56

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

4 000 000 българи също ще подпишат такава петиция с коато да покажат на нацисткото ни българско правителство и нацисткия ни пъорламент който никой не е избирал, че иска прекратяване на помощите за фашистите от НАТО и украйна.

55

Гиб Мелсън

преди 1 година

Учете се от англичаните, те са най-хитри винаги при всички военни конфликти. Сбиха ли се англичаните с Китай за Хонконг? Не се сбиха. Предадоха ли Хонконг на Китай като подарък с панделка без нито една капка кръв? Предадоха го. Защо не се сбиха англичаните с китайците? Защото знаят, че ще загубят ако се сбият. Това и украинците можеха да го направят, но явно са зависими от САЩ и нямат собствено мнение и да имат на никой не му пука за него.

54

Анонимен

преди 1 година

Тия пък немци искали да ги чуят, я бързо да млъкват! Ако не мълчат да им спретнат набързо някакъв процес някакво обвинение и ще млъкнат!

53

Смотаняк

преди 1 година

Ако войната дойде до Германия, пак ли ще призовават да не се воюва ?

52

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Ами те хубаво са казали но тук в лъжливата ви статия сте допълнили от себе си много неща ! Никой от тях не е казвал че украинския народ ие " брутално нападнат от Русия " Никой от езброените от вас хора. Вие сте дол.ни , нацистки лъжци. Половината ви сктатия е насложена и няма нищо общо с истината. Пак сте драскали небивалици както ви падне кокошики фашистки.

51

ДВ

преди 1 година

Германия е 83 милиона. Колко са 5 милиона ? Оръжието за какво се изпозва, като те нападнат да се отбраняваш с него. Що не питате поляците колко биха се разписали. Кой иска да е под руски ботуш ???

50

Анонимен

преди 1 година

В САЩ организират огромен протест на 19 февруари във Вашингтон против воината.

49

до 47 от славянин

преди 1 година

Ха-ха-ха, ''източно-германската кохорта от информатори на ЩАЗИ''! Тези информатори днес трябва да са столетници бе, тиквичке, ако отдавна не са умрели! На вас колко десетилетия още ще ви се привиждат ''информаторите на ЩАЗИ''!? Аз съм напълно наясно, че вие, демократите, сте необратимо увредени ментално, но чак пък в такава тежка степен!

48

Гиб Мелсън

преди 1 година

Юбригенс, в руските медии говорят за някакви си 200 хиляди северно корейски бойци, които много напирали да се бият на страната на руснаците в Украйна. Засега кремълския хокеист ги удържал по някакъв начин,но се говори, че все пак е редно да ги използват, защото и украинците ползвали поляци и друга наемна *** от Европа и целия свят. Защо руснаците да нямали право и те да ползват чужда помощ. Корейците нямали боен опит и затова толкова се натискали да идват да се бият, защото им бил нужен опит

47

баба мара

преди 1 година

преговори и мир да се разгледа генезиса на проблема от 2014 до сега кои каквиги е вършил финансов одит на украина къде са траншовете от ес и оръжието

46

Анонимен

преди 1 година

Окрайна вече не съществува.

45

Адмирации

преди 1 година

Швабите започват да се осъзнават, не искат руски парад в Берлин.

44

Анонимен

преди 1 година

Афганистан спечели война срещу две ядрени сили само с дивотия и инат. Всичко спящи руски клетки са задействани, че иначе ще паднат от някой прозорец.

43

до 45 от славянин

преди 1 година

Швабистанецът и досега е разпознаваем с ''миролюбивата'' си ''интелигентност''!

42

Да,

преди 1 година

това е източно германската кохорта от информатори на ЩАЗИ. Ще духат супата скоро.

41

Бай Стамат

преди 1 година

Заради тъпите санкции, не мога да си намеря делко за Москвича! Долу санкциите!

40

До 39

преди 1 година

То и Бяло море не беше българско, но си го взехме навремето, за да си го върнат собствениците. Ако се съди по този начин ще се окаж, че целият свят принадлежи на евреите, защото оттам се е пръкнал света, според Библията.

39

Анонимен

преди 1 година

хората помнят какво се случи последния път когато имаше германски танкове в Украйна .Парен каша д---у---х-а

38

до 49 от славянин

преди 1 година

За разлика от путинистите, швабистанските св.не като теб са много-много бити преди 7-8 десетилетия от сталинистите и още ви държи влага!

37

Анонимен

преди 1 година

Това е горе долу броя на руските шпиони в Германия. Тая бройка е жалка и не си заслужава да и се обръща внимание.