22

До 24

преди 1 година

Няма такова нещо чужди вериги. Имат ли регистрирано търговско дружество в България? Щом имат - значи са български вериги и трябва да се съобразяват с българските изисквания. Проблема е, че такива няма, а най-големия проблем е, че и във двете вериги има опашки от желаещи да купят хранителни стоки със стотици проценти надценка.

21

Доволен от демокраци

преди 1 година

Поне имаме банани на воля

20

Анонимен

преди 1 година

Кауфланд и Лидъл са чужди вериги. Тук никой не може да им каже как да продават. Единствено можем да ги изгоним от България.

19

Картел

преди 1 година

Големите хранителни вериги изкуствено надуват цените.

18

Анонимен

преди 1 година

А плаващи лихви по новоотпуснати ипотеки по 2.6% при официална инфлация 20%, аномалия ли е? Държавен дълг от 4.5% и ипотечен кредит от 2.6% аномалия ли е? Явно новодомецът е по-надежден от държавата.Цени на панелки по половин милион, аномалия ли е?

17

Анонимен

преди 1 година

Аномалията е една и се нарича безхаберна държава, оставила спекуланти и други престъпници да се вихрят на воля.

16

Хичо

преди 1 година

Изкупуват млякото за един лев,а кашкавала струва20-25 лева?И изведнъж държавата се сети ,че измамници обират народа?

15

баба мара

преди 1 година

какви аномалии по тези географски ширини е така тука икон закони не важатзаконът на джунглата които оцелее

14

перко

преди 1 година

Въпрос: От кога думата аномалия замени, думата спекула? Одговор: От както дойде Промяната!

13

Анонимен

преди 1 година

Горивото се вдигаше и цените се вдигаха. Горивото падна,цените пак се вдигат. Обяснение няма. Контрол няма. То поне като платиш 3 лв за мляко да е мляко. А то вътре има вода и химикали.

12

Анонимен

преди 1 година

Е много ясно, че всичко е точно. На едни им плащат от руското посолство, на другите от американското, а на третите от турското. Последният, на когото му пукаше за държавата го обесиха преди около 150 години (дори не запомниха и датата нашите пАтрЕоти)

11

Анонимен

преди 1 година

Да, наистина стана време да се подават сигнали от хората! Сигнали, но с тоягата!!

10

За пет пари

преди 1 година

И в заплатите на министрите има "тежка аномалия".

9

Анонимен

преди 1 година

Ясно е,че има аномалии. Ама ти като министър какво правиш,за да ги няма?

8

Анонимен

преди 1 година

Аз да ви го обясня тогава след като е непонятно за вас. Има картел между големите вериги магазини от които по начало се снабдяват по малките. За тях не е толкова важно колко е доставната цена, а на колко се продава при конкурента. Ако държавата започне да им налага глоби за милиони заради необосновано задържане на високи цени би било едно решение, но след като сме корумпирана страна - тези от което зависи това няма да си мръднат пръста, защото ще ги удари в джоба!

7

Анонимен

преди 1 година

Ето за това не се кефя на Възраждане с тва лицемерничене. Ходиха по супермаркетите като пссета да тормозят обикновени продавачки че носели маски, всякви скандали вдигаха, а сега като народа най-много страда от тия цени, дори гък няма от тях бе,,, 'всичко е точно' само еврото не приемайте иначе всичко е точно да ти е........$@@%

6

Млекоспекулант

преди 1 година

Щом българина може да си позволи да се реди на опашка за мляко по 3 кинта, ще може да си позволи и да дава по 10 кинта за литър разредено млекце от щастливо отглеждани кpaвички и трапезна водичка от чешмата.

5

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите и децата са тия които са най-големите потребители на млекото... Те обикновенно са на мляко и хляб... Ама като им махнеш млекото отиват на вода и хляб... Се пак хляба не са го спрели напълно тоест може и да оживят, ако имат късмет... Капитлизъм от 17 век в колониалната територия наречена Бг.

4

Бай Дан

преди 1 година

Абе ще ти подавам сигнали с един парен чук по главите алчни некадърни и тогава ще видите вие аномалии

3

Анонимен

преди 1 година

Лошо, Гечев, лошо... Не производството трябва да "успокояваш", а посредниците по веригата. Ама от такъв акъл - толкоз.