155

Анонимен

преди 1 година

Имам се за нас средноинтелигентен гражданин и съм за погром над прокуратурата. Тя, такава каквато е, е един цирей, който е неизлечим...просто трябва да се изгради изначално. Ако имахме не просто институция, а работеща структура, ...Да. Не бива да се пипа. Ама нямаме...ето в това е проблема. Видно е с просто око,че тази структура ,хем независима, хем работеща като организирана престъпна група, е в сговор с хора,които ако бяха например в Румъния, отдавна да са по затворите.,т.е. служи за тяхна защита.

154

Анонимен

преди 1 година

Абе нещо за кюлчета, евро банкноти барселонски истории, автомагистрала Хемус., Магнитски.......

153

Анонимен

преди 1 година

"Няма да позволя погром над прокуратурата, заради тясно партийни амбиции". Знаем, ти си падаш по широкопартийните- ГЕРБ-ДПС.

152

Анонимен

преди 1 година

ах ти мутро в тога

151

Анонимен

преди 1 година

Иванчо Иване за какъв погром над прокуратурата и какви политически интереси . Та тя прокуратурата и лично ти сте под ръководството на Бойко Борисов и Ахмед Доган , а за активните ви мероприятия няма защо да се коментира ,това е публична тайна не само в България но в ЕС и САЩ. Та не се напъвай толкова ,че ще ти пратят Мата Хари за успокоение .Споко с тези ,,политически интереси ще си избуташ мандата незабележимо

150

Анонимен

преди 1 година

Гешееев, спри с заучените фалшиви фрази! Свиквай че не си всесилен! Шефа ти виждаш, че не застава зад никой, който е застрашен. Вече си труп, макар и още жив.

149

Българин

преди 1 година

Специални поздрави за г-н Нистор Семов, който трябва да е следващия редовен министър на финансите на България. Ако изобщо има редовно правителство. Ако пък няма, ще го поведа хорото около езерото.

148

Анонимен

преди 1 година

Еха каква прокуратура - нито 1 осъден на високо ниво, само кокошкари и някакви дето обрали 10 лева от пенсионерка, браво

147

Анонимен

преди 1 година

Как си личи, че жалкото нищо жество чете готов текст. Какво означава, че няма да позволи? Прокуратурата на кого е подчинена? На Гешев only или на Парламента? Този за кой се мисли, неговата кожа? Да не би да си мисли, че сме забравили, как се изказа пред камери, че не вярва в разделението на властите! Кого ще се опитва да лъже?

146

ОФчо

преди 1 година

И този е нечия "Пешка"!

145

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Гешеф няма редовна...диплома и специализация за да заема поста на гл. прокурор,както Боко нямаше никакъв...ценз,за да заеме поста на главен секретар на МВР. По това си...приличат и за това...много се обичат.

144

DP 175

преди 1 година

До ИкономистТИ ИКИОНМИСТ КОЛКОТО АЗ съм космонавт ....

143

Финансист

преди 1 година

Щом не могат да продадат нищо, просто няма как да са забогатяли. Според мен, политиците ни са бедни като църковни мишки. Особено тези от Герб и ДПС. Единият от лидерите им строеше машистрали и ги плащаше със собствените си пари, а пък, другият, почетния им си даде милиона труски лири на турския свят. С такива политици, ицобщо не се чудя, че в България се провеждат избори след избори. СТОЙНЕТО.

142

ДО 180

преди 1 година

До т72DA !

141

т72

преди 1 година

Каскета играе с Мафията в България,иначе нямаше да е на този пост.

140

ПроСоТо

преди 1 година

и Каскетя сай самозабравил !..И той като другия милиционер-Боко си мисли,че не е просто ИЗПЪЛНИТЕЛ на Закона,а СУПЕРГЕРОЙ,който може всичко,всичко му е позволено и от него зависи всичко..

139

ДП 173

преди 1 година

До ФинансистТЕ не могат да продадат 5 лв на пазара но забогатяха от властта чрез Прокаратурата и ДАНС ...

138

Икономист

преди 1 година

Всеки си гледа интереса. Тези от Запада искат България да има редовно правителство. При това, съставено и избрано от партии като Герб минус СДС и ПП. Това са невъзможни неща. А пък интересът им е да България отново да взема заеми. А пък, простата истина е, че от заемите печелят тези, които ги дават. Особено при дефицит на пари.

137

Финансист

преди 1 година

Кой пък беше този Пеевски ? Аха, този на когото майка му му купи спортния тотализатор. Че и депутат беше, а сега сигерно е обикновен безработен като останалите лидери на партиите. Нека да си мислят, че живеят в миналата 2022 г. Като не можаха да приемат бюджет на страната, нормалният финансив свят е прав да си мисли, че България е фалирала.

136

Малко статистика

преди 1 година

От днес. Радев, 40-50 коментара. Нинова, 20-30 коментара, Коки и Кики, 60-70 коментара. Гешев 200-240 коментара. Борисов, 900-1000 коментара. Яко ви тресе шубето. А защо ли?!