60

Анонимен

преди 1 година

Защо политизирате страданието на хората.В Сирия е хуманитарна катастрофа,а нашите грантаджии пак приказват за Путин и политика.Това не са хора.

59

младен

преди 1 година

евро-Г-ценности. Друго няма какво да се каже по въпроса.

58

Анонимен

преди 1 година

Сирия е дъжжава и цивилизация мноооооого преди да съществува САЩ. В Сирия са се учили и нашите първоучители, оттам са идвали умни глави да преподават в Магнаурската школа във Византия. Срамно в за България да се води по дълбоко некултурни държавни образувания, чиято история са динозаврите.

57

До 56

преди 1 година

Скоро в Сирия имаше епидемия от холера, причината е че пият *** вода защото пречиствателните станции не работят, а не работят защото нямат части заради икономическото ембарго на САЩ, и ако не знаеш там САЩ поддържат умерената опозиция дето си е ислямска държава, но това няма да го чуеш по нашите телевизии

56

Анонимен

преди 1 година

Прословутите западни двойни стандарти. Ако да речем България и Франция пострадат в природно бедствие, при кого мислите, че ще се концентрират да помагат?

55

Анонимен

преди 1 година

Аз си спомням американските помощи за България - 2 кораба със заразена царевица.

54

Л. Цолов

преди 1 година

Там в Сирия руснаците ,,помагат". Няма нашите комунисти да се правят ,че не знаят.

53

Анонимен

преди 1 година

Че тук е подобно с украинците сирийци ,единните го гонят другите го боготворят а те бедничките карат коли по за 50 ...и 100 хиляди лева и пренасят куфари с пари )гадове украински

52

Анонимен

преди 1 година

... и още, за неразбралите - идеята е да се вкарва оръжие и логистична подкрепа на верните на Асад и Путин терористи, покрай останалите помощи за пострадалите. Типичен начин на мислене и действие на комунистически диктатори - "нека ние да си вършим мръсотиите, пък после ще кажем, че САЩ и ЕС са виновни". Номерата им вече не минават, и малките деца видяха истинското лице на "алтернативната гледна точка" в Украйна. САЩ са основен източник на помощи в Сирия след заместресението, лесно се проверява.

51

Емил Стефанов

преди 1 година

От израел помощ е като магаре и космос.

50

Анонимен

преди 1 година

Кинезитерапевта Мохамед Ибрахим говори много добър български. Интересно защо не живее в Сирия при Ассад. :)

49

Анонимен

преди 1 година

Сирия беше единствената нормална мюсолманска светска държава в близкия изток, но заради руската база там американците я унищожиха.. Факт!

48

Анонимен

преди 1 година

Българските медии с определена наклонност към диктаторси режими (добре платени), се надпреварват да канят сирийци верни на режима на Асад, които ръсят глупости в ефир. "Журналистите", разбира се, не се намесват и само пригласят и се правят на неразбрали. Този красавец по-горе, например, разпалено обясняваше как всички санкции моментално трябва да паднат, а също как "САЩ им крадяли петрола" и нямало безнин за линейките. Московските слуги са развързани по всички фронтове и са особено активни.

47

Анонимен

преди 1 година

....Садад и Русия да помагат грубо е ....но такъв беше избора на сирийците...

46

До 27

преди 1 година

Само че снимките ,,after'' са резултат на безогледните руски бомбардировки. Руснаците се хвалеха, че имат 52000 бомбардировъчни полета в Сирия.

45

Анонимен

преди 1 година

Всеки си помага на своите хора. Чичо Асад нали е приятелска държава на Вовата и другаря Си. Те ще ударят по едно рамо. Защо каквото и да стане, все ЕС трябва да снася. И без това от сума ти години, половината Сирия се изнесе в ЕС и ги хрантутим.

44

Алеша

преди 1 година

Не трябва помогать ни туркам, ни сирийцам. Река им помогают их исламистские Державин.

43

Анонимен

преди 1 година

Е.м че нали там русия ви помага! Ревете на кремъл и компания!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Путин да продаде някоя резиденция, там и на олигарсите да нареди да продадат по някоя и друга яхта... и нещата ще се оправят.

41

Анонимен

преди 1 година

Европейските ценности са => липсата на морал, робуване на сащ и дискриминиране на всички бели, хeтеpo и месоядни европейци.. Xpaча на тая европа..