352

0987654

преди 1 година

До ПроСоТоАз, за разлика от теб съм изчел целия текст на Истамбулската конвенция. Писнало ме и от полуграмотни типове като тебе , които без да прочетат дават мнения, пък и чак питат кой я е чел. Всички текстове в конвенцията са насочени към борба и превенция на насилието срежу жени и домашното насилие. Няма нито дума за "полова избираемост" Думите мъж и жена се споменават в много тексове в които се говори за равнопоставеност между половете. Хвани я прочети , 30тина страници е, после коментирай

351

Бай Ментор

преди 1 година

С две думи ЕС ни гони от състава си!А сега накъде?

350

Додо

преди 1 година

На този етап, при това съвсем сериозно, най-жестокото нещо, което Путин може да причини на Европа, е да не я окупира, а вместо това, да я остави на ционистко-банкерският, сатанински елит, да я доубие, като я отрови с упадъчни, принизяващи човека и Божественото му начало пропаганди, и финансово я доограби и плячкоса!

349

Лоло Монтескьо

преди 1 година

Пак да попитам:някой наясно ли е какво е ЕП и защо не може нищо да ,,нарежда"? За да охладя антиевропейския ентусиазъм на борците срещу тежкото робство натовско и еврогейско, нека да поясня:ЕП -- макар и да се нарича ,,парламент" -- има само външно сходство с парламентите на националните държави. Особено пък с тези като България, която по конституция е република с парламентарно управление. ЕП нито създава закони,нито ги гласува, още по-малко пък ,,нарежда" нещо на някого,а само може да предлага.

348

ПроСоТо

преди 1 година

наистинана не мога да си обясня как се пръкна тая уникална дивотия,наречена "Станбулска конвенция"!??..Колцина от вас са си направили труда да я прочетат?...Та там изобщо не става въпрос за правата на жените,защото понятието "жена",както и понятието "мъж" в нея се ИЗКЛЮЧЛАТ !!..ОСНОВНО се натрапва идеята за "персонална полова избираемост" !..И най-вече:-Страните се задължават да ФИНАНСИРАТ структури,лобиращи за таяизгъзица..

347

Четец

преди 1 година

Спрямо определението, наложено от Истанбулската конвенция за "пол", аз мога да имам социално изградена роля, поведение и дейност на 9 годишно момиченце и това, че имам физиологията на 35 годишен мъж няма никакво значение. Ако не ме пускат да влизам в съблекалните на 9 годишните момиченца съм дискриминиран спрямо тази конвенция. Как може някой да защитава подобна безумщина ми е непонятно. А това че я прикривате зад хора, жертви на домашно насилие е изключително долно и гнусно.

346

Четец

преди 1 година

Истанбулската конвенция чл. 3 - Определения, буква "в": пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики,които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете; ....... Ето прочетох ви го многоуважаеми евроатлантици. "Пол" няма общо с физиологията на човека, а е някаква социално изградена роля, дейност или характеристика, които обществото смята за подходяща. Това искате България да приеме като го маскира зад борбата с домашното насилия. Няма да стане...

345

Параграф 22

преди 1 година

как ще я приеме България тази конвенция, когато няма редовно правителство и парламент?

344

опетков

преди 1 година

Има едни нелепици в конвенцията за т.н. "социално определим пол":, т.е. на всеки който както му скимне, може да се определи като мъж или жена, независимо от биологията. Мисля, че вече имаще ексцесии на тази основа като мъже претендираха да посещават дамски тоалетни.

343

388

преди 1 година

сатанинска организация е онази де се кланя на мумии в мавзолеи

342

Дон Килот

преди 1 година

Свободата Санчо, е на върха на копието. Анадънму?

341

Morski

преди 1 година

ЕСССР скоро ще отиде при СССР с тези методи от времето на ЦОЦИАЛИЗЪМ! Разликата е, че цоциализъма в началото е бил болшевишки, а при ЕСССР в края става такъв! НА ВНИМАНИЕТО НА ЕВРО ДЕПУТАТИТЕ ЗАПОВЯДВАЩИ НИ ГЛУПОСТИ... НИЕ ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ СМЕ ГО ИГРАЛИ И ПРИ НАС НЯМА ДА МИНЕ ПАК БОЛШЕВИЗМА ВИ!

340

опетков

преди 1 година

До Мотан Джоунс Кажи ни сега, умнико, какво общо има Конституционния съд с изпълнителната власт?

339

опетков

преди 1 година

До Анонимен Нямаш си идея какво ни е заповядвала Москва.

338

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До 372. И затова насилието върху жени и деца си е банално ежедневие у нас. Щото си имаме закони, а пък акъл хич не ни и трЕбва, нали байно?" --------------- и само за справка - швеция има 30 пъти(!) повече изнасилвания от България! Не знам кой трябва да приема закони за реална защита на жените!

337

Влад

преди 1 година

ЕП ,да ми ядете шпека!

336

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До 372. И затова насилието върху жени и деца си е банално ежедневие у нас. Щото си имаме закони, а пък акъл хич не ни и трЕбва, нали байно?" --------------- то па щото германия и шевеция са ретифицирали конвенцията и затова са на първите места в света по изнасилвания... скоро сигурно ще задминат и индия хахахаха. Но пък виж - в германския халифат вече можеш всяка година да си сменяш пола в официалните документи... тази година си мъж, догодина жена, после пак мъж...

335

Анонимен

преди 1 година

До 388: Moже в бързината да съм пропуснал една буква.Но това не променя фактите нали така? Това че не си чел и не си се информирал си е само твои проблем.А обидите ти към институция като Българската православна църква мисля ,че говорят ясно сами за себе си на всички мислещи хора! :)

334

Анонимен

преди 1 година

ЕС Е САТАНИНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ПРАВ И ПЪТ ЗА АДА

333

100% против и ще има

преди 1 година

къртене, това е явно по голям проблем от инфлацията, мигрантите и войната;)