98

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Дам, има милиони хора по-умни от нас, като Aнaлната Бебок, дето съветва Путин да се завърти на 360 градуса. Много умни каиш?

97

Анонимен

преди 1 година

Путин утре ще се опути...

96

БАНко

преди 1 година

АКО ПУТИН РЕШИ , РЕШАВАЩИЯ МОМЕНТ Е УТРЕ !!!

95

Анонимен

преди 1 година

Няма да стане!!!

94

БАНко

преди 1 година

анонимен *** , ПРОЧЕТИ ИЗСЛЕДВАНЕ НА ЕВРОСТАТ ОТ ВЧЕРА , КОЕТО БЪЛГАРСКИ МЕДИИ НАТООООООВЦИ НЕ ПУБЛИКУВАТ , И ЩЕ РАЗБЕРЕШ .... БЪЛГАРИТЕ СА ЗА РУСИЯ И ПРОТИВ НАТО !!

93

Тодор Живков

преди 1 година

Не знам дали ООН е доминирана от САЩ, но мога да кажа съд сигурност, че Варшавският договор беше доминиран от СССР.

92

Анонимен

преди 1 година

Z Къде се водят бойните действия , Луганск ,Донецк и Запорожие предимно наделени с руснаци , бандеровците подложиха на геноцид това наделение , забравихте и как *** запалиха българин в Одеса ,Слава на Росия

91

до Ихааа

преди 1 година

Минусите са ви най-малкия проблем на рaшъните. Виж че без армия останахте

90

европейски популис

преди 1 година

пълна дезинформация внаписаното а ООН е доминиран от САЩ ама то е за индианците

89

Анонимен

преди 1 година

Общо взето НАТО разказва играта на Русия от разстояние...

88

Анонимен

преди 1 година

Иии, за 10 скеунди ище 3-чки1 Много жив коментар! ХАХАХА! УДРИИ! Дай още! Всички знаем, че искаш да ни кажеш, какъв невероятен капиталист си, ама тайничко си мечтаеш, да си лордче, нали?

87

Анализа не струва

преди 1 година

Аз знам че ще има противоположно на моето мнение -- но и при двете държави загубата ще е катастрофа ! А при анализа нещата се представят като че на щатите отказа е на самия праг !

86

Анонимен

преди 1 година

От 100 - Ихааа! 37 скеудни от коментра ми нямаше харесвания. На 42-та секунда - 5 нехаресвания! Браво, бе! Можете още!

85

София

преди 1 година

Понеже не ми се четат глупости на килограм, минавам да питам -пак ли от редовната жълтопаветна реторика, че Русия се разпада, фалира, губи, а Украйна до няколко дена или часа печели войната?

84

Анонимен

преди 1 година

"Така са протестирали работниците в Англия в годините на зараждане на капитализма, като са считали че машините са виновни за беднотията и мизерията" - Протестирали са срещу факта, че всияко се е държало от има няма 100 човека, които са ги ракрали, да ряботят по 100 часа на седмица, за суми, чиято стойнсот днес, едвам биха ти покрили тока и хранта. Забрави за наем и инетрент. Затова са живеели в дървени бараки, залепени с кал.

83

Анонимен до 91

преди 1 година

Какъв хегемон е сащ на петролните пазари не знам ама Индия и Китай изкупуват Руски петрол двойно повече от преди войната и Русия е продала повече петрол от преди конфликта. Индия и основния доставчик на Руски петрол та Европа и Англия което не се харесва на сащ. Не разбрахте ли, ченовия световен ред не включва сащ и Западна Европа.

82

Анонимен

преди 1 година

ЛГБТ общноста в Кремъл започна войната преди 1 година.

81

Анонимен

преди 1 година

Z Пабеда будет за нами , слава Росии

80

Фашистка Русия ще

преди 1 година

си плати за всички зверства в Украйна с лихвите... Това ще бъде урок и за следващите поколения руснаци...

79

Анализа не струва

преди 1 година

Та кой ще даде на украйна примерно 100 милиарда и по някое време ще каже ами извинявайте кинтите свършиха и ще му изгорят и 100- те милиарда и престиж , а врага ти ще стане десетократно по-силен ? Не няма да стане така залога за сащ е огромен пари и оръжие ще се дават до победа и до саморазпад на русия -дори ядрен конфликт е за предпочитане пред бой на украйнските полета и огромна загуба на наляти до момента средства -- щатите печатат парите и ще надделеят и самолети ще вкарат и всичко !