70

Един

преди 1 година

"Гледаш го, куче - мърляво, проскубано, а в очите - човек! Гледаш го, милиционер - наконтен, облечен в униформа, а в очите - куче."

69

Анонимен

преди 1 година

До Денхаг Данъкоплатците да треперят от полицията ти усещаш ли се колко нелепо звучи? Нещо имаш сбъркани представи за престъпник и кой ти плаща заплатата. Като се изнесат всички данъкоплатци от къде ще взимаш заплата от чистия въздух ли? В полицията трябва да се увеличат заплатите и да започнат да работят стойности полицаи, а не разни *** дето си избиват комплексите.

68

Истината днес е тази

преди 1 година

Родната милиция ни гази! Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! : Гордост е да служиш в редовете на България и МВР!

67

Анонимен

преди 1 година

Добре продадох каквото имах в България,

66

NoirFire

преди 1 година

Ще го тренирам аз и следващия път няма да им се даде толкова лесно.

65

Денхаг

преди 1 година

Аз съм служител на МВР и това е долна лъжа!Настройват обществото срещу нас.Между другото няма лошо народа да се страхува от нас ,и да трепери като ни види така се постига респект

64

Анонимен

преди 1 година

Може би са изпълнили нечия поръчка, едва ли са го объркали с някой друг но и това не е изключено. От полицията в днешно време всичко може да се очаква, даже се чудя как някой арабин терорист няма нает в полицията.

63

СИМБИОЗА

преди 1 година

И то каква полиция, богаташи. Сега е ред да се изтъпанят и адвокатчетата. Държава-територия.

62

баба мара

преди 1 година

хаиде сега всички вън нямали пари стачкуват под прозорците на мвр а иначе задискотека имат пък и се бият мотиката и кои от къде е интересно ще бъде да научимкои ги е назначил в мвр

61

Анонимен

преди 1 година

Полицията пази нас от престъпността или самата полиция е част от престъпността. Вече колко случая станаха на полицаи, които помагат на извършили катастрофи да се скрият, пренасят наркотици, участват в трафик на мигранти, пребиват хора. Ще се намери ли някой да сложи ред в полицията или ще ни е страх повече от полицаите отколкото от мафията, щото те са мафия с легална власт.

60

Анонимен

преди 1 година

...а на разбойниците носят стълби!

59

до 61 ББ Банков

преди 1 година

Те са си същите отпреди 2 години! Ти да не мислиш, че 60 000 човека си се местят като се смени правителството и другите изпадат в кататония! Оня тлъcтоид плазм0дйй Тиквата ги създаде по образ и подобие на предните структури в които участва ВИС и ВИС2

58

До 62

преди 1 година

А в Азия до нас е всичко е ......

57

Анонимен

преди 1 година

Къфто е народа такива са му управляващите, силовите орГани и съдебната система. В БеГето всичко e "ГМЕЖ"!

56

Б/Банков

преди 1 година

Преди две години се сърдехте на Борисовото правителство , че полицаите бият. А сега на Радевите управници какво трябва? Да им друсаме лешници?

55

Анонимен

преди 1 година

Вече като чуя "полицай", автоматично в главата ми изниква руса с опашка да рита паднали хора с вързани ръце.

54

Истукан

преди 1 година

До Анонимен. Сам се досети защо ще ни напада Русия. Путин е новият Хитлер, който иска да превземе Европа, като първо започва от Украйна. Заплахите на Русия и Чечения към Европа нарастват. Следващите жертви ще са Полша според тях, защото Полша граничи с Украйна. После да се готвят България и Румъния.

53

Анонимен

преди 1 година

Видиш ли полицай, или бягай, или го неутрализирай! Твърде опасни са!

52

Анонимен

преди 1 година

Едва ли е станало случайно, който ходи на дискотека винаги трябва да е готов да бъде набит.

51

Анонимен

преди 1 година

Полицаите са като докторите - трябва да им се кланяш и подмазваш, щото може да им попаднеш в ръцете. Има видовден.