35

Анонимен

преди 1 година

Импексова ,да ходи да разтяга локуми,че.е.социалистка на Ваньо Костов .Тука не предел,лява партия,пък с олигарси и ошфорни сметки .

34

Анонимна

преди 1 година

Лява ръка, десен джоб.

33

Анонимен

преди 1 година

Нинова, я прочети книгата на Улрих Бек той e един от най-авторитетните европейски социални мислители. Сдобива се със световна слава след излизането на книгата му "Рисковото общество: По пътя на една друга модерност"

32

Анонимен

преди 1 година

Ама др Импексова твоята наглост няма граници...

31

Каква държава

преди 1 година

Днес,служебният ни външен министър е изпратил поздравления до Иранското правителство по случай 44 годишнината от ислямската революция.Срам и позор за страната ни!

30

Радослав

преди 1 година

То тая ако я питат, най добре ще е тя и цялата и *** да са стопани на всичко в държавата! Даже на електората *** ще открадне само и само да има повече капачка за нея и всички от столетницата които ги обединява само кражбата! Сега като не са хапвали от баницата и почнаха да се цепят на течения, защото всички свързани с комунизма са свикнали да взимат на готово и да не им се налага да работят! За това е целият цирк! Защото баницата е малка и не стига за всички мързели и родата им от БКП!

29

до 33

преди 1 година

комунизма видяхме цяла източна европа колко добре върви, за това всички сме с 20 години назад.....

28

Анонимен

преди 1 година

"Ние опровергахме неолибералния модел на изтегляне на държавата от ключови сектори" целия електорат на БСП са приватизатори и частници и тук таме някой пенсионер

27

МИЛИОНИТЕ НА КАКА

преди 1 година

КАКО ***, ДАЙ МАЛКО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ ИМПЕКСА, ПАТРОНИТЕ ЗА УКРАЙНА И ОПРАЗНЕНАТА ОТ ТЕБ КАСА НА ПОЗИТАНО!

26

Анонимен

преди 1 година

"Ние опровергахме неолибералния модел на изтегляне на държавата от ключови сектори" - че електората иска да има земя, да търгува, да печели пари

25

Анонимен

преди 1 година

Капитализма и социализма са като предното и задното предаване на колата. Колата върви и с двете добре, може да има разлики, но върви добре. Ама шофьора ако е калпав, не му е виновно предаването.

24

Радослав

преди 1 година

Ти ли на? То която още не беше стъпала в длъжност и започна да назначаваш по партийна линия родата си на държавната софра, а всяко твое назначение идваше с още 200 роднини в агенцията/комисията/държавната служба готови назначения! Да добър стопанин може да е държавата ако се назначават хора които нямат кръвна или партийна връзка, но при вас това го няма! Има само зариване на държавният апарат с роднини от села и поляни! Това е за вас успеха, да уредите родата до 20-то коляно на хранилка!

23

Анонимен

преди 1 година

Аз я разбирам.Винаги се мислих за десен човек.В първите години на демокрацията гласувах само за десни партии.Веднъж обаче попълних тест и се оказа ,че съм ляв и в червата.Да не бъркаме лявото с тоталитарното.

22

Нинова,

преди 1 година

Неолиберализмът е политическа философия, която се застъпва за икономическа либерализация, свободна търговия и свободни пазари, приватизация, дерегулация, намаляване на мащаба на държавния сектор, при засилване ролята на частния сектор в съвременното общество. Това нада ли ще се хареса на електората

21

Анонимен

преди 1 година

Таа колко е нагла братчеее,мани,мани.Как заспива вечер просто се чудя.

20

Анонимен

преди 1 година

ВИЙ И МАЙКАТА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА

19

АРЕ НА БУЗЛУДЖА

преди 1 година

МИЛИОНЕРИТЕ В БСП ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ, КОЙ ДА ОГЛАВИ СТОЛЕТНИЦАТА И ЕЛЕКТОРАТА Й - ХВЪРЛЯЩИ ПАРИ ОТ БАЛКОНА.

18

Анонимен

преди 1 година

Така и не разбрах Нинова какъв социализъм проповядва. Сега обаче става ясна. Държавен, неолиберален ще е май. Това нада ли е ясно на електората, но важното е да се приказва

17

да, може

преди 1 година

Може, но не го прави. И капиталиста частника може да дава справедливо заплащане на работника и всичко да е добре, но не го правят и те.

16

ОФчо

преди 1 година

Единственото, което "Демонстрирахте" на практика, тоест, "показахте", е как се дои държавата и как се стриже все по-бедния народ!