199

ВЪПРОС

преди 1 година

КЪМ РУСКИТЕ ТРРООЛОВЕ, НЕ ЗНАМ ЗАЩО ЦЕНЗУРИРАШ, РУБЛЯК, ТОВА СИ Е НОРМАЛНА ДУМА: НЯКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ФАШИСТКИ ДЕЙСТВИЯ В УКРАЙНА СРЕЩУ РУСНАЦИ ДА СТЕ ПРЕДСТАВИЛИ В ООН??? НАЛИ СТЕ В СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ? ТОВА ВЪВ ФЕЙСА, Ю ТУБА И ТИК ТОК НЕ СЕ БРОИ!А?

198

Анонимен

преди 1 година

С една дума , А. Доган пак пИчели !

197

Анонимен

преди 1 година

Най правилно е да продължим с гориво от Русия за руския АЕЦ. А Устингхаус да направят два нови реактора и да ги зареждат с тяхно гориво. Двойка АР 1000 струват 10 милиарда долара това беше оферта преди 4 години

196

Анонимен

преди 1 година

Ко да праИш , наследството от БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА , ЛИЦЕТО и.й.кОСТОВ , НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ИЗТРИТО , ЩЕ МИРИШЕ ОЩЕ МНОГО ДЪЛГО !Не знам как ще се отървем и от НДСВ , новото герб !!!

195

ПроСоТо

преди 1 година

тоя Бойкикев със странното чело на уфсъ и бузи на свъйния съвсем е откачил !...Единствения разумен мир е възможен САМО с преговори и отстъпки !!!...Всичко осктанало-като крясъците на тоя,водят единствено до "наливане на бензин в огъня"..Та или му хлопа нещо дъстата на тоя,или се е продал безпрекословно без да му мигне окото..

194

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИГНОРИРА РЕШЕНИЕ НА НС, ДИКТАТОРЪТ РУСКИ! СКОРО ЩЕ ГО ПРИВИКАТ ВЪВ ВАШИНГТОН, Ч Е ИМ ПРЕЛЯ ЧАШАТА НА ХОРАТА. ЩЕ МУ НАБИВАТ ОБРЪЧИТЕ!

193

ДЕЕЕ

преди 1 година

ВМЕСТО РЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ИМПИЙЧМЪНТ ДЕЕЕ...

192

Анонимен

преди 1 година

До 123.. Да ве , нали ВЕЧЕ , всички проекти ги шечелят САЩ , какво стаНА със самолетите , ако бяха ГРИПЕН до сега да летят в Бг , НО ....

191

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Може да са си изгонили 10% от избирателите, но главния им спонсор от Козяк е развълнуван, ще ги бута напред на изборите с още по-голяма сила и ще добави пачки. За тях това е по-важно.

190

Анонимен

преди 1 година

До 123 Украинците го правели от години, ама защо не провериш какви са резултатите от правенето? Четири пъти повече инциденти и технически прекъсвания. Това ли искаш американски лизачо и за нас?!? Абе, ти трябва да си луд, ако си мислиш, че Украйна е добър пример.

189

Анонимен

преди 1 година

ДБ си изгониха още 10 % от избирателите , оказват се и голям ВЪТРЕШЕН враг на ПП .Затова ако са заедно на изборите с ПП , то им предричам 4-тото място .., мноО познавам !

188

Ананиев

преди 1 година

Радев защитава националния интерес , ама тия от ДБ са защитници на американските интереси и затова сега скачат.

187

123

преди 1 година

Може да се ползва западо гориво, украинците го правят от години.Но нашите червени *** се дърпат.Имаше оферти от американци,французи,японци за белене,и агент буда ги отпрати преди години с репликата защо ни е този гьол?А после *** ни осъдиха за произв. реактори.Евала господа *** сано така!Сега чорапа ще ни нагласи и още по-добре!

186

стига бе

преди 1 година

И кои са тия краварски лакеи? Събират 5-6% от гласувалите, хора за една по-голяма сватба от едно време. Радев са го избрали милион и нещо. Освен това също милиони подкрепят да развиваме ядрената си енергетика БЕЗОПАСНО. А не да експериментираме с ядрено гориво, което краварите ни налагат. Освен това също милиони българи са за мирно решение на конфликта, а не за въоръжаване на Украйна. Направете едно проучване ако ви стиска. Но не го правете на партийна вечеринка.

185

Анонимен

преди 1 година

Росатом е майка на АЕЦ Козлодуй

184

Анонимен

преди 1 година

Ице лобистко кеlllеме,отработеното гориво от Уестингхаус ,няма да го взимат.Ще бъде заравяно тук,аз съм съгласен да го за ровят до Народното събрание .Да светите всички,*** като крушки .

183

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли :Защо ''десните'' / които се пишат за десни , а са си леви / , никога до сега не си уважиха ''празника'' 10 ноември 1989г. , а се крият !

182

Анонимен

преди 1 година

Правителството на Кирил Педков договори с ЕС затварянето на Българските ТЕЦ-ове които ползват въглища за гориво. Сега целта е да се спре и АЕЦ-а защото ползвал Руско гориво. Добре че Радев ясно заяви, че България ще наложи вето на тази Евро-Атлантическа идея.

181

Анонимен

преди 1 година

АЕЦ Козлодуй може да работи и без руски фирми но ще е по безопасно с тях. В България няма ядрени физици, тази специалност беше под контрола на Москва, за да не можем да правим атомни бомби

180

Анонимен

преди 1 година

БлЪгарска работа , ако Радев беше се изказал обратното , пак ще го плюят ...Поне веднъж за едно нещо в Бг , уцелихме на Президент !