174

Ратко Младич Герой

преди 1 година

Ми Срби и *** морамо да се уединимо, два смо брата, а мака нам е велика мака Русиа! Живео нови СССР Савез словенских суверених република.

173

чакалната

преди 1 година

Вкуса на българските домати е когато се изпълнят Брюкселските стандарти в земеделието. А те са Върховенство на Закона, Частни земеделци с регистрация по местна община - кметство. Инвестиции на частните земеделци по европейски стандарти. Приемане то ни в ШЕНГЕН и Еврозоната.

172

България над всичко

преди 1 година

Вече сме "демократи", макар че всъщност сме марионетки на НАТО и ЕС, които ни казват какво да правим. С братска Русия ни беше по-добре, животът беше по-богат и по-забавен. Надявам се да възстановим братските отношения с великата майка Русия, защото не е възможно едно дете да забрави майка си.

171

До 180

преди 1 година

Царя ОБЕДЕНИТЕЛ освободител е цар Борис трети ОБЕДЕНИТЕЛ .. ожени ни с братска Германия Италия и Япония . Русия е била и винаги ще бъде враг на България и Европа . Всеки русофил и българомразец и долен предател . По гаден и от Ци-га-нин

170

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

На пазарите всичко е вносно . Има ли всичко ? ИМА ! ! ! Това е . Ако има нещо българско то е с висока цена и не се купува . След като имаме закон за едноличния търговец но не и за едноличния производител ще бъде така . Не обичаме производителите си - ще обичаме чуждата продукция и търговците ! Сега яжте законите на юристи икономисти финансисти банкери . Те пишат законите от тях за тях . Да живее висшето образование ! Ето ви . Яжте краставици сега .

169

Донской казак

преди 1 година

Курица не птица, Болгария не заграница, Болгария родная русская земля, даже азбука у болгар русская.

168

До дедо ви

преди 1 година

Казваш семената са Еди кви си и не са Бг ??? Я ми кажи краставица или домат или квото и да е да е с Бг корени ????????????????????

167

Царь Освободитель

преди 1 година

Помня вкуса на българските домати и краставици, те бяха най-вкусни. А сега ги няма, защото нацистите русофоби от Брюксел унищожиха българското земеделие. Както е казал великият български борец за независимост Иван Вазов, бъдещето на България е заедно с Русия, а без Русия я чака само тъмно бъдеще, хаос.

166

Анонимен

преди 1 година

ЛЪЖА!!! БГ ПАЗАРА Е ЗАЛЯТ С БГ ОТРОВА КРАСТАВИЦИ НА СПЕКУЛАТИВНИ ЦЕНИ ОТ 8 ЛВ КГ

165

Русский солдат Алеша

преди 1 година

Я помню вкус болгарских помидоров и огурцов, они были самые вкусные. А теперь их нет, потому что нацисты русофобы из Брюсселя уничтожили болгарское сельское хозяйство. Как говорил великий Болгарский борец за независимость Иван Вазов, будущее Болгарии - вместе с Россией, а без России Болгарию ждт только тмное будущее, хаос.

164

Анонимен

преди 1 година

До дедо ви (162) От това което пишеш е ясно че не разбираш от нищо!! Нито от земеделие нито от хранителна промишленост. Семената били холандски значи и домата е холандски?!?! АлоУу, кух та знае ли се!!

163

era

преди 1 година

дренки има ли, дренки?

162

MIKE

преди 1 година

В Англия въобще няма краставици.Където все пак се намерят са с ограничена продажба по 1бр./човек. Така че в това отношение сме ги задминали даже.

161

Анонимен

преди 1 година

Еми да бе скоро и 20лв ще стане реална. Докато има хора които купуват краставици на такава цена. Аз лично смятам че всичко над 2.50 е спекулация.Бензина се върна на цените преди войната. Олиото почти се върна и другите неща ще се нормализират ако никой не се връзва на тия глупости

160

Анонимен

преди 1 година

Февруари никога не е имало бъгарски краставици

159

Men

преди 1 година

Ами нормално-климата в такъв, ако искат могат да произвеждат нещо друго като не става с краставици

158

Анонимен

преди 1 година

Оправям къщата на село, зимам си едно прасенце, имам си нивичките от едно време , продавайте и ходете в градовете в кутийки, Бягайте от градовете, готвят ни затвори умни градове, ковида беше тренировка

157

Анонимен

преди 1 година

Зимата февруари месец, български краставици... То и български дини няма сега на пазара...

156

Анонимен

преди 1 година

Това е цената на независимостта, преди бяхме без банани сега ще сме без краставици.

155

vale_karo

преди 1 година

Аз предлагам друго .Кореняк Софиянци Да идат по селата и да задоволяват нуждите на другите "софиянци"