44

Анонимен

преди 1 година

До 44, преди много години работех като екскурзовод и имаш един турист, германец, с който се заприказвахме. Той сподели, че е шлосер. При което го попитах дали има цел да се преквалифицира в бъдеще. Той беше изумен от въпросът ми. Каза, че не планира нищо такова. Сподели, че му е достатъчно да живее както иска и си знае мястото. Изненадата от осъзнаването на възможностите и опциите му ме изумиха. В БГ няма такива осъзнати бачкатори, прав си! И това е трагедията на обществото ни!

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 : И сега кого ще дразня в качеството си на новопроизведен класов враг?

42

до 43

преди 1 година

Никога няма да го разбере. Черта на нашите загубени бачкатори е да обвиняват Марс, Сорос, държавата и кого ли не заради неуспехите си. Отиде в ЕС да слугува- таван шофьор или селскостопански работник печелещ на година, колкото добър ИТ спец у нас на 2-3 седмици. По света бачкаторите си знаят мястото, знаят че са дъно и са там, защото не с учили. Само у нас надигат колко можели и умеели. А то идеално се вижда във фиша с доходите им колко могат. Едно голямо нищо.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42, дано поне е разбрал колко нищоставащ и нищоправещ е!

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 : Той млъкна... дали не се е самоубил да сложи край на мизерията и срама си?

39

Анонимен

преди 1 година

До 33, това да си знаеш цената е качество! Това да се саморекламираш е умение! Това да си чистач на канали е присъщо на индивиди като теб без умения и знания! Не е срамно да знаеш и можеш :) Ако нещо научиш днес, то нека е това! Това, че можем да се продаваме добре също е умение! Не сме ти виновни ние, че си на дъното! Намалете я малко тази злоба! Наистина ще се разболеете от нещо лошо!

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38, глупости! Много бързо забравяш! Което пак е свързано с липсата в интелектуалните ти възможности! Човече.... зле си! Много се изложи!

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 : Посочи с кой коментар съм "започнал да обиждам" и ще получиш моето извинение ако е така.

36

Анонимен

преди 1 година

35, 'Като нямаш какво да кажеш и веднага скачаш да обиждаш' --- обиждането го започна ти и все още не си спрял. май 'високата ти квалификация' е оставила мозъка ти без кислород?

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34, всъщност нямам нужда да си слагам само плюсове :) Виждаш ли колко си примитивен? Добре, че ти си слагаш сам плюсове. Като гледам никой друг не е на твоето мнение :) Жалккарр си! Още едно доказателство!

34

Анонимен

преди 1 година

Както най-много обичам да казвам- на загубените бачкатори "професията" им ми е хоби. Дърводелство, електротехника, вътрешни ремонти- умея всичко от а до я. Ама моята работа загубените бачкатори не могат да я извършват, ако ще 100 живота да живеят. Просто, защото са загубени с мислене около 300 години назад.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 : Виждаш ли какво правиш и колко ниско е нивото ти? Като нямаш какво да кажеш и веднага скачаш да обиждаш, като с това се надяваш да се измъкнеш от аргументите. Пилешкият ти мозък не може да обработи толкова информация. Ниво шофьор на баничарка. Злоба и завист.

32

Анонимен

преди 1 година

32, а сам ли си слагаш плюсовете или си измислил бот за това?

31

до 24

преди 1 година

Най-вабният труд и най-нужните умения са тези, които помагат на човека да се справи с придодните обстоятества и с биологичните си потребности. Всичким които се перчат, че са "много квалифицирани", явно имат предид дейности, без които не само може и о са живяли хилядолетия. Същите тези перковци в огромен процент от случаите са абсолютно зависими от някой "презрян" бачкатор. по този повод има един известен роман на Блага Димитрова с един чистач на мръсен канал.....

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30, аман? Прав си! Когато си в дупката... е трудно да повярваш, че другите успяват! Жаллкарр си! И заслужено си на дъното! Успех в купуването на краставици. Единствената ти постижима цел!

29

Анонимен

преди 1 година

29, значи от утре ще си електротехник, ама от ония дето ходят да оправят бойлерите на бабите и взимат пари на ръка

28

Анонимен

преди 1 година

28, 'аз съм си шефът. На едното място съм синиър мениджър. а другото съм СЕО' --- СЕО на драскачите у днесо! асан и германов твои работници ли са?

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 : Аз съм гъвкав и имам доста умения. Освен че съм софтуерен инженер съм и добър счетоводител (15 години опит), имам доста дълбоки познания в правото, имам умения и в други области - електроника, дърводелство, добър електротехник съм. И доста други. Както казах - имам лукса да избирам.

26

Анонимен

преди 1 година

26, 'Ще прави друго. Квалифицираните хора сме адаптивни. Днес правим това, утре- съвсем различно' --- днес ИТ, утре чистач. така може ли?

25

до 23

преди 1 година

Ще прави друго. Квалифицираните хора сме адаптивни. Днес правим това, утре- съвсем различно. Вече бачкерите какво ще правите не ви знам, като не можете името си да напишете.