84

Анонимен

преди 1 година

Накрая се оказа че това са доблестни руснаци противници на путин! Фашагите от кремъл ги гони параноя

83

Анонимен

преди 1 година

Действията на руските терористи в Украйна какво са?Приятелско посещение на чай?!

82

Анонимен

преди 1 година

МОЛЯ ДРУГАРКЕ, ПЪК КЛОУНЪТ НИ БИЕ!

81

Сата НАТО

преди 1 година

Вчера СЪРБИЯ изпрати ПОДАРЪК на Украйна - ракети за БМ-21 Град. С което окончателно стъпка русофилската коч чина на Мунн чо Радев в калта. България от първа страна с огромни възможности да направи политически капитал, под ръководството на моралния пловдивски из род Румен Радев, падна на последно място от всички европейци. Простете се с всякакви надежди за просперитет, уважение, Македония и пр. България вече е провалена държава. Българите са иддийотите на Европа.

80

Анонимен

преди 1 година

В момента ЕС обръща голямо внимание на артилерийските боеприпаси, тъй като украинските войски са ангажирани в продължителни битки с руснаците в източната част на страната. Главният дипломат на ЕС Жозеп Борел планира да предложи пакет за спешна подкрепа от 1млрд.евро,насочен към доставка на боеприпаси. През нощта снаряд удари жилищна сграда в Запорожие, разрушавайки няколко етажа. Четирима души загинаха, повече от десет бяха ранени. По предварителни данни това е ракета от комплекс С-300.

79

Анонимен

преди 1 година

Про какви? Русия изхващала агентите на цру на пограничната област с беларус. Голям праз.

78

Сата НАТО

преди 1 година

Вчера СЪРБИЯ изпрати ПОДАРЪК на Украйна - ракети за БМ-21 Град. С което окончателно стъпка русофилската *** на Мунн чо Радев в калта. България от първа страна с огромни възможности да направи политически капитал, под ръководството на моралния пловдивски из род Румен Радев, падна на последно място от всички европейци. Простете се с всякакви надежди за просперитет, уважение, Македония и пр. България вече е провалена държава. Българите са иддийотите на Европа.

77

Анонимен

преди 1 година

Спонсорите на нацизма. Авторитетното американско издание Politico: "ЕС предлага да отдели 1млрд.евро за боеприпаси за подкрепа на Украйна в продължаващия конфликт с Русия, по-специално за 155-мм артилерийски снаряди.ЕС използва извънбюджетен междуправителствен фонд,наречен Европейски фонд за мир,за да възстанови разходите на страните,които изнасят оръжия за Украйна.Този фонд отпусна 3,6млрд.евро военна помощ,а през декември миналата година страните-членки на ЕС решиха да увеличат финансирането му с още 2млрд.евро през 2023 г.

76

Анонимен

преди 1 година

Американското командване в Европа съобщи за прехвърлянето в базата в Исландия на самолет E-6B Mercury, който е предназначен за връзка и координация с атомни подводници.Наричат го още "самолетът на Страшния съд". E-6B Mercury пристигна в Исландия като част от "операция в зоната на отговорност на командването на въоръжените сили на САЩ в Европа". E-6B Mercury е въздушен команден пункт, чиято задача е да контролира въоръжените сили в ядрена война.

75

Анонимен

преди 1 година

Следователно и действията на руските бойци в Украйна са терористична атака. СВО е руска терористична атака. Българските русофили поддържат терористи повече от година.

74

Анонимен

преди 1 година

Нарочно се трият про-украински мнения за да може оня кафевият фюрер да набере повече гласове преди избори..

73

Анонимен

преди 1 година

Новини от Угледар.Все още се водят позиционни боеве в района на Угледар.Руската артилерия работи.Морските пехотинци са фиксирани в района на дачата.Не се очакват големи промени в близко бъдеще.Ще има ожесточени битки.Загуби има и от двете страни.Вчера Ходаковски(един от командирите край Угледар)се оплака от още по-ограничени боеприпаси от преди.Каналът Телеграм-канал Война История Оружие пише,че има "добри новини от производствените фронтове. Информирани сме, че производителят на БПЛА, компанията Кронштадт, вече е влязла в масово производство след реорганизация и промени в ръководството. В доп

72

Анонимен

преди 1 година

Сватово-Кременная. В Лиманския сектор фашистката *** се опита да атакува руските позиции в посока Кременная, но след като попаднаха под обстрела на руската артилерия, понесоха загуби и се оттеглиха. На площадката Купянски ситуацията не се промени сериозно през деня.Руснаците успяха да пробият отбранителните линии на фашистката *** и да се закрепят в района на Синковка.

71

Анонимен

преди 1 година

Една дузина агенти на цру са изхващани в пограничната област между русия и беларус крайна дефакто няма, голям праз.

70

Анонимен

преди 1 година

Новини от под Бахмут.Западно от Бахмут вагнеровците продължават да се движат към село Хромово,през което минава последният сравнително безопасен път,който позволява снабдяването на Бахмутския гарнизон на фашистката ***. В самия Бахмут ожесточени боеве се водят в района на улица Щедрая в Забахмутовка и микрорайон Собачевка в южната част на града.В югозападната част на града сблъсъците продължават в покрайнините на село Ивановское,недалеч от магистралата Бахмут-Константиновка.

69

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че официалните руски власти ни лъжат за "диверсантите".

68

Анонимен

преди 1 година

В Артемовск има няколко хиляди украински войници, оставени от Киев "само за клане",каза Игор Кимаковски, съветник на действащия ръководител на ДНР.Според него ВС на РФ "работят много компетентно" в покрайнините на Артемовск, всички пътища се контролират от руски бойци. Кимаковски е уверен, че въпреки това украинските военнослужещи в Артемовск "ще издържат до последно". Той добави, че загубите сред обучените украински военни в града са до 70% от личния състав, тези подразделения сега са изтеглени поради некомплект.

67

Анонимен

преди 1 година

АЙДЕ СЕГА ИДЕТЕ СЕ ОПЛАЧЕТЕ НЕ НА АРМЕНСКИЯ ПОП, ВИЕ СИ ИМАТЕ КГБ -ПАТРИАРХ! ТО И ПРАВОСЛВИЕТО ВИ КАГЕБЕЙСКО! ПО- ПРАВОСЛАВНИ СТАНАХТЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ И ГЪРЦИТЕ! АЙДЕ НЕМА НУЖДА!

66

Анонимен

преди 1 година

Когато има неуспехи на фронтовата линия, обикновено се правят опити да се компенсират под формата на терористични актове. Това е неписана взаимовръзка. Което означава, че проблемите на украинската армия на бойното поле са много, ама много сериозни...

65

Сата НАТО

преди 1 година

Имали жълти ленти на ръкавите, значи са украинци... Супер логика. А можеха ли да казват "паляниця"?