260

Анонимен

преди 1 година

Много народ от третия пол вече се навъди.Със сигурност ПП и ДБ ще спечелят изборите

259

IQ 3.14

преди 1 година

баба нешка днеска нема тема от вестника дето се не е изказала

258

Анонимен

преди 1 година

Зозке теб те знаем онемей *** нещо и млъкни сега си мъж довечера кво си?

257

Емили къде си

преди 1 година

Къв пол си до обед мъж следобед жена и катоимаш право да си сменяш пола два пъти годишно това нормално ли е?дето го искате а държавата и законите ще станат ад.

256

Зозо

преди 1 година

Другарката Робева да каже колко *** има в партията й БСП? :)))))))))))))))))))))

255

Анонимен

преди 1 година

За джендърете най важният орган е зад ни кът им с него те мислят та толкоз са и умни

254

Отец Иван

преди 1 година

България я има благодарение не източното православие и нашият бог Исус Христос не се отвръщайте от бога добро няма да видим

253

До 37 годишен

преди 1 година

Твърдите, че сте образован, а не знаете правописа на български език. Не можете да напишете правилно "не могат", а за пунктуацията да не говорим... Това ли Ви е образованието - резил?

252

37 годишен

преди 1 година

Евротолерастката им семка ще се затрие.Аз съм на 37г образова с добри доходи и имам 3 деца. Ще ги възпитам както мен са ме възпитавали и ще получат добър старт в живота а Евроатлантиците масово нямат деца .Егоистични същества кото който немогат да се грижат дори за себе си. Евтини работарки слугуващи на господари ! Обрачени са, но още не са го осъзнали!

251

Зозо

преди 1 година

Тая нали подкрепяше Бареков и БСП? :))))))))))))))))))))

250

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ, ПУДЕЛЪТ НА ПУТИН, КАКЯО Е ТОВА ПРЯСНО МЛЯКО 4 ЛВ БЕ?? ТО БИВА РУСОФИЛИ...

249

Анонимен

преди 1 година

С жената сме амбициозни и двамата искаме да сме Родител 1, не знам кво ще правим ако това се въведе, ще се изпокараме кой да е 1 и кой 2!

248

Анонимен

преди 1 година

Майко не са спряхте с тия джeндъри бе къде са тия джeндъри бе покажете ми един да видя, айде видял съм само един в Плевен и тва е. Дaеба аз вaще джeдъри прoсти държавата затъва от корупция и кражби и кво ли не тия по цял ден за джeндъри говорят. Дано джeндър от планетата Накуруру да ви наклeца олигoфрени.

247

Анонимен

преди 1 година

До ... Обаче за руснаците пак щеше да напише същото "защо взора ви свети зловещо"

246

opis

преди 1 година

До АнонименАло, нашите Златни момичета остават в историята на световният спорт! А вие си стойте пред клавиатурите и ходете до тоалетната да изпразните мехура, пълен с прескъпи и отровни храни! Браво на Робева!

245

Анонимен

преди 1 година

БЕ ВИЕ КОМУНЯГАИТЕ КРАВЕТО МЛЯКО ГО НАПРАВИХТЕ 4 ЛВ ЛИТЪРА, СЕГА РЕВЕШ ЗА МАЙЧИНО МЛЯКО, РУЗКА КОБРА! ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ФТМАКА НЕККАДДЪРЕН!

244

Отец Иван

преди 1 година

Чада ,мои отвърнете се от джендърството и се молете ден и нощ бог е милостив ще ви прости Амин

243

...

преди 1 година

Да беше жив Вазов, да напише:Тука родителска 1 милувкасетих най- напред

242

Анонимен

преди 1 година

Проблемът и е , че нито родител 1 , нито родител 2 , ще позволи вече на такива като нея, да държат децата им в скелетообразно депресивно състояние в името на измислен спорт, практикуван в няколко държави. Свикнали бяха другарките да се разпореждат с децата още от детската градина без родителите да имат право на глас.

241

...

преди 1 година

До До Какви опорки, какви глупости? Като при всеки проблем, а това с дежндъството е проблем се бяха на теми извън контекста на проблема. ... ѝ на Нешка. Пука ми за нея. Изразявам мнение относно СЕМЕЙСТВОТО и не желая някой да се съгласява с мен. Нормален хетеросерксуален мъж на 40г с две деца, които са много по- умни от половината тук (минимизирам), които се радват на семеен уют, на майка си казват "мамо", а на мен "тате", ама какво говоря на промити мозъзци...