212

Дядо Соци

преди 1 година

До 233 и 234 Големи стратези се изписахте. Били ли сте в казармата ?

211

Така е ..

преди 1 година

Крайна време е Путин да подготви документите за капитулация и репарации , че ни писна от него.Войната е да завземане на още природни ресурси и да се избият едни съседи ,че не се подчиняват на Путин.

210

Пян_Гъ

преди 1 година

Като замириса на победа за Русия (във войната въобще!), ами то "нямало смисъл, за какво им е?" Като няма смисъйл, що не отстъпите Бахмут даром, що се трепете??? (Друг въпрос е, че градът е завладян, но новините с/у САЩ вървят със 7-8 дена закъснение. Трудно признават!) И друго, защо американците се интересуват? Все едно Молдова или Сан Марино да се подертят за положението в Аржентина. После що имало конспирации. Ами защото ИМА!!!

209

Е, няма

преди 1 година

но окраинците не отстъпват.

208

Ефрейтор инженер

преди 1 година

Наистина не разбирам, защо някакъв си американски военен. Полковник при това, ще се интерува каква става в Украйна. Нали Украйна не е щат на САЩ. Тези военни са си объркали професията. Учили са за война, но пък са против нея. Лично мен ме интересува защо изобщо са учили такива глупости. Аз не съм учил за военен.

207

do 240

преди 1 година

Това ли е великата червена армия? Гледам не се е променила много от време оно. Затворници, убийци и мародери :)

206

Анонимен

преди 1 година

Като цялото военно дело на Русия, смисъл няма.

205

Пу язък!

преди 1 година

Осем (8!) години копянье и циментиранье - ойдоха за три месеца! Липсата на смисъл явно не е от оня ден - забравил да отбележи старши съветникът в Центъра за стратегически и международни изследвания на САЩ, полковник от резерва Марк Кансиан!

204

Пригожин призова

преди 1 година

Пригожин призова Зеленски да бъде истинска.. истински ... абе да се бие до последно за Бахмут! Така да се каже - до последния умопомрачен укропитек! Щото и без това са разцъкали терена - та да не хабят още чернозем!

203

Анонимен

преди 1 година

Е как да няма това им беше най-укрепената позиция.Заедно със Соледар, Авдеевка,Маринка,Зайцево, Клещеевка и още няколко села.Всичко беше празни къщи,а има и фабрики и мини в Соледар и всичко бяха напълнили с войници.

202

До 235

преди 1 година

Леле...Бахмут и Артьомовск са едно и също населено място бре...Толкова ли не са ви обяснили

201

Гроздето е кисело!

преди 1 година

Айде почна се подготовката по преобразяването на Бахмут в Артьомовск! :) Запада са много смешни в тия моменти!

200

До Анонимен 232

преди 1 година

Какво е странното? Украинците се борят за земята си! Странното е какво русите виждат в Бахмут. Може би с нещо, за да обосноват войната. Разбира се, по-скоро за вътрешно ползване

199

Анонимен

преди 1 година

Ако няма смисъл, то защо Зеленото джудже иска да го отстоява до последния украинец? Артьомовск, а не Бахмут, е много стратегически за логистиката. Чаткате ли?

198

Анонимен

преди 1 година

До 231 Е какъв рубеж като няма такъв и танковете на украинците не струват Вагнер са вече с Т-90М и с термокамери и ги тупкат от по-голямо разстояние.А битката е буквално къща за къща,ама преди това се разчиства с обстрел на танкове и артилерия и чак тогава се щурмува.Никой не се бие ей така на сляпо.

197

Анонимен

преди 1 година

Американският експерт търси стратегия и отрича смисъл. Но унищожаванетотна въоръжените сили на противника, а не превземане на територии е целта на военните действия. Териториите идват, но после. Иначе горко на завладелия ги.

196

Анонимен

преди 1 година

Странно, няма стойност, а се пази толкова много от украинските ходещи трупове.... Много, много странно :)

195

дали има значение

преди 1 година

Зависи на какъв рубеж ще се отегли отстъпващата войска релефа и тнт. ! Във градски условия и битка къща за къща печели руската армия ,но не е заради ,че държи по-добре автомата ! Украинците са по малко и са длъжни да намерят превъзхождаща по терен позиция стратегически височини и от там чрез насочващи дронове и всичко което имат да водят високотехнологична война при която числеността не е от такова значение Когато дойдат танковете нощно време на такъв терен ще имат голям успех !

194

Анонимен

преди 1 година

До r3v0lv3r 225 По-голяма глупост не можа ли да измислиш? Как на русофобите ви идват такива простотии? Получавате факсове ли или чувате глас свише!?

193

Психиатър

преди 1 година

До измират *** - най-вече измират мозъчните клетки на фобаците, ако е останало нещо за измиране, де.. след толкова омраза и избиване на комплекси.