154

Анонимен

преди 1 година

И африканците ще прокопсат.

153

глаРус!

преди 1 година

Там им е мястото, в Африка. Пoшли вoн!

152

с. Подуене

преди 1 година

Ако не бяха Вагнер, щяха да ни избият! Без значение от каква националност са, но е факт, че с идването си спасиха много цивилни (местни и чужденци)! 2012-2013 година 'Сангарис" френският легион не успя да се справи по същият начин! Явно вижданията за раздаване на правосъдие са други! ООН са само наблюдатели. Нямат право да раздават правосъдие. Относно интересите ... буди любопитство пространството между Обо и Ямбио! ;)

151

Анонимен

преди 1 година

До 170 И какво общо има с това достатъчно е да ти подържа вътрешното потребление.Една икономика не се оформя само от износа,а от това колко е колко внасяш.Като не произвеждаш и само внасяш значи нямаш икономика.А те може и само нефт газ и оръжия основно да си произвеждат и да са добре,а и зърнопроизводители са и дърводобив имат и много неща. ..

150

Анонимен

преди 1 година

До 168 е Какво общо има това с населението ми много ясно,че като ти е голямо населението евентуално и да произвеждаш повече ще можеш ,ама не е задължително.И като ползваш интернет напиши кой са водещите икономики и виж какво ще излезе.е то на човек му писва от неграмотни бе.

149

Анонимен

преди 1 година

АКО ПРОИЗВЕЖДАТЕ НЕЩО В ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО И С НЕОБХОДИМОТО КАЧЕСТВО - ЗАЩО ДА НЕ ИЗНАСЯТЕ? ИЛИ ПРОИЗВЕЖДАТЕ МАЛКО, ИЛИ КАЧЕСТВОТО ВИ Е - СДЕЛАНО В СССР. :)

148

Анонимен

преди 1 година

Нещо не си разбрал за скакалците - Урсула рече - ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО В СУПЕРМАРКЕТИ ТЕ, ВЕЧЕ МОЖЕМ ДА ЯДЕМ И СКАКАЛЦИ.:)))НЯМАШЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ЯЙЦАТА СА СКЪПИ. :)))

147

Анонимен

преди 1 година

До 169.Ти защо все намесваш Русофили,това,че се дразня на нещо което знам ,че не е така,а някой твърди друго щото така му изнася това ли ме прави русофил или трябва да отричаме всичко само да изтъкнем някой друг.Не ми пука нито за Русия нито за Украйна.Обаче знам едно Русия не можеш да я победиш сега в тази точно война и то се вижда украинците първо нямат достатъчно армия и второ те разчитат на други,а това няма да стане щото Русия ги изненада и никой няма потенциал за оръжията които трябват.

146

Анонимен

преди 1 година

Па като са скъпи яйцата, яште червеи и скакалци, богати са на протеини като яйцата.

145

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на Украйна е унищижена 60%. Инфраструктурата и енергийната и система почти не финкционират. Всичко се изпраща за войната, до последния украинец.

144

1234

преди 1 година

За Мали и Буркина Фасо не знам, ама децата на русофилите не щат и да чуят за русия.

143

Анонимен

преди 1 година

До 164.Кое е блъф това,че произвеждаш нещо не означава ,че непременно трябва да го изнасяш.Що толкова елементарно мислиш.Е те арабите като имат Нефт само не са сред водещите икономики.А понеже всички говорят за икономиката на Русия,а да кажат за тая на Украйна.Щото за нея нищо не казва никой.

142

Анонимен

преди 1 година

86% от енергетиката на Франция е АЕЦ. 26 от 56 реактора на Франция в момента не работят поради технически проблеми. В ЦАР и Мали - размирици, французите не можеха да получават техния Уран. ЧВК "Вагнер" за кратко време успяха да възстановят конституционния порядък в тези две страни и изгониха френския "Чуждестранен легион". Французите се пробваха в Казахстан, там има уран, но не успяха. Остава им само Украйна и Русия, Украйна е много богата на уран. Макрон заговори за "процес срещу Русия за военни престъпления".

141

Анонимен

преди 1 година

Горките маймунчета не знаят за къде са тръгнали :)) Това е необразоваността. Те първа ги чака хунта , преврат, диктатор, рволюци за сваляне на диктатор... горките...100г след нас.

140

Анонимен

преди 1 година

162, ами да ги изнесат бе, да ги видим. Все приказки, а нищо на пазара. Поредният блъф.

139

Анонимен

преди 1 година

КЛЕНОВ СИРОП, КАНАДКИТЕ КАНЕЙДИЪН ГУУС, ОВЧА ВЪЛНА, КОРАБИ.

138

Анонимен

преди 1 година

Русия произвежда много неща, мога да изброя поне 100, като се започне от космически апарати, самолети и камиони, но по-интересният въпрос е дали някой може да сподели поне едно нещо, което произвеждат държави като канада и австралия, например,

137

Анонимен

преди 1 година

Работата на империите е да се разширяват и да завладяват нови територии.

136

Анонимен

преди 1 година

Ще го дуухат Украинците и западнозападащите еврогеьове...

135

Анонимен

преди 1 година

Най-хубавата водка в света Смирноф е американска марка. Въпросният Смирнов емигрирал след Гражданската война и е регистрирал марката в САЩ. Така стоят нещата. Който не работи, а прави уйдурми, няма да яде.