преди 1 година

а направо второ качество. Едно не разбирам, живееш в чужбина, а гласуваш тук?! Къде е логиката? До кога ще давате власт на ***? Гавра с останалите в България българи. Вие сте съучастници в унищожаването на България. Ако искате да я спасите, елате да живеете тук, да живеете под тези, които избирате.

7

Анонимен

преди 1 година

е нормално, като не си в България си един вид втора категория Българин

6

Няма нужда

преди 1 година

Въобще не трябва да гласуват. От тях започна тази поредица от неадекватници. Нали масово гласуваха за куку бенд. Защото се напиват през вечер на селските им песни. Първо да се приберат, да се огледат. Да видят, че България не е слави и куку бенда, ако е възможно. После може и да гласуват, след известно време.

5

българин

преди 1 година

те въобще не трябва да са избиратели бе , да не говорим за тия в турция дето нито език знаят нито да пишат на български .