75

мислещ

преди 1 година

приветствам разкритията за такива кражби, но.... едно не мога да си обясня... защо ВИНАГИ, ама ВИНАГИ такива фрапиращи разкрития се правят само около избори... и МВР и Прокуратура, и министри "разкриват" золуми ПРЕДИЗБОРНО...не чакам отговор де, знам си го, ама ми е интересно просто...

74

Анонимен

преди 1 година

Кой беше на власт когато се строеше и се режеше лентата ,и който е на власт той командва АПИ,или като има проверки тази власт се дърпа и казва те там така са сметнали и си измиват ръцете с тях , прокуратурата сега ще се сезира и ще почне тяхно разследване и ще мине 1 година и ще кажат всичко е наред няма виновни карайте си колите и се блъскайте те колите ви са стари шофьорите са пияни и надрусани.

73

Анонимен

преди 1 година

Само за перспектива отсечката е 16км с 6 ленти от по около 3м всяка с липсваща дебелина да кажем 4см. Това прави около 11 500 куб. м. което при средна плътност 2.2 т на куб. м. идва като стойност около 25 000 тона асфалт спестен. Това е само от тази отсечка. Екплоатационния период се намаля, ремонти които осигуряват още кражби и кратък експлоатационен период. Добре е, този модел трябва да продължи. Те вече се наядоха, за какво им е още да крадат.

72

Сатир

преди 1 година

"Повече от пет години буквално водя битка с държавата и се опитвам да ги убедя, че нещо не е наред със Северната скоростна тангента. Днес фактите са налице. Проблем има и то сериозен", написа Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики в своя Facebook профил." Какво е Русинова като експертиза, какво е "Е.Ц." Стига лаладжийки!!!!!

71

Герберастки кражби

преди 1 година

Сутринта една гербаджийка лаеше като бясна *** в емисията на БТВ, че проблемите с настилката на скоростна тангента и другите пътища, не са доказани по съответен ред. Само да напомня, че най-големите присвоявания на крупни суми в Италия са извършени чрез некачествени строежи и ремонти на пътища ! За мафията човешкият живот е без значение !

70

Бай Иван с големия

преди 1 година

Закривай тая държава, пали от четирите краища, и да се свършва!

69

Анонимен

преди 1 година

До Сандански - ти ли строи "Струма", войводо, та пропадна цяло платно на първия месец... ЙБЕМ ти стандартите....

68

Анонимен

преди 1 година

На мен ми прилича или на износен или на умишлено изрязан, износващ слой липсва изобщо на комунистите на Радев вяра нямам с техните скалъпени лаладжийски истории, като има виновни да ги съдят и да оправят всички нередности не само да се снимат.

67

СТР. ТЕХНИК 20г.

преди 1 година

Много грозен път на снимките. С тези кърпежи....Вижда се , че фирмата изпълнител е мърлява организация. Срам за българските строители и тези началници. Добре , че отдавна не работя в такава фирма. Ще се срамувам.

66

a

преди 1 година

Докато има овце, ще има и вълци.

65

Анонимен

преди 1 година

Странно, че испанци са контролирали и нищо не са видели... Половината тирове пътуват претоварени, което е незаконно и рушат настилката и това е основната причина да се разрушава пътя. Претоварването не се контролира изобщо... Освен това, тук се строи 2-3 пъти по- евтино от другите страни в ЕС. Ако се строи скъпо, както при тях, то ще дойдат големите мултинационали да печелят търговете и да превъзлагат после на нашите строители. За нешите строители е все тая- няма да забогатеят.

64

Анонимен

преди 1 година

Що ли не се изненадах като прочетох заглавието?

63

Анонимен

преди 1 година

Същата работа като европрокуратурата, проверки и някакви съмнителни резултати от лаладжиите, когато има виновник и осъден тогава ми се хвалете, а то никога няма защо ли се питам?

62

...

преди 1 година

ГЕРБ лели, майки ли какви бяха? Как още не са скочили да защитават вожда?

61

Нео

преди 1 година

Докато цари ненаказуемост, ще има и престъпници. Както се каза някой си е поставил подписа, че асфалта е 20 см. Има ли подпис, има и име. Следват съд и затвор. Да ама не, не и у нас!

60

Анонимен

преди 1 година

ПП, Киро и Асен са виновни, те са взели не вложените материали чрез посредници, след това са ги продали в чужбина.

59

кюлчетав чекмедже

преди 1 година

чюЧовека казал не са негови ,мата косматаа влезнала ,поставила ги снимала ги и си заминала по заповед на президента който го дебнел със дрон -- двама си говореха оня ден и ги подслушах !

58

до Майора

преди 1 година

Да бяхме си останали НРБ защото от 44 до 89 във България беше построено много ! Само че във ГФР беше построено още по-- много ! Бри Бойко се изля мана небесна и то благодарение на предишните ! А той помогна на 1-млн българи да се махнат от тука ! Какво направи за северозападнала България какво стана със българското село София въобще не е цяла България -- плюс това той не строи със свой пари а със ЕС -пари и се оказва ,че се е крало като за последно ! Браво евала ! А безразборното стройтелст

57

ИЗЛЪГАХА

преди 1 година

На БИБИТКОФ ХОРАТА ПРОЕКТИРАЛИ И СТРОИЛИ ТАНГЕНТАТА. ИЗЛЪГА И НЕГОВОТО ПРОТЕЖЕ ГЕШОФ. И АКО СЕ ПРОВЕРЯТ И ДРУГИТЕ МАГИСТРАЛИ СТРОЕНИ ОТ ТЯХ КОЛКО ЛИ ОЩЕ АСВАЛТ СА СПЕСТИЛИ САМО ТЕ СИ ЗНАЯТ. ГОЛЕМО КРАДЕНЕ БРЕЕЕЙ. ЗА МИЛИАРДИ. ДАНО ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ ДА ИЗЛЯЗАТ НА СВЕТЛО.

56

Боко

преди 1 година

Една стотинка не съм взел.Ха,ха,ха!