37

Анонимен

преди 1 година

От 50 .... без, да се опсива на етикета*, разбриа се!

36

Анонимен

преди 1 година

Краставиците стигнаха 8 лева.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 - Не съм видял, че може да се добавя, каквото и да е в която и да е европесйка стока. Би ли споделил източник?

34

Анонимен

преди 1 година

ЕС загуби трилиони, но ЕС е богат и икономиката още е силна и още е най-мощната световна икономика. ЕС да си позволи да загуби още няколко трилиона и ще издържи поне още 2-3 години преди да рухне тотално. Колкото и да скачат цените, ЕС ще издържи поне още 2 години, а ако зимата е топла и 3, а през това време Русия със сигурност ще рухне от санкциите, Путин ще бъде свален и със сигурност всичко ще се върне както си беше по-рано когато Русия започне да ни плаща репарации с безплатни доставки на енергоносители и ресурси.

33

Анонимен

преди 1 година

Точно за яйца ли зачеркна темата комсомолке :)))

32

Натовеца

преди 1 година

МАртин Карбовски и Скот Ритер 'България е колония на сащ "

31

Льотчика

преди 1 година

Спекуланти вън...Не знам как Корни не се е сетила да спретне една програма за борба със спекулата.

30

ПроСоТо

преди 1 година

баба Мика вика:-""Водата поскъпна с 40%, без да е златна. Транспортът поскъпна. Лекарствата поскъпнаха, а също и всички услуги, които ползваме. Покупателната способност, разбира се, пада. Най-ощетени са пенсионерите."...?!?!...Трябва ли някой да ми каже това,което знам по-добре и от него?...И какъв е смисъла от подобни декларации?...Тотално объркано общество сме..

29

Анонимен

преди 1 година

След енергийната криза идва и продоволствена криза.

28

Анонимен

преди 1 година

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

27

Анонимен

преди 1 година

Западняците гледат да ни снасят що годе читави яйца пенсионерке, щото осъзнават какво ще стане ако се обърнем срещу тех :)))

26

Анонимен

преди 1 година

На шефа на пародията Мика Зайка, яйцата са най-евтини щото са ялови. Не струват.

25

Анонимен

преди 1 година

Че кой яде яйца ?

24

Анонимен

преди 1 година

Не са забранени, но сега производителите могат да ги добавят в храните като добавки без да уведомяват в описанието на стоката. А след като ЕС ги одобри, западняците с охота ще почнат да ги ядат, защото те вярват на всичко каквото им кажат - на зелени сделки, електрически коли, вятърни енергии, сега ще ядат и бръмбари.

23

Песионер русофил

преди 1 година

Мечтата ми е да взимам голяма пенсия, яйцата да са почти без пари, както бяха и русия да управлява България, както беше.Па то и сега си е така..

22

топла зима

преди 1 година

Според експертите на "Брьогел" само Германия е похарчила 270 милиарда долара, за да премине през тази нежна и необичайно топла зима. Формално извън ЕС Великобритания - 103 милиарда. И дори Норвегия, която има колосални запаси от собствен газ и петрол и до голяма степен измести Русия на експортния пазар, беше принудена да отдели 8,1 милиарда долара. Това са все новонапечатани пари, а нови стоки не се произвеждат - какво следва от това?

21

Анонимен

преди 1 година

American Greatness: Руската икономика доказа своята устойчивост, тя е пригодена за война. Руската икономика изглежда много подхожда за война на изтощение, тъй като страната е в състояние да произвежда храна и стоки от първа необходимост за своя народ, да създава безброй танкове и безпилотни самолети-камикадзета, а също така да произвежда в пъти повече артилерия снаряди от противника си.

20

Анонимен

преди 1 година

Кокошка в нета 8 до 20 лева (има кокошки и кокошки) ... Яйжата по лев в магаззина вече ...

19

Анонимен

преди 1 година

По евтино ще ни излезе да хванем самолета и да отидем на пазар в Италия, Испания и други страни. Там няма такива цени. Била в България е по-скъпо от Австрия.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 - Те никогаа не са били збаранени ... просто никой нормален не ги яде. Сега правят кампания, да ги навират в лицеот на хората и ти казвам, че ще има МНОГО проблеми. Някой "вървежен" модерен готвяач, 100 про ще сервира някъде такива и ще четем по новините, как груяя ядосани клиенти са го пребили като куче ...