192

Анонимен

преди 1 година

Русофили и русофоби да се обединият и да не участват във фалшиви избори. Първо да се справим с нашите престъпници, пък после се карайте колкото искате кой крив, кой прав. Под 20% активност на тези избори да не може нито един от тези да си мисли че представлява някого освен себе си. Каквото е истината.

191

Анонимен

преди 1 година

Не само дпс ще ви бият, но и герб също. Пука ми на налъмите вече. България е ООД. Всичко е резерве от 1944 до днес от кгб дс бкп доносноци и техните деца, внуци

190

Васко

преди 1 година

Дано има разумни люде да не му се връзват.Зад добрите им намерения стоят интересите на куп олигарси и забогатели до шия шмекери. Постепенно се разпространява фалшива информация, настройват се хората един срещу друг и в крайна сметка целта е безвластие и трупане на пари.

189

Анонимен

преди 1 година

Кире, като изядеш един чувал със сол, тогава по може да узнаеш доста неща, но на този етап, буци ще ви върти на шиш всички ви, както на него му е изгодно. Хаха. Той е обвързан с най богатите, той ги направи заможни и ги е турил в списъка да не победи в неговите ученици другите партии. Хитър е, играе под прикритие. Но бг е малка и хората се познават всички.

188

Анонимен

преди 1 година

Перник стоя без вода, защото от ПП бяха умишлено прекъснали водопровода.

187

Иван

преди 1 година

Само той си вярва, дали помни какво направи през неговите 8 месеца, и още сърбаме неговите грешки, остава да го оставим пак да дойде да ни довърши.

186

Анонимен

преди 1 година

Успех на всички и по малко шуренеи в НС, че болни сме като ви гледат мъжете, любоевниците по разни кабелки и в нс, крийте ги, при соца ченгетата ги криеха в колите на задната седалка легнали, много са. Фобре че е нямало камери да ви покажем, що за стока, мераклии са били към 22,24 г красиви момичета. И бяха жените им борци против капитализма, родители, а те дс мераклии бкп кгбдс, дали са живи, кирето и той се изхвърля, където не му е работата. 1 към 1 истината с болните мъже куцари,крими почерк

185

Анонимен

преди 1 година

На тези избори Американофилските партии,няма да имат голям успех! Българина ще предпочете,тези които Не изпратиха оръжие през главата на българина! Възраждане!-:) Успех!

184

ХарХър § ХарХас CV

преди 1 година

Съмненията за образуванеото му образование вкараха БГ училищния елит до кавга, Действа на Харковски диполомант, мисли като Хърватски възпитаник, а резултатите му като на Харманлийска пубертетка от Хасковския интернат за бавно развиващи се.

183

Анонимен

преди 1 година

Е вие вече се коалирахте с политическите динозаври от ДБ, които крепяха няколко мандата Бойко още, докато се казваха реформаторски блок. И един един риторичен въпрос за един от водачите на листата ви. Знаете ли как се става прокурор в комунистическа държава. Нека другаря Атанасов да отговори, а гласуващите "десни" за него да слушат.

182

Джемкорп

преди 1 година

Киро, кажи си за Джемкорп?

181

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да спечели никой. Хората вече са отвратени от всякакви партии които не правят нищо за народа, а само те стават по богати. Страната е забита на дъното и няма как да се оттласнем с такива празнодумци.

180

Анонимен

преди 1 година

България има нужда от спешна мобилизация на поне 50000 атлантика за първа линия на фронта! За да си отдъхне и дръпне напред без този пар'a'зитиращ товар.

179

КОРУПЦИЯ, КОРУПЦИЯПП

преди 1 година

ППКОРУПЦИЯ... ППКОРУПЦИЯ....... ДОКАЗАНО...!!

178

Анонимен

преди 1 година

При един мажоритарен вот много народ няма да е в НС. А сега по предприятия и частниците им казват, ако не гласувате за този, който ние ви казваме, няма да работите повече при нас частно, а първите, като дойдат новите, ще ви уволнят. Това го казват те и не е лъжа. БГ не ме вълнува. Тук е отровен въздуха от хорски клюки. Има и добри, но бг е зъл и завистлив човек. Има ги и от другите, но там не знаем. Запада е ок но там да си роден, а не някои бг все от 0 да започват, 1,2 св. Войни, и затова нямат

177

Анонимен

преди 1 година

Бойко ако спечели кире на дървито. Всички българи безпартийни ще ги доубие с шефа му ипон инждимътърчод. Българина няма пари за даване рушвет, а другите обикалят златарските витрини, и за какво им са синджири, то не модно, чок сеир амет. Кирилчо, си няма хабер и щели да оправят, бойко ще ви оправи отзад и ни оправи всички недаващи, а картончетата са у тях гербдпс, а може и вие пп да сте ги размножили, а там, има неверни и ударени хора_Асен, понякога човек е длъжен да излъже, за са се спаси

176

Дядката

преди 1 година

А бре Кире , кажи на Кокорко че вие загубихте всичко , както и Бойко Борисов !Няма да има с кого да се коалирате!

175

Анонимен

преди 1 година

Ако Киро лъжата не е в тази партия, бих я подкрепил, но докато е там, много хора няма да гласуват за тях, а това ще повлече и ДБ надолу

174

Петър Петров

преди 1 година

Празни приказки от един клоун които освен да плямпа врели некипели, а и си вярва. Няма да има спечелили България върви към президентска република. И на тези избори победител няма да има. Просто предизборни провокации нищо повече. Киро освен за цирков артист за друго не става. Марионетка на ЕС и САЩ това са ПП и ДБ нищо повече.

173

Анонимен

преди 1 година

Победа за ПП! Мафията ВЪН от България!