129

Шик Шок

преди 1 година

До ДгдВъпрос: Докъде ще растат? До 2 милиона на квадрат? И какво? Ще ги купуват единици. Другите ще си строят сами за пъти по-малко. Когато бяха по 1000 евро на квадрат, един съсед си построи двуетажна къща за три пъти по-малко. И какво като "тепърва щели...."

128

Alex

преди 1 година

Казах ти достатъчно. Работя над себе си иначе :)

127

До шик шок

преди 1 година

Не е фирма, в държавната администрация работя. Специалист съм.

126

Анонимен

преди 1 година

Искахте Промяна - ето я.Все по-скъп живот

125

До alex

преди 1 година

Питам те какво работиш. Мейли всички пишем.

124

Alex

преди 1 година

Държавата му дава бе брато, той бори :)

123

Дгд

преди 1 година

Тепърва ще растат цените.

122

Шик Шок

преди 1 година

Тук пак се появиха едни милионери. Я кажи коя е тая фирма, която ти дава 4(или колкото са там) бона за почивка, да отида и аз да работя там. По-полека с фантазиите.

121

Alex

преди 1 година

Седя на един стол, пиша мейли и координирам поръчки на едро за стратегически суровини.

120

Балонест

преди 1 година

В момента тече промяна на световната икономическа ситуация. Очаква се много голямо икономическо сътресение в световен план. Може много фирми да фалират, възможни е много чужестранни фирми те се изтеглят, не се знае, не е ясно. Ама в такива магливи времена, в които нетрябва да се правят резки движения, да теглиш кредит и да си на кантар на вноската спрямо заплата и разходи? Дали е много умно, точно в тая икономическа ситуация с повишаващи се лихви, да се заробваш 30г? А брокерчета?

119

До alex

преди 1 година

А какво работиш???

118

Alex

преди 1 година

Точно с мене по виШи нема как да се мериш, братле :) Тия от европеистиката бяха половината мега смотани си спомням.

117

Шик Шок

преди 1 година

До За статистикатаВ голяма грешка си. В Турция е като след война, кой нормален ще си купи там, че и по-скъпо? Единствено ако ги направят по-качествени, може и да са малко по-скъпи, друг вариант за по-скъпо там няма. Та ако и тук удари нещо такова... моли се да не става. Кой нормален ще си купува тогава? Мисли малко.Поздрави за адмЮна и за оня кавалчо.

116

Alex

преди 1 година

Никога нищо няма да се спука. Отивайте да работите. Аз не съм програмист, ченгел или държавен сужител и съответно не ми се налага да се напъвам за пари :)

115

До Alex

преди 1 година

Просто завиждаш. До си учил. Аз съм завършил висше европеистика, която е супер трудно специалност и още магистратура по публична администрация, която е доста тежка.

114

Бай Иван

преди 1 година

оставете ги тия имоти, аз се чудя кога ще се спука балона с храните? Как може кашкавала да е 40лв/кг, а киселото мляко 2лв?

113

Alex

преди 1 година

Бъзикам те. Проблем? :)

112

До Alex

преди 1 година

Какъв е проблема? На работа съм. Имам си почивки по закон, пък и чак толкова много работа в момента няма. На всеки час имаме задължителна 15 минутна почивка и една едночасова обедна.

111

Анонимен

преди 1 година

През 1995 си купих 100 квадрата апартамент в София за 1 милион лева (10000 лева на квадрат), което тогава беше около 15000 долара. После имаше инфлация и деноминация и тези 1 милион лева станаха 1000 лева. Сега колко ли струва? Може би към 170000 евро (1700 евро на квадрат), което е много повече от 6 пъти поскъпване.

110

Програмист

преди 1 година

откакто може да се работи от вкъщи не ми трябва да съм в София. Отидах си на Карнобат и си бачкам от детската стая