41

Анонимен

преди 1 година

КАСАПИ! УУУУУУУУУУ!

40

Анонимен

преди 1 година

До 37:Ужас!Още малко и междузвездни войни ще почнеш да бълнуваш!Живеем не в роман на Токин,а на Оруел "1984" като скоро може да не живеем хич,защото ще измрем от радиация.

39

Анонимен

преди 1 година

Хората откраднали земите на коренното население на северна америкаще ме поучават не мерси другри.

38

Анонимен

преди 1 година

За кефа на едни фамилии с шапчици ,измряйа невинни хора .А те отстрани си броят кинтите.Така през ПСВ,така е през ВСВ,та до днес.

37

Анонимен

преди 1 година

"Навахо (или навахи) е индиански народ, живеещ на територията на САЩ. До 1864 г. племето контролира обширна територия, обхващаща областта Четирите ъгъла, мястото, където се срещат границите на щатите Аризона, Ню Мексико, Юта и Колорадо, ограничена на запад от река Колорадо, на изток от река Рио Гранде, на север от река Сан Хуан и на юг от река Литъл Колорадо. " Тия ли говорят на Русия?

36

Аеронавт

преди 1 година

Г-н Йотински явно му се плаща от някое американско НПО. Много удобно е пропуснал, че още през март 2022г. само седмица след началото на войната се заговори за примирие, с посредник Турция, което беше прекратено едностранно от Зеленски след като Борис Джонсън му направи експресна визита. Пропуснати са и доста от гафовете на украинското ПВО, което стреля на свободен принцип и за 1 година успя да убие 2 поляка и половината правителствен кабинет на Зеленски. Изобщо жалка поръчкова пропагандна статия

35

Анонимен

преди 1 година

Краварите извадиха духа от бутилката , сега ще си сърбат попарата !

34

Анонимен

преди 1 година

Извода е: САЩ НЯМАТ работа в Европа, защото ще продължава да има войни

33

Коко

преди 1 година

До Анонимен 32Мен не ми пука за това кой как се нарича. Пука ми, че 21 век един обезумел дедо решава и си нахлува в чужда територия, почва да убива и да изнасилва. Като гледаш покрива на плевнята на съседа, че гори ти ще си останеш у вас и няма да помогнеш. И малко по- късно ще изгориш в къщата ти. Мерси от такива като тебе. Бум бум бум ляв прав десен ъперкът и ляв прав. Смачквам те. Искам да те пребия. Червейче!

32

Анонимен

преди 1 година

Нещо се уморихме от тази пропаганда .Ни ме боли за Русия ,нито за Украйна .Боли ме за България само.

31

Анонимен

преди 1 година

Укрите са по-зле от племето Навахо.

30

Анонимен

преди 1 година

До И всичко това, - САЩ са самодостатъчни и не са им нужни ресурсите на Русия, но САЩ губят световната си доминация и се превръщат от най-богатата страна и световен хегемон в обиновена страна като Бразилия и Аржентина. Виж с ЕС ситуацията е съвсем различна, що се отнася до ресурси - нямат нищо, бедни са като мишки, и без ресурсите на Русия или някакви други евтини ресурси и енергии ЕС скоро от най-развитата икономика ще влезе в Третия свят.

29

Много дрънканици

преди 1 година

и нито дума за това че Ердоган организира преговори и Украйна и Русия преговаряха. Явно във фокуса е само войната и запада със зъби и нокти се гласи за нея, ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА. а ЗА КАКВО И Е И ТЯ НЕ ЗНАЕ.

28

Анонимен

преди 1 година

Това обобщение ли е свърши ли краврската война в Европа?

27

Анонимен

преди 1 година

До Коко:ами ще трябва да набиеш първо огледалото.По-голям русофил от тебе нема.Знаеш ли защо?Защото укрите са си руснаци.Като си им роб всъщност ти си русофила.Те бяха пруснаци през ПСВ.Бяха руснаци и през ВСВ.Не са марсианци.

26

Анонимен

преди 1 година

Продължавам да се изумявам,никой не говори за мир.Тука някакви агитки,за едините ,за другите.Стоп на войната.

25

asd

преди 1 година

вери интеристинг..... генщаба на Хохлите, изучава ръстът от 70% на ранени украински войни в ръцете и краката в последният месец..... май,май има и разумни хора в таз територия, които не искат да умират за лудо.... и са намерили интересен способ да напуснат фронта, щот под прикритието на думичките свобода и демокрация, някой орица "чупят" кинтитИ', а други плащат с живота си..... ДИмокрайция', кво да прайш......

24

Анонимен

преди 1 година

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви в Мюнхен, че победата на Русия в Украйна е по-опасна от ескалацията на въоръжения конфликт. По-добре ядрена война с Русия, отколкото да оставим Путин да победи в Украйна.

23

И всичко това,

преди 1 година

защото САЩ искат ресурсите на РФ. Благодарете, на Нюланд, Байден, Джонсън, Тръс, Сунак, Макрон, Урсула, Бербок, Драги, Борел, Шолц, Мекел, Щайнмаер, Дуда и другите ***, които решиха, че е добра идея да спретнат една война в Европа, разбира се, с чужди войници, на чужда територия. Зеленски, Порошенко, Яценюк, Турчинов и останалите, са най-низшите същества, които съм виждал в живота си - използват собствения си народ като ходещи мишени, защото са им обещали едни пари за тая работа. ОТВРАТ!

22

Коко

преди 1 година

Предлагам всички от този форум да си организираме един юмручен бой на някоя поляна край София. Убеден съм, че няма да дойде нито един русофил, защото или са страхливи или пишат от Москва. Ама понякога като ви чета как не можете да спрете да правите конилингус на джуджето толкова ми кипва, че искам да ви смааааааааааажаааа.