47

Анонимен

преди 1 година

Трудът им е "по==производителен", защото са от кучината нищоправци, дето реално имат 15 часа работа на седмица, ама ги държат в офисите по 40 ... не за всички се отнасят.

46

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето на планетата е под въпрос. Пренасели се. Докато по 0.7 квалифицирани кадри се борят за работна позиция, при неквалифицираните положението е катастрофа- по 10000 се редят за обява за склададжия или шофьор и чакат на държавна хранилка, гарантирана от високите данъци на първите. Липсва квалифицирана работна ръка. Най-лесно е в склада на Спиди за 3200 месечно. Пей сърце, отговорности няма. Не е като на село био фермерската работа да работиш от изгрев до залез.

45

Анонимен

преди 1 година

Има доста компании, в които има неограничен отпуск. Работя в такава от сума години, както и жена ми. Имаме и паралелни бизнес странични занимания, разбира се. Външни консултанти сме към компанията и въпреки това наследяваме политиката й. В ИТ сектора всяка втора компания вече предлага неограничен годишен отпуск, а откакто се помня в петък не съм работил. Вече при неквалифицирания труд няма как. Там си бъхтиш на смени. Въпрос на личен избор дали да си бачкатор или не.

44

Гошо

преди 1 година

"Това ли е пътят към спасяване на планетата?"Разпределение на бизнеса по градове! това бих казал аз.

43

Митко

преди 1 година

До Щерю - И с 2 часа обедна почивка!

42

Щерю

преди 1 година

- Не! - Еднодневна работна седмица от 9:00 до 15:00 ч. на работа ...

41

еколог икономист

преди 1 година

Членестоногите инсекти се предвижда да са акцизна стока приятелю.

40

Британски УчЕн

преди 1 година

Истината е че ще се ходи на село, който иска да оцелее ще си гледа арпаджик и ***, ще си добива енергия от слънце, вятър и бpикети от фъшkии.

39

Анонимен

преди 1 година

Моля да не се бъркате. 4-дневната работна седмица, и дистанционната работа не е за всички. Тя привилегия за избрана група, отличаваща се с високо образование, висок интелект и висока добавена стойност на труда им. Останалите - помечтахте си, почивката свърши. Марш обратно в склада.

38

Анонимен

преди 1 година

До еколог икономист ЕС пускат насекоми в менюто.

37

Анонимен

преди 1 година

До ИТ Пенсионер И там е като в бг. Работа дават но парите не дават и прибави и непосилни жилища.

36

еколог икономист

преди 1 година

Ще намалим заплатите за да намалим потреблението ви. И ще вдигаме още цените. Ще ядете коприва и лапат . Но не и боб. Сирене само в петък вечер. По 50 грама.

35

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Това не е реалистично разпределение на дните.При всичката западна малоумщина ,преценявайки четиридневната работна седмица,очаквам масови арести на земеделци и скотовъди.Израстнал съм в обкръжение на земелюбци и в същото няма ни един свободен ден.Не само това! Няма един спокоен час в денонощието,в който да се отдъхне от задължения.Защото гладът на животните и нуждите на плодовете и зеленчуците не позволяват миг почивка.Някои хора просто не стават за тази планета...не я разбират.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 Парите ги има в капиталистите са.

33

ИТ Пенсионер

преди 1 година

На който му се бачка да оди в Германия

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32. Планетата няма нужда от спасяване. Виж живота на планетата и то както ние го разбираме и то конкретно нечии определен живот е съвсем друга работа.

31

Анонимен

преди 1 година

До член на партията Знаеш че работиш за децата при БКП. А сега пълниш кесията на банките и часници и чужденци.

30

Анонимен

преди 1 година

Аз очаквам всеки втори да бачка яко на по 2-3 места защото цените са космически а заплатите смешни, 2025 като спрат евтиния петрол и ни пуснат свободна цена на тока ще има яко дупене на наивни служители които ще станете до един модерни роби.

29

Анонимен

преди 1 година

Намаляването на броя на населението може спаси планетата. И ще го спаси.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30. Нема пари. Работа колкот щеш