127

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство умишлено ни задушава с цените на храните. А както знаем домакинствата харчат голям процент от бюджета си за храна. Разрешават спекулативни цени а не повишават заплатите на държавните служители и минималната заплата, това няма логика. Нарочно го правят. Въпроса е защо. Ако си мислят че така ще ни накарат да се отвратим от свободния пазар не са познали защото това не е свободен пазар. Свободния пазар има правила които държавата трябва да съблюдава, в случая не го прави.

126

Зозо

преди 1 година

Така е, като управлява руския талибан Бин Радев :)))))))))))))))))))))))

125

Анонимен

преди 1 година

До Зозо - Ти нали си искаш Тикква, да ти е честита

124

Панчо Владигеров

преди 1 година

Цените са високи, защото световните елити затвориха икономиката на целия свят и напечатаха двойно повече пари под предтекста на пандемия и така съсипаха стандарта на живот навсякъде за бедните и средната класа

123

Анонимен

преди 1 година

Повече коментар не е нужен .0.95 Ст е млякото в воюваща страна .

122

Елементарно Уотсън

преди 1 година

1.15 на фермера за производството 1.15 на бизнесмена за НИЩО и 1.15 на хронтутниците в парламента.Имате плащате бе пичове.Като нямате не плащате.Капитализъм.

121

Да ви питам

преди 1 година

В тоя сайт само комунисти ли пишете ?

120

Зозо

преди 1 година

Хахааа, нали искахте промяна, а? Нека ви :)))))))))))))))))))))))))))

119

аман от експерти

преди 1 година

До Цецо Мен / Кат си толкова "умен", защо има 300% увеличение на цените, което продължава сега, докато газ, петрол, ток и тн са на старите цени преди войната дори и по-евтини?

118

Анонимен

преди 1 година

Това са ефектите на синята идея едно време,на Костов и на големите последователи от ДБ!

117

Сата НАТО

преди 1 година

В Полша,в Лидл млякото 3,2%,струва 1,55 лева! За какво говорим? ----///----- Говорим за това, че в Полша никога не е имало ТКЗС-та. Това съм го учил по география още по време на соца.

116

Анонимен

преди 1 година

Боки тиквата беше намерил цаката - като тръгна да прави държавни бензиностанции настана един демократичен вой на хиени, от подмяната си счупиха краката бъзрзо бързо да я ликвидират. Тука цярът е да се отвори верига държавни магазини дето да работи само с български птроизводители, естествено за да стане първо трябва да има държава.

115

без коментар

преди 1 година

Русофобите направиха млекото по 5лева,кашкавал 35лв. сирене 25лв.При Тошо млейкото беше 18стотинки,сирене 2.50,кашкавал 3.50.

114

Анонимен

преди 1 година

Аз купувам директно от производител. Кашкавал 17 лв, Сирене 16 лв. Тенекия сирене голяма на 11 лв кг.

113

Анонимен

преди 1 година

Тука някакви носталгици пишат само глупости - 30 стотинки искат хляб, 22 стотинки бира, мляко за 36 стотинки, плодово мляко малина за 6 стотинки, билет за трамвай 6 стотинки. Ало соц ерата.

112

Анонимен

преди 1 година

В Полша,в Лидл млякото 3,2%,струва 1,55 лева! За какво говорим?

111

Цецо Мен

преди 1 година

Не заради такси, а поради липса на логическа мисъл. Цената идва от себестойност на литър мляко 1.3, пастьоризиране, бутилиране, етикиране ( в това се включва цена на ток и газ, заплати и т.н. ). После има логистика, търговски обект, надценка и ддс. Спрете да отвличане вниманието на хората от важните теми и да правите вношения.

110

Анонимен

преди 1 година

До АНГЕЛ Спекулата била законна егати вица. Ходи в щатите да видиш дали е. Ще те осъдят като стой та гледай дори да продаваш на занижена цена, да не говорим за завишена. Като не знаеш какво значи свободен пазар не се обаждай. Свободен пазар не значи да правиш каквото си искаш, има си правила. Дори ЕС налага таван на цената на газа. Когато цената не е обоснована се намесва държавата. Спекулата не е основание.

109

Сата НАТО

преди 1 година

Пич, говорим за откровена спекула и надценка на големите търговски вериги и ощетяване на потребителския джоб... -----///------. Какво значи думата спекула, наясно ли си?

108

Анонимен

преди 1 година

Най ниските заплати, най високите цени в Европа, българина е доказано търпеливо същество