25

Анонимен

преди 1 година

Кремълският бантустан България никога няма да влезе в Шенген и еврозоната докато не скъса веригата на руското робство. Ето и сега чакаме нашата работа да я свърши друг Украйна.

24

Анонимен

преди 1 година

Европейски съюз, НАТО???...голем плен, нема що !!!!!

23

Анонимен

преди 1 година

За голямо съжаление Москов е абсолютно прав. Всички които скъсаха с комунистическите изтърсаци от Кремъл са с години пред България.

22

ЛЯВОТО НОСИ САМО

преди 1 година

...ГЛАД, Нищета и мизерия като у Русия , където дори тротоарите им още са дървени и пияните мужци се давят у локвите на Блатная....като плъшоци!

21

русфобчета дембелли

преди 1 година

И ти как си преставяш,че България като следва САЩ ще се разцъфти и ще замирише на сакура ли ,от това ли заваиси?Вече 30 години София следва Вашингтон ,а вече летим в космоса.Много неграотност вили американопоклоничество в твойте виждания.

20

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Всички,които по времето на Тато бяха...аутсайдери станаха ...десни и се продадоха на Запада. Не ни мърда един 100 годишен...преход,докато се върнем пак в...правилната посока,но няма...страшно,34 години вече минаха.

19

ЕВВАЛА НА ГЕРБ ..

преди 1 година

...И Бойко --- ЧЕ ритнаха газовата хранилка на комунистите и я дадоха в ръцете на ЕРДОГАН, защото днес пак щяхме да сме с РУСИЯ и мракобесната им ДИКТАТУРА!

18

Алекс

преди 1 година

Който играе в един отбор с ГЕРБ,забравя за парламента.КОД няма да влезе в следващия парламент.

17

Анонимен

преди 1 година

Този не беше ли министър при един доста противоречив министър-председател точно през тези 30 години? Както и Бойкиев? Въпросът е риторичен, разбира се.

16

Анонимен

преди 1 година

Демокрация ли? Демокрацията за тях е Преходът към дясна дикатура. Това е крайната им цел и победа. Криптофашистите се правят на демократи временно и очакват тяхното време отново да дойде. Ако в Германия победи отново фашизмът чрез преврат, те ще са първите, които отново ще го копират, както са копирали Мусолини от 1922 и Хитлер от 1933 година.

15

Русофилчета прости

преди 1 година

Сега разбрахте ли защо копаем дъното...? Фрашкано е с рубладжии на всички нива в политиката и държавата, както беше и преди 1989 година... Щом начело на държавата е отявлен русофил и дoлен предател, като Фигуранта за какъв Шенген говорим...?

14

Анонимен

преди 1 година

Още един пленник

13

Анонимен

преди 1 година

въшкар и корумпе , къде пак се показваш бе

12

Ами просто е:

преди 1 година

Докато има въшкари и пунгаши ГДЕТО разчитат единствено на МРЗ от Държавата и "псевдо-бизнесмени" на държавна хранилка --- все така ше я караме по ромски----с големи уста и стиснато дупе за да не излиза топлото!

11

Анонимен

преди 1 година

Лвлеееее и тоя изпълзя от нафталина. ГРОБарите на България за 12-14 години назад па искат да лапат.

10

Ром"с

преди 1 година

Ето това са почти всички българи днес във властта..лАжат,манипулират...то ако бяхме зависими от Русия,то щеше ли да има НАТОвски войска и бази у нас? Наввярно щяхме и да построим и Южен поток с 1000 човека работеща +1-2 милиарда печалба годишна от транзите,а не както в скоро време ще седнем на американската игла-шистов газ..скъп и неранетабилен..щяхме да има и Белене с 1-2000 човека работещи и евтина електроенергия..ето това е зависмостта от Русия,нищо не построиха -не им дадоха от Вашингтон

9

666

преди 1 година

Как 30 бе, поне 75 са....

8

Анонимен

преди 1 година

Десните фашисти в България мечтаят за една силна, дясна диктатура, каквато е била от 1923 до 1944 година. Съжаляват, че Съветската армия им унищожи монархо-фашизма и не успяха, както Франко, да управляват още 30 години след 1944 година и да умрат от старост, ненаказани за престъпленията си.

7

Анонимен

преди 1 година

Левичарите от ПП нанесоха много щети на България.

6

rado

преди 1 година

Bylgariq e pod amerikansko robstvo, kakvoto kazat gospodarite tova 6te stane.