105

Заговора е това

преди 1 година

Планът за РЕВАНШИЗЪМ ЦСКА на БКП град РУСЕ е създаден още 1990 година от Петър Младенов и Добри Джуров и сие...............Цитирам по памет водещата статия през 1990 на в-к Дума(Работническо дело) написана от главния редактор:Стефан Продев::::"София завинаги трябва да престане да бъде столица на България"(изрежда недостатъците на София) и накрая червения мастит журналистически шеф заключаваше "Русе трябва да е столицата на България"

104

Анонимен

преди 1 година

Боко се надява отново да е в харема на Доган, обаче нема повече файда :)))

103

Анонимен

преди 1 година

Груххххх?

102

SS

преди 1 година

Писна ми от ,,демократи" бивши комунисти в Бг-я ! Тая държава за това не върви ! Нов бардак със стари ......... не става !

101

Анонимен

преди 1 година

Шарлатани и Костовици цъсипахте България.

100

Ппп

преди 1 година

Прав е Стою. Ако имахме правосъдие и прокуратура простото Киро трябваше да е осъден и изритан от политиката още, когато подаде фалшивата декларация. Трябваше сред обвиняемите по газовата афера да са и простото Киро и кокорчо с чорапогащник с дупки. Не президентът говори от името на цяла България, а най-вече Киро. Президентът не разделя българите за войната. Самите хора са на различно мнение по въпроса. Но как да го проумеете това, като целта ви е единствено лъжи и манипулации.

99

SS

преди 1 година

И ПОМНЕТЕ ! ПОСЛЕДНАТА КРЕПОСТ НА КОМУНИСТИТЕ В БГ Е ЕВРОАТЛАНТИЗМА ! ПОГЛЕДНЕТЕ ЛИДЕРИТЕ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ КАКВИ СА !

98

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

97

?!?

преди 1 година

Ще експлоатираме всяка тема. Така както е изгодно за нас, за да можем да ви излъжем. И като се докопаме до власт започваме кредити, сделки , продажба на национален интерес. Ето тава чувам аз от този баллон , който лети на високо.

96

Мамин

преди 1 година

И красив, и умен! И независим от партии и посолства! Отдал целия си живот да помага на народа! Поклон! Истина е! За народа душа дава! Който не вярва е червен!

95

SS

преди 1 година

Не ходете да гласувате ! Не давайте пари на партийните вождове под формата на субсидии! А гласувайки вие отдавате правата си на някой друг който не може да бъде сменен докато не му изтече мандата ! Какво като е обещавал ? Избирателната система е порочна ! С вас или без вашия глас няма никакво значение ! Те се самоизбират ! Само субсидията ще е по малка !

94

Анонимен

преди 1 година

Поредните алабализми за съдебна реформа и разтяжка на предизборни локуми...Стоев, на никой вече не му дреме за вашите политически трупове и колкото и да се коалирате и обединявате сте си все същите в стария бардак...Никой не ви подкрепя и ако не бяха грантовете за твърдото ядро на красивитета и огромното мнозинство негласуващи, щяхте да имате 0.00001 % от избирателите!! Ясно ли ти е?!!!

93

Анонимен

преди 1 година

стоЮ, мамин златен, и с пп и с дб все сте заминали

92

Анонимен

преди 1 година

Шарлатанисти сър.

91

Чоко

преди 1 година

И какво като държите 25 % о гласовете в България. Поглеждайки от друга страна три четвърти от хората не ви искат. Тази промяна, който искате да наложите я видяхме. Космически цени, огромна инфлация. Е аз не желая такава промяна.

90

Анонимен

преди 1 година

ПП,ДБ ,Бойко,Корнелия,Радев са ратаи на Херо Мустафа .Нищо не чакайте от тях.Ей така ще сме на дъното докато не реализират Ранът.

89

Анонимен

преди 1 година

Как очакват герберастите, като нападнат Радев да има разбирателство, нали Гешев с ордата си влезе в президенството....:)))

88

Анонимен

преди 1 година

Хора и помнете се,ПП и ДБ са проекти на Козяк.За това ли са измира ли дедите ни,днес да сме колония.

87

Анонимен

преди 1 година

100ю да намали Еденето първо, пък после да мисли за модела

86

Анонимен

преди 1 година

Не бива да ни управляват хора, които цял живот се хранят от празни приказки, които никога не са били част от каквото и да е производство на материални блага, които не са работили в реалния сектор. Може би голяма част от тях даже са ИЗБРАЛИ да ИЗБЯГАТ от реалния сектор, да търсят " на хляба мекото". По модела на паразитните общества, в които се печели от "услуги". И най-вече от вредни и порочни "услуги".