66

toti

преди 1 година

Тоя АБСОЛЮТНО ИСПЕРКЪЛ...само незнам как има хора в тая страна дето са толкова наивни или просто искат НАПУК да заиграват с скапания си живот !!! За много ,тоя субект е като ,,селски тарикат''де залъгва с благи думи ПРОСТОЛЮДИЕТО !!

65

Анонимен

преди 1 година

Освен да говориш много друго не правиш или ако правиш е изцяло в твой интерес.

64

Бай Дрън

преди 1 година

Помнете ми думата. Аз ще гласувам за Възраждане, хаха. Мразя коомууняяги като Христо Иванов.

63

ЕДИН ВЪПРОС

преди 1 година

ДОРИ И ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ....ИСКАТ ЛИ БЪЛГАРИЯ СА СТАНЕ , КАТО РУСИЯ? ЗАТВОРЕНИ В ДЪРЖАВАТА, БЕЗ ДОСЕГ ДО СВЕТА, МОБИЛИЗИРАНИ НА ВОЙНА , ЗА ДА УГОДЯТ НА КРЪВОЛОКА ПУТИН И НЕГОВИТЕ МАНИИ.

62

Анонимен

преди 1 година

Шментърлъци сър.

61

Анонимен

преди 1 година

Докато другите се занимавали с баница, той се занимава с пироги, както изглежда. Всичките му политики са в услуга на едни определени гео-политически интереси, които биват представяни за "патриотични". Защото явно има достатъчно хора без мозъчна активност.

60

Костадинов

преди 1 година

Може да съм против всички, И ЗА РУСИЯ ,НО НИКОГА НЯМА ДА ОТИДА ДА ЖИВЕЯ В РУСИЯ ИЛИ ДА СПЕСТЯВАМ В РУБЛИ.... ЯВНО НЕ Е СЪВСЕМ ЗАГУБЕНО МОМЧЕТО....ЗЕЛЕНОТО СИ Е ЗЕЛЕНО, А ПРИКАЗКИТЕ СА ЗА ДЕЦАТА И НАИВНИЦИТЕ.

59

Анонимен

преди 1 година

Като не се занимаваш с баницата твоята "къща", в едно село, с чии пари я направи?

58

Анонимен

преди 1 година

На Костадинов не може да се отрече че има дар слово и интелект на даскал от времето преди първата световна война , но е изключително притеснително че няма никакъв задълбочен поглед върху геополитиката и процесите които не се виждат от обикновените хора. Не разбира как и защо се случват някои неща. И какво трябва да означава дали вярвал в нещо. То това не е религия за да вярваш. Трябва да разбираш и да подреждаш нещата. Ако трябва да си намери адекватни съветници а не Милен Врабевски от "С.И.Ф."

57

Давай Коце!

преди 1 година

С тебе сме!

56

Анонимен

преди 1 година

ромите ни завладяват

55

Анонимен

преди 1 година

На Костадинов му се възхищавам на железните нерви които демонстрира, когато някои *** се опитват всеки път когато им гостува да го провокират. Ако на Мястото на Костадинов примерно е Асен Василев при такива въпроси щеше да има да блъска по масата с юмрук и да крещи облещен.

54

Анонимен

преди 1 година

Коста копейкин ти се занимаваш и със закупуването на имоти от държавната субсидия

53

Анонимен

преди 1 година

Човека в момента го карат да играе про руски. Утре ще го накарат да играе анти руски. Нормално, който плаща той поръчва каква музика да се свири .

52

мира

преди 1 година

ЕХ ОТКЪДЕ СА ТЕЗИ ОТКАЧЕНИ ПОЛИТИЦИ САМОВЛЮБЕНИ И НАГЛИ АКО СИ ПОЛИТИК ЩЕ МИСЛИШ ЗА ХОРАТА НЕ ЗА КОПЕЙКИТЕ НА ПУТИН

51

Бунгар

преди 1 година

Сбирщина от псевдо патриоти и селски тарикати са ги яхнали.Поредната партийка която залага на простотията и невежеството на ,,великите българи,,

50

Анонимен

преди 1 година

Ако не си доказал верноста си краварски агент не е възможно да си в българската политика . Сидеров 2

49

Анонимен

преди 1 година

Това с печеленето на избори от Възраждане го слушаме вече от много време. Могат единствено да спечелят ако гласоподавателите им почнат да се размножават с пъпкуване. До тогава все ще гравитират около 10%.

48

Анонимен

преди 1 година

Костадине защо умишлено се опитваш да провалиш референдума за еврото? И как ще отговориш на твърденията че си свързан с хора на Клаус Шваб. Сигурно на това се дължи позицията ти по изключително важни теми при които открито заставаш на страната на изчадията. Играеш двойни игрички и няма да ти се получат. Повече за теб няма да гласувам при никакви поводи. Нещата не са просто черни и бели и ти настъпи мотиката. Щом за теб конспирация срещу човечеството "няма" не виждам как си тръгнал да управляваш

47

Групата на Възраждан

преди 1 година

При всички важни решения гласува с ГЕРБ и ДПС.Елена Гунчева:"Десислава Атанасова беше чест гост в парламентарната ни стая".