18

Анонимен

преди 1 година

бременни руски шпионки по цял свят ... Баширови и Петрови.

17

Анонимен

преди 1 година

"Еднорозите не раждат, освен в тоалетната" .............................................................. Майтапчията да обърне внимание на доклада на професор от Осло. На пълен сериоз професорът /е ТЯ/ предлага вагината/на/жена в мозъчна cмъpт да се използва за износване и раждане на деца.

16

Магучая

преди 1 година

Въпреки, че става въпрос за бременни жени, това си е чиста проба инвазия. Има клип в ютюб (руЦки). Лани 2500 руснакини са снесли в Аржентина и чак тогава на местните им светнало! Клипът е с давност няколко дни - седят по пода на летището в Буенос Айрес и чакат да се подкваси морето. Жалват се! Товарищи, никъде не ви искат, сами се гоните. Пак в мрежата е пълно с клипове, в които муж/ици ръсят пръст в Израел, Франция, Малта... и крещят, че там е "руская земля". АбрАтнА на бАлоте

15

Абе

преди 1 година

Джyджака нарочно разселва бременни руски шпионки по цял свят.

14

Анонимен

преди 1 година

Рускините искат да родят в Аржентина, защото те са привлечени от правото на постоянно жителство в Аржентина, което те получават веднага след раждането на детето. Директорът на миграционната агенция Флоренсия Кариняно иска да лиши някои от тях от така придобитото постоянно жителство в Аржентина, защото след като са родили и са се сдобили с постоянно жителство, те са си заминали за РФ и не са живяли в Аржентина. Този родилен туризъм е просто бизнес.

13

афи

преди 1 година

Поредната партенка!!!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Завист да няма. Еднорозите не раждат, освен в тоалетната ;)

11

Въпросът е друг

преди 1 година

Нормално. Искат някакъв нормален жовит за децата си. Като граждани на феЕерацията могат да ходят до средноазиатските републики, Монголия и Северна Корея. Интересното е друго. Защо поддръжниците на режима на джуджето още пишат от прогнилият Мюнхен или Виена, а не са стегнали чемодана за фронта? Дори гражданство обещаха и торба лук за роднините, ако нещо се обърка. Явно им е малко този стимул?

10

Анонимен

преди 1 година

Нали това уж това беше идеята на света всеки да се придвижва свободно по света. Демокрация, свобода и неприкосновеност на частната собственост, къде отидоха тези лозунги. Лицемерието е огромно и мащабно.

9

еее

преди 1 година

Очаквана "публикация" от родните джендърлюги! Каква радост ще настане!

8

Елементарно

преди 1 година

Превземаш страните отвътре. Родените там и навсякъде са руски граждани!

7

Анонимен

преди 1 година

Страхуват се да не мобилизират бебетата? Сега остава да съобщят,че само бременни с момчета летят до там. Иначе изглежда като проста хватка да вземеш гражданство от що- годе прилична страна която автоматично дава гражданство "по принципа на земята". Ама те пък как да получили визи за там?!?!

6

Анонимен

преди 1 година

Може да са само дебели.

5

Коко

преди 1 година

Бягат

4

Анонимен

преди 1 година

5000 теста за бременност преди преминаване на границата с Аржентина? Хааахаааа.

3

Сина

преди 1 година

Не е зле и Байдън да отиде в Москва да роди, щото за 3 години тоя демент разби нормалния живот на всички европейци със специалното просто тутско съдействие на наркомана зеленски!

2

Анонимен

преди 1 година

"Бременни рускини заминават за Аржентина, за да родят" - Та толкова за великата демократична Раша.

1

Нормално

преди 1 година

И в България масово идват да раждат рускини.Не искат да раждат деца за Русия и Путин.