39

Ама

преди 1 година

До ГЕОРГИ ТАНЕВ Мит е, че "българския" домат е по-вкусен да речем от италианския такъв, а странно, че Италия няма проблеми да изнася в целия ЕС. Що така?

38

Отговор :

преди 1 година

Защото гласувате за национални предатели и пр0дажни шарлатани!

37

Анонимен

преди 1 година

Биволско сърце да, розови домати - едва ли ще липсват.

36

Анонимен

преди 1 година

Демокрация Сър ! Но пък има банани и бързи кредити !

35

Сатир

преди 1 година

1999г., Саарбрюкен, високопоставе чиновник в голяма фирма - Имаме всякакви домати, хонландски, македонски но нямама вашите!?!? Единственото добро което се сети за България!?!?!

34

радомир

преди 1 година

Нека да пазим прабългарския домат и прабългарската лютеница. Да ги опазим и да не променяме вкуса им.

33

Дедо

преди 1 година

Проблема е в българския розов политик и българския розов търговец!

32

Анонимен

преди 1 година

Отказваме се от българския розов домат ,защото никой не иска да го гледа по-добре е лежачката на дивана и да викаме да живвее расия.

31

Kiro

преди 1 година

Айде стига с тези розови домати, на мен не ми харесват. Къде по-добри са обикновените червени домати, но да са добре узрели, а не полузелени. Имат вкус, докато розовите са на вид като пихтия вътре, понякога са по-добри на вкус просто защото ги оставят да узреят повече. Но най-добрия домат си е добре узрял червен домат.

30

Анонимен

преди 1 година

Каквото си гледам в двора си е мое и е вкусно, не като по магазините.

29

Анонимен

преди 1 година

Миналата година хвърлих половината домати заради тая гад, сега мисля да слагам мрежи, но са доста скъпи.

28

Анонимен

преди 1 година

О,почакайте още малко и археолозите ще започнат да търсят, изчезналия български народ!Държавата и без това вече е краваристанска колония под администрирането на брюкселското зеле.Ама хич да не ви пука оФФФчици,важното е да ви се пуска по малко пластмасова тревица!Бе-е!

27

Анонимен

преди 1 година

Едно време, като видех гъсеница в крушата и пищях. Дядо ми обясняваше, че щом има гъсеница, значи е истинска. Ако няма е по-страшно.

26

до 26

преди 1 година

тебе запада ти виновен че те мързи да идеш да копавеш 2-3 корена? Да е и тукмака :)))Чувал ли си тая- не си пропаднал напълно докато не започнеш да обвиняваш другите за собствените си провали ;)

25

Анонимен

преди 1 година

Първо, няма финансиране като в другите европейски държави, но има стандарти, на които продукцията трябва да отговаря. Тази масовост от вида на ТКЗС не води до добри и вкусни резултати. Всеки производител прилага защита срещу вредители, но не е това проблема.

24

щото

преди 1 година

обичаме всичко пластмасово, изкуствено и с вкус на чалга -демек секс , силикон и стокхолмски синдром! за да не кажа че сме яко проZти повечето

23

Анонимен

преди 1 година

Защото целта на запада е да унищожи селското ни стопанство за да си продава пластмасовите ***!!! Не знам кой не вижда факта, че запада цели унищожението на селското ни стопанство!!!!

22

Иванов

преди 1 година

До До 14Ти не си "нещото", което да коментира моето възпитание и манталитет. А, какво съм прочел и чета ти няма да го разбереш...! Заминавай да се тъпчеш с дюнери!

21

защото

преди 1 година

мързела е страшна работа,ако българина го болеше,колкото го мързи,да е умрял до сега

20

До 11

преди 1 година

Какво общо има гъсеницата и липсата на студено време с демокрацията бе уважаеми... Стига с тия милиони българи, ако го нямаше тежкия ботуш на болшевика и забраната за напускане на страната не 7, а и 2 милиона нямаше да останат по соца. Аз съм завършил навън и съм се върнал при все, че мога не само легално да живея на запад, но и хубава работа да си намеря там. Едно време българите без паспорт и език рискуваха да ги застрелян на границата само и само да се махнат.