76

none

преди 1 година

Русия и техните приятели: Беларус, Северна Корея, Еритрея, Мали, Никарагуа и Сирия. Даже Китай не ги подкрепя открито. нeудaчники!

75

до трагедия

преди 1 година

До Трагедия Да наистина това туморът,който унищожава свободата и независимостта на тази планета

74

Трагедия

преди 1 година

Там където САЩ са отишли да помагат на народа на някоя "недемократична"страна след тях и трева не расте.Справка Сирия,Ирак,Либия,Афганистан и т.н. и т.н.

73

българин

преди 1 година

Въпросът ми е дали ставаш *** след като подкрепиш антибългарската коалиция ПП-ДБ или трябва да си такъв предварително???

72

Анонимен

преди 1 година

Само в Ирак над 2 милиона са убитите, откак свалиха Садам Хюсеин. За статистиката - най-голямото посолство на САЩ по света е в Ирак.

71

Алберт Айнщайн

преди 1 година

Светът няма да бъде разрушен от тези които вършат зло,а от тези които ги наблюдават без да правят нищо по въпроса.

70

Анонимен

преди 1 година

Империята на злото е една и това световният износител на демокрация с бомби.Питайте Виетнам,Корея,Афганистан,Ирак,Сирия,Либия,Сърбия и почти цяла Африка

69

Анонимен

преди 1 година

Центокилъра не смогва с плюсчетата и минусчетата.

68

долу сащ

преди 1 година

ако някой си мисли,че псевдо държави като нас и други 140 смешника тежат повече от Китай Индия Пакистан Иран Русия....

67

реалист

преди 1 година

ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ,КОГАТО КАЖАТ АМЕРИКАНЦИТЕ.Украйна е косвена жертва в тяхната игра.Колкото повече продължи войната,толкова по слаби и зависими ще стават и Русия и европейските страни

66

ХХХ

преди 1 година

"Британският премиер призовава за украински удари в тила на Русия" За това говоря ....запада иска Русия да се изтегли за да натрупа мощ в Украйна и да направи немислимото ...именно да пренесе войната в Русия , а това ще доведе до ТСВ за която така жадно се борят САЩ !

65

Анонимен

преди 1 година

Нали се сещата, че голяма част от тези 141 "за" са изключително суверенни държава като наша милост. Ние сме такъв сериозен световен фактор, че дори 1.5 млн македонци ни правят за смях

64

Анонимен

преди 1 година

Погледнете мирната инициатива на Китай. Мъдрост по учебник. Останалите политици - ученици.

63

Анонимен

преди 1 година

Сащ да си махнат 400-те военни бази от целия свят и НАФО да се върне в границите ит да кажем 1993-та година.

62

Tangra

преди 1 година

За Ирак май нямаше такава декларация

61

Анонимен

преди 1 година

СатаНато пак е включил програмката за лайкове.Да си ходи на фронта!Там ги ловят по улиците като кучета,а този се е скрил в България да ни води пропаганди и да избегне фронта.Дезертьор!

60

Анонимен

преди 1 година

Като се изтеглиха от Одеса онези укри са започнали репресии там.Търсили са и под вола теле.Арестували са даже и за неверни клевети.Сега ги гонят там по улиците и насила ги карат на фронта на сигурна смърт.Смятайте какво клане ще е в Донбас или Крим ако руснаците се изтеглят.Не ви ли е жал?

59

Анонимен

преди 1 година

Значи предлагат след изтеглянето на руските войски онези укри да избият населението в източната част,което си живее от векове там и да му заграбят земите.То това ще стане.Заради лъжите по медиите и политиците не може да се реши проблема.Като спрат да лъжат може и да постигнат мир.

58

Анонимен

преди 1 година

И ние сме с Целия свят и също призоваваме Рашистите да се оттеглят незабавно от територията на Украйна, иначе ще унищожим всички рашисти и Кремъл ще е в пламъци и дим понял джудже нещастно

57

ХХХ

преди 1 година

Изтеглят ли се руските войски от Украйна .....запада ще предизвика нещо по страшно и то пак в Украйна ! Никой вече не мисли трезво , а просто слуша какво му казват медиите на чичо Сам !