99

до 110

преди 1 година

Абе момче, ти за какво точно говориш ? Я дай пак за "яде бой" - колко територия са спечелили укрите до сега ?

98

Берлин

преди 1 година

Много се движат заедно! Германия я изнудиха да си даде последните танкове, а от САЩ дръжки! Никога няма да доставят Абрамс! Потъват заедно, но първо ще потъне Европа! САЩ ще гледа отвъд океана!

97

Анонимен

преди 1 година

До До 94 от Берлин По скоро Русия обяви фалит на Украйна, което си беше опашата руска лъжа която дъвкаха от 2014 година. Много добре знам какви глупости тиражираха руските пропагандони за икономиката на Украйна затова сега прапагандоните са по ниски шт тревата щото всичките им твърдения ке оказаха лъжи и великата им Русия яде бой до спукване.

96

Анонимен

преди 1 година

да ама не повече очевидно е че бъйдън иска да прехвърли топката на немците но ще видим какво ще стане

95

До 105 от Берлин

преди 1 година

За какво и е на Русия Германия да се движат танкове съм Берлин?? Тук няма енергия едно колело да се произведе и в хлебозавод да се пече хляб! Нямаме армия..каква заплаха сме??Ко се отнася до търговия и партнйорство Русия има много по добро бъдеще с Китай! Китай има пари и не е роб на САЩ да му взривят газопроводите :))

94

1989-2023

преди 1 година

Марксизма на Карл Маркс е също и юдеоеврейски геноцид над селяните............ВътрешноГрадските кланета между градската монархия и градската БКП имало у нас.................Градската Монархо Полиция всекидневно пребивала червената градска БКП и като ги приклещят редовно се чувало:"Аз НЕ съм комунист а съм Аз,работника по Айзък Азимов и не съм навредил на нито един човек та не ме биите".........Червена юдеотурска ужбългария на БКП и Цска изтреби българския етнос поне да го знаете

93

Вашингтон съобщи

преди 1 година

Двамата лидери са обсъждали условията на капитулация на НАТО, и са изразили надежда, че Русия ще е великодушна и няма да унижи прекалено либерално-джендърския начин на живот .

92

Анонимен

преди 1 година

Даа,движат се!И после...едни танкове ще се движат..към Берлин...ПАК! :) А после-към Вашингтон :)...този път океана няма да ги спаси!

91

Инфо

преди 1 година

"Пригожин каза, че Зеленски е изтеглил всички боеспособни войски от Артемовск (Бахмут). Но той остави огромен брой украински деца в униформи и украински стари хора в униформи в Артемовск и им нареди да не напускат и да умират в Артемовск."

90

Берлин

преди 1 година

Фолксваген строи нов завод в САЩ с държавни субвенции от Байдън! Така наречения Акт да Редуциране на Инфлацията ( САЩ предлага субвенции на всеки бизнес, който се премести в САЩ!). Да не говорим за евтината енергия! САЩ изкупува немската индустрия и създава нови работни места в САЩ! Браво на САЩ! Олаф у улав!

89

Анонимен

преди 1 година

До 97 . Украйна след войната ще се напълни с развити технологии от САЩ, ЕС , Англия. Масово ще се населят тези страни от Западна Европа.

88

До 100 от Берлин

преди 1 година

Цяла Европа потъва с Германия! Украйна отдавна е потънала..

87

Митко Пешев

преди 1 година

И Украйна се движи заедно германия и сащ. Потъват в заедно

86

Планът на САЩ

преди 1 година

САЩ първо взривява газопровода и слага край на евтината енергия в Германия! После продава скъп втечнен газ на Германия! И последната стъпка предлага държавни субвенции и евтина енергия на немската индустрия ако ке премести в САЩ! Шолц е пълен кре_тен!

85

Румен

преди 1 година

В Германия преврат не може да стане. Няма причини. Няколко хиляди и то слабо финансово не става. Нямат с какво да покажат във времето.

84

До 94

преди 1 година

Украйна стана една провалена държава ( failed state) която ще е на издръжката на ЕВропа за мноого години!

83

До 94 от Берлин

преди 1 година

2020 Украйна обяви фалит! Преди войната! Сега е пак във фалит! 40% от украинския бюджет го плащаме ти и аз! Сигурност нямаше и преди в Украйна, сега пък изобщо няма!

82

Анонимен

преди 1 година

Улаф Шолц на инструктащ у САЩ!

81

Анонимен

преди 1 година

До Берлин Не всичко е икономически ръст, има много по важни неща. Например сигурността. Какво като Украйна имаше икономически ръст през 2021 година, а нямаше необходимата сигурност.

80

Берлин

преди 1 година

Байдън: Добро куче, Шолци!Шолц: Уаф! Уаф!