244

ОФчо

преди 1 година

Пита се каква част от българите са удовлетворени от живота си в Бг? И защо Бг заема едно от челните места в световната класация по темпове на депопулация на населението??? Но това очевидно не вълнува нашите политици и псевдо "Журналисти"!?

243

Анонимен

преди 1 година

Хаха, нормално, все пак тъпите ЕС и НАТО ги напраиха по-богати благодарените на санкциите. Вижте печалбите на ГАЗПРОМ миналата година спрямо по-миналата.

242

Анонимен

преди 1 година

Смеят ли да кажат, че не са добре?!

241

Анонимен

преди 1 година

До191. Точно си го казал, Мишо. Евтин им е животът на рашките. Нищо не струва за сатрапите, които ги управляват. Всеки момент може да им бъде отнет. За достойнство и други екстри не говорим . Та да, евтини хора евтино си живеят, докато им разрешават.

240

Руснаците са прости

преди 1 година

хорица в голямата си част ( съвременни роби) ... Пропагандата в Русия е брутална и залага на всички долни човешки инстинкти за да зомбира максимално много хора с критично нисък интелект... В България е почти същото, но пропагандата тук не е официална линия на държавата ни , а по социалните мрежи и форуми като този.Навсякъде е пълно с руски изпpaжнeния (русофили) .

239

хаха

преди 1 година

отделно знаеш че там има проблем със свободата на словото, ще кажеш мизерия е , агресор е русия, айдааа отиде 10 години наказателна колония, някъде , дет не излиза и в гоогъл

238

хаха

преди 1 година

До ЕвропаБългарин в Русия е като еднорог. Всеки е чувал че има, ама никой не го е виждал. Тези по телевизията които се включват (студенти и разни други) те не са независими.

237

хаха

преди 1 година

До Няма нищо вечнотука си прав в израза няма нищо вечно, но Русия няма да победи, а запада няма да го позволи това. Цената която ще трябва да плати запада при такъв положителен изход за Русия в последствие ще е огромна и тези 110 млрд , които е платил до сега ако не се лъжа , ще са капка в морето от това което идва като цунами към тях

236

Европа

преди 1 година

Познавам българи из цяла Европа и САЩ и други държави по света и знам тяхната гледна точка. Искам да общувам с българин който живее в Русия, за да имам реална информация за настроенията там. Ако някой познава такъв моля да ме свърже.

235

хаха

преди 1 година

та данък солидарност имаше в западна германия, да приравнят стандарта, даже и това не помогна. А България какво да каже, но поне се отскубваме леко полеко и поне нашите деца да са добре.

234

Няма нищо вечно

преди 1 година

До хахаЩо си мислиш, че все ще е така ? 30 години инерция от дядо Тошко.В махалото на историята 30 години са нищо, ако въобще си чел история.Ако Русия победи в тази война мигрантския натиск като нищо ще се измести, даже няма да ти се вярва.

233

хаха

преди 1 година

До ъцзедин избягал, аз не съм. няма и за какво. Просто съм си направил нещата и ми е ок. Аз не виждам смисъл да ходя някъде. Но никой не бяга към Русия. Всичките тука дето хвалят, си седят тука, един няма във форума да каже аз съм в Русия. Един!

232

Анонимен

преди 1 година

Аз пък съм в България, нещата са много зле наистина. Заради руската *** основно, но това е поправимо.

231

ъцз

преди 1 година

нали за това става въпрос бе мен :D избягал си от България понеже тук нещата са зле :D

230

Анонимен

преди 1 година

Разкарайте се от Украйна само, моля Ви, ***.

229

Анонимен

преди 1 година

Няма изобщо какво да се дискутира, Русия е канал, от тези, включени в канализацията. И ни подпръскват и нас, на повърхността, понякога. Обаче ми е все тая, и им желая доброто.

228

245

преди 1 година

Изобщо не ти е ясен този живот. Колата си я купувам на същата цена в Западна Европа каквата е цената в България, телефони, компютри, всякаква техника, бижута, часовници... Да, ресторантите са по-скъпи, услугите също, наемите, дори храната (въпреки митовете и легендите), НО от опит ти казвам, че когато се преместих в Европа, стандарта ми на живот излетя в Космоса. Стига сте философствали, няма как да сравниш Европа и България. Ако си левак без професия си зле навсякъде, но ако си специалист....

227

хахаха

преди 1 година

До АнонименКакто до преди една година във великия запад си беше подсъдно ако кажеш нещо срещу китайската кихавица, ама кво говоря те в Канада НЕвакснатите си бяха обявени за престъпници.Ама това е много демократично.

226

Анонимен

преди 1 година

Много словесни напъни за нещо, което не струва и 5 стинки... Представям си колко огромни са заплатите на троловете спрямо тези на обикновените хора в Русия, за да ни се изсипва цялата тази кал.

225

Анонимен

преди 1 година

Тука вече се правят и "преки международни сравнения". Бахтти и якия форум е това.