34

Раследване

преди 1 година

Току що направихме разследване на трoлът Бинка Цветкова. Установихме адрес, истинско име и истински пол (мъжки). Няма да разпространяваме повече информация за него.

33

Анонимен

преди 1 година

Бибитка Цветкова са и откъснали цветето. И бибитки прай.

32

Цвятко Бинев

преди 1 година

До Бинка Цветкова - защо ме дублираш? Само разменяш путинофили с украинофили. Каква ти е целта, руска пo длого?

31

Цвятко Бинев

преди 1 година

Хаха прости путинофили 2ма ми взеха поста за бонбоните и белите гълъби и го промениха от русофили на украинофили и го постнаха 5 пъти . Толкоз ли нямате собствена мисъл бе ?!? Още нещо целия цивилизован свят сме украинофили и само талибаните са путинофили.

30

Бинка

преди 1 година

е 77 годишен, пенсиониран полковник, травестит!

29

Анонимен

преди 1 година

Еднорога полетя.

28

Булгар Т

преди 1 година

До Бинка Цветкова ---> Бинке, искаш ли да ти се Избинкам в устата едно хубаво от хубав Български шнур?

27

Зов за Помощ от САЩ

преди 1 година

Уважаеми партньори от САЩ, ние българските демократични граждани ви молим за подкрепа! Про-путинистките партии ГЕРБ и Възраждане се радикализират и боравят със заплахи за насилие, корупция, обиди и какви ли още не неща, невиждани от времената на Сталин, за да заплашват хората, които протестират и са недоволни от тях.. Молим ви да ни съдействате и да ги неутрализирате, тъй като ние като граждани използваме всичко възможно от гражданския инструментариум,но те ни надвиват с нечестност и престъпност

26

Анонимен

преди 1 година

"Като гледам на телеграм какви дpипльовци са останали да се бият от руската армия"----------Я пак? Сред последните украински наборници, които са получили повиквателни, едният е сляп по рождение, а другия е без ръце до китките.

25

Следете

преди 1 година

коментарите на Бинка! Изчерпателни и точни! Може и телеграм канал да има?

24

Мда

преди 1 година

До Тежкар / Соловьов с джендърския син който живее в Лондон? Или другия му син "мачо", който също живее в Лондон? Мда, същия този Лондон, който неведнъж самия Соловьов каза, че трябва да му се метне атомна бомба или да се предизвика цунами... Човека е актьор кво му пука, а балъци колкото искаш.

23

До тежкар

преди 1 година

Ти си ги следи! Навсякъде е пълно с информация!

22

фдс

преди 1 година

Турция беше болния човек на Европа, а сега Русия е болния човек на света. Нема нищо, аз съм оптимист, Русия ще стане много-много по-малка държава, но за сметка на това много по-силна и свободна

21

Мужик

преди 1 година

Ха ха ха, какво значи ако си тръгне? Путин е 70 годишен дядка който ако иска да живее дълго трябва да си гледа спокойствието а не да води войни и да се страхува от най приближените си. Запомнете, "най сигурното нещо в този живот е cмъpтта". Той както всеки от нас вече е тръгнал, но вероятно е по близо до крайната дестинация.

20

Тежкар

преди 1 година

Стига западна пропаганда! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное, Colonelcassad, Рыбарь, Повернутые на Z войне, СОЛОВЬEВ, Союз Добровольцев Донбасса. Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru. Ако запада и неговите БГ маpионетки са Ви блокирали каналите и телевизиите, това работи отлично с ви-пи-ен прокси браузер.

19

Килифарев

преди 1 година

Путин е наредил за годишнината да вземат бахмут че другата седмица ще се отчита на лужники пред лехтората(където между впрочем предлагат 500 рубли на този който иде) а после и пред федералния съвет на Русия. Ето затова там полагат по една БТГ на ден и не жалят месото, но засега не им се получва и на джуджака най-вероятно ще му се наложи да го увърта на въпросните мероприятия.

18

Йок Ф-16

преди 1 година

Какво стана със западните самолети за укронацягите или нямат никакви самолети? Това се оказа една пирамида

17

Анонимен

преди 1 година

Русия можела сама да произвежда всичко??? А защо тогава има силен недостиг на машинни части, внасяни от запада преди войната? А защо олигарсите се возят в западни лимузини??? Русия е изостанала с половин век от останалия свят

16

Кръстю Мустака

преди 1 година

Тавариши в случай че не сте рабзрали аферата на пригожин със зековете приключи. И въобще самия пригожин вече не пее в хора след като 80% от бандитите му бяха задвухсотени при соледар и бахмут.

15

Илиьон

преди 1 година

Пригожин поне е на фронта, а не като бункерния плъхх вечно заврян някъде