12

Unknown

преди 1 година

Ай сега да видим каква присъда ще му дадът, обаче ако го изкарат виновен ....

11

Анонимен

преди 1 година

За съжаление много полицаи се държат като милиционери, като привилегировани над системата и законите. Преди години един полицай, вече пенсионер, уби с личната си пушка момиче докато си откъсваше плод от крушата му, която бе непосредствено до оградата на имота му.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако някой нарушава правилата в дадена жилищна сграда, има домсъвет, адвокати...срещу него могат да се предприемат мерки, според законите в България. Саморазправянето е незаконно, а убийството е най-тежкото провинение. Жертвата е трябвало също да се жалва, друг е въпросът, приятелите на убиеца от системата, дали щяха да приемат жалбите му, или щяха да ги хвърлят в коша. Както често се случва. Тогава се прибягва до частна жалба и адвокат.

9

Анонимен

преди 1 година

очилатото пидофилче получило каквото търсило

8

анонимен

преди 1 година

Прави ми грозно впечатление, че се делят хората. Убита жена, възрастен човек.младеж, следва кратка статийка, може още една след някой ден и това. Тук по четири пет на ден, не се съобщава поне нещо ново. И НЕ Е ВАЖНО малко по известен, повече известен, колко данъци внесъл и така нататъка.

7

Анонимен

преди 1 година

В тая страна, Руменовците подивяхте бе .. . Тоя Румен убива хара, Румен Радев досъбаря държавата, продължавайки делото на Р.Овч.

6

Иван

преди 1 година

Бедността ражда чудовища, понякога на хората не им стигат психиките, не го оправдавам, но - със сигурност е от мизерията - това е неприятна фаза от живота - да си без пари. Най-вероятно става въпрос за травма от миналото, свързана с предишната присъда. Никой не се е загрижил, че е шантав.

5

Анонимен

преди 1 година

Углавно убийство от упор. Право в лицето. Никакви обстоятелства немогат да смекчат наказанието. Най-малко 20 години без право на помилване за самозабравилия се уволнен пътен полицай убиец.

4

Лекар

преди 1 година

Абе ако се разровите ще видите, че това американско жендърче май си заслужава куршума

3

Анонимен

преди 1 година

Айде сега се започва: 2 години минимум - експертизи (балистични, психиатрични, ветеринарни и др.), разпити на свидетели, проверка на архиви в МВР и прочие глупости. После още 3 години 2-ра инстанция, 5-та инстанция и накрая ще го изкарат луд и ще го приберат за домашно лечение при брат му, който наскоро заяви, че убитият си го е търсел.

2

Мен

преди 1 година

Приберете и брат му докато е време.Вчера каза ,че Над си е заслужил убийството.

1

Totenkopf

преди 1 година

Това е лицето на уррода, но знаем как свършват тези дела, скоро ще го пуснат защото имал параноидна шизофрения, а иначе законен пистолет, мдам тук е така