17

Анонимен

преди 1 година

Има бая, да! Дано да не се населят американците първо, че ще се пръкне пак една деструктивна цивилизация и ще си е.е мамиту.

16

Анонимен

преди 1 година

Вие още не знаем нищо за Земята камо ли за другите планети. Знаем само повърхностно. Дори световния океан е все още загадка. Но някои фантазьори верват на всичко.

15

АнонимеН

преди 1 година

И ЗА ТОВА ОПРЕДЕЛЕНИ СУБЕКТИ ПОЛУЧАВАТ БЕЗУМНО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ИМА ЛИ ЖИВОТ НА ПЛАНЕТАТА БИБИ-15 НА 300 МИЛИАРДА СВЕТЛИНИ ГОДИНИ ОТ ТУК!? ЖАЛКО, ЧЕ ТОЗИ ИНСТИТУТ ПО АСТРОНОМИЯ Е НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА АЗ ЩЕ ГО ЗАКРИЯ БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО!

14

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 1 година

Новия ковид ще бъде "извънземно нашествие"

13

Анонимен

преди 1 година

Малко ми е странно учЕните дето не могат да направят свястна снимка на Уран и въобще не знаят структурата му да правят подобни твърдения за нещо отдалечено на 31 светлинни години. Въпреки безбройните писаници още не знаем нищо за нашата си Слънчева система.

12

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Преди 500 години никой не си е и помислял за черна дупка. Сега метричните теории за гравитацията на практика доказват възможността за съществуването им, т. е. не би било абсурдно да се смята, че биха могли да съществуват и "червееви дупки", които да променят изцяло играта с пътуването в пространството и времето. Кой знае докъде би стигнала цивилизацията ни след още 2000 години, което за нея е нищо време. Нашият вид ще напусне тази планета.

11

Дачо

преди 1 година

Ние живите създания на нашата планета не можем да опазим...тръгнали сме да търсмим живот на 31 сг

10

Чугунолеяр

преди 1 година

До Анонимен -- Ами те отдавна отидоха, донесаха около 500 кг камъняци, дори и руснаците не оспорват, че пробите от Луната са фейк, тъй като и техни сонди върнати на земята с проби, доказаха същият произход, но лаици и конспиръси мейкъри ще продължават да твърдят, че Земята е дъно на тепсия, плоска, равна и идеално гладка, като техните мозъци.

9

Анонимен

преди 1 година

Аз забрайх вече, но нали Мъск тия дни щеше вече да е заселил Марс. Ако са напъне може да построи и кораб дето няма да пътува 600 000 години а минута-две. Върете го питайте да видите.

8

Хилберли Зета

преди 1 година

Няма как да има извънземни, защото се обезсмислят религийте. И ще има масови ....ако няма каквото са Ви казали че има. Така че ша са опрайм! Само който не е потърсил доказателства, той не е намерил. И да няма как да се обяви публично защото след религийте отпадат и държавите от там и банките. А това....за един депутат е непосилно дори да се осмисли, та камо ли да се върви напред! Така че сами сме във всичките над милярд галактики....вервайте и се подчинявайте. Нали така Ви харесва!?!

7

Анонимен

преди 1 година

Доста писано...за абсолютно нищо, освен факта, че нещо са открили. Останалото е запълване на редове с абсолютно празни приказки, фантазии и взаимоизключващи се догадки.

6

Анонимен

преди 1 година

Само фантастики а нищо реално не е открито. И дори ако стигнеш здрав оцелял от радиацията, може планетата на маймуните да се взривила или изгорена от слънцето си защото ние вождаме какво е преди 600 милиона години там.

5

Прозрял

преди 1 година

Те са тук, и се инсценира че се търсят със проекти като СЕТИ ...майтап бе Уйли!

4

Анонимен

преди 1 година

Полета до там щял да трае 600 Хил. години и можело да се живее там,ама никой не може да иде до там и провери и може да си приказват каквото искат.

3

Анонимен

преди 1 година

не знам дали има живот извън земята, но русия със сигурност ще я има и след милион години

2

Мишо

преди 1 година

До АнонименТи за нормален ли се смяташ!?

1

Анонимен

преди 1 година

Русия и Северна Корея изпратиха хора и оръжие на слънцето.