87

Кока

преди 1 година

Китай винаги е гледал собствения си интерес. Кажете ми поне една причина да подкрепи Русия. В момента просто търгуват неутралитета си срещу отпадане на американски санкции в икономическата война. Но и да не се спазарят, няма да посмеят да пратят оръжие, защото пак казвам Китай е силен, когато продава яко на Запад. Ако секне паричния поток ще продава шасита на лади и ковчези на Раша. Ама с тоя приход на един китаец ще се падат по 5 рубли или 20 гр. ориз на ден. А Дзи пи Ми пи ще ходи на Луната

86

Анонимен

преди 1 година

До 100 Не бе в Украйна ще го преместят щото е изостанала държава,а тия от Донбас не искат да са в изостанала и корумпирана държава.

85

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна има кой да я контролира този който е вложил най-много пари за обуздаване на руската агресия контролът е у него. Вчера човекът с парите провери на място как върви затъването на Русия в украинското блато.

84

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЩо го пишеш анонимен, а не смееш да го извикаш на глас на борсата в Илиянци, или като си изхвърляш телевизора, печката , пералнята, суширнята, климатика, парцалките, кухненскиге кранове .....

83

Анонимен

преди 1 година

До 101 Ще ти влязат в примиря мозък.

82

Анонимен

преди 1 година

До 91Е що си мислиш,че като ми нареждат на зелето и на Путин някой му нарежда.Е на зелето му казаха забрави за Крим и той мъка.Утре като му кажат и ще забрави и Донбас.

81

Koka

преди 1 година

Струва ми се, че китайците ще влязат в задния двор на Путин в далечния изток, докато се напряга на запад. Добре е всеки да си преценява възможностите, преди да се опита да прескочи трапа. Щото иначе пада в него. Китайците нямат абсолютно никакъв интерес да помагат на затъналата Русия. Защото целия им БВП и приход, който е огромен се крепи на сделки с цивилизования свят. Ако спре, ще има глад и такива бунтове, че Дзипи Мипи ще трябва да се спаси на Луната.

80

Анонимен

преди 1 година

САЩ, Япония, Южна Корея и ЕС да изтеглят всички високи технологии предоставени на комунистите в Китай, да не им позволяват да произвеждат чипове по лиценз, да ги оставят в 19 век, защото комунистите в Китай без западни технологии са пълна нула, а и Китай много добре го знае. Производството може да се премести в Индия, Индонезия, Виетнам има достатъчно държави с ниски заплати.

79

Екстрасенс

преди 1 година

до88.Спокойно Вовата ще е в Киев накрая.Той мача още не е свършил.В монмента започва второто полувреме.А Украйна вече няма и резерви да вкара в мача а Вовата има.Отсега виждам руски парад в Киев в чест на победата.Скоро ще е.

78

Анонимен

преди 1 година

До 88 Вовата си е в Москва и мизерния Киев не му трябва това,което му трябва той си го държи с янките като удрят лошо що не са дошли да удрят.

77

Анонимен

преди 1 година

Точно пък Китай ли ще контролира "конфликта" в Украйна? То още като наречеш войната конфликт и ти е ясно какъв ще бъде китайския контрол.

76

Може да излезе извън

преди 1 година

контрол? Демек, сега е добре контролиран? А от кого? Освен това, няма никакво значение Китай какви гаранции и доказателства ще предостави - важното САЩ какво мислят по въпроса. Ако САЩ си наумят, че войната в Украйна не върви по план и не е под контрол, заради китайска намеса то те ще го обявят, няма страшно, в техен стил е да поучават другите. С една малка подробност - докато не приключат руския въпрос не мога да се позволят война с Китай. Оказа се, че САЩ имат предел на силите все пак, а? :D

75

ген. Деникин

преди 1 година

Си Дзинпин казал на Путин Крим е Ваш , а Сибир наш

74

Анонимен

преди 1 година

За консапритесняват? Ай еся ще стане топло, новите танкове и самолети идат. Украйнците ще наритат руските нацисти и толкова ...

73

Анонимен

преди 1 година

Абе Вовата ако беше фактор, сега той щеше да в в Киев, а не да целуват краката на Байдън! Пък и на ли се сещаш, че ако нещо се случи на Байдъна,Русия остава в историята! Янките удрят лошо!

72

Е ТИЯ

преди 1 година

Китайски ръководители започват да ми харесват. от Къде се позовават на това (не наливайте масло в огъня) и за кои се отнася.?!??. Сигурно не е за РУСИЯ. НЕ е и за "плачещия" просещия и човека подложил държавата си народа си на заличаване. А той на забогатавянето си. Май се отнася за бай дай( и народа на САЩ започна да се усеща) и на EU "СЪЮЗ" КОЙТО СИ ПОГРЕБА ИКОНОМИКАТА.

71

Анонимен

преди 1 година

До 81 знаеш ли какви русофили ще видиш.Омръзна ни от холхи и сме против вас не го ли разбра Омръзна ни от вашите проблеми от вашата просия.

70

Клозета метев

преди 1 година

И глупавият ти господар борисОфф,отдавна не е фактор,нищо,че постоянно се опитваш да му осмучеш макарите! Днес разпитаха ли ти аналният отвор в зайчарниците му?

69

Анонимен

преди 1 година

Toзи пич що не настоява така силно Путин да си прибера армията вкъщи? И да има мир.

68

Анонимен

преди 1 година

до79.Като не е фактор Вовата защо Памперса искаше разрешение да отиде в Украйна от руснаците.И му е казано вчера че днес не може на годишнината.Било му е забранено да остава повече от няколко часа в Украйна.