233

Анонимен

преди 1 година

Всеки НОРМАЛЕН човек е против войната, но на централните банки ТЯ им е необходима. Еврозоната не може да обяви фалит.

232

Анонимен

преди 1 година

Защо пускате лъжи?!?!?! Роджърс не е оправдал инвазията. Напротив - той каза, че е незаконна, но провокирана. Защо пускате фалшиви новини?!?!

231

Т34

преди 1 година

До последната укра.Бой ,бой и пак бой.Нацистите и деца взимат от улиците и ги пращат на фронта.Бандеровците напълно са полудели.Зелето да шмърка от белото ,той знае че е обречен.

230

Руки вверх

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ,ДА ЖИВЕЕ ПУТИН.ДА БЪДЕ И ПРЕБЪДЕ ТЯХНОТО ДЕЛО.Играта тепърва започва.

229

Румениге

преди 1 година

Русия е велика,Путин ще промени светът.Сащ ще залезнат като световна сила.

228

Анонимен

преди 1 година

До 260ТИ----И ТЕБЕ СЪЩО ще те е....

227

Натовеца

преди 1 година

Наште краварски ботове с ви пи ена също са възмутени ,като ги гледам как цъкат :) Знаем се сега личи се споко :) като деца и ний сме ги правили тез номера айде халал да ви е заблуждавайте се сами в интернет ,ако ви е кеф :) !

226

Вижте сега

преди 1 година

Доста са облъчените мозъци от руската пропаганда, има ги по целия свят ! Още по времето на Съветския Съюз тайните им служби превърнаха това в цяла наука, а съвременните са техни наследници !

225

къде е краварката?

преди 1 година

Правилата и мисленето се налагат от Сащ.Ако не мислиш като тях значи си против тях и ставаш лош,което ще рече че си техен враг и трябва да бъдеш унищожен.Американска демокрация.

224

питанка

преди 1 година

До Анонимен - май не знаеш какво е спасението, щом няма демокрация... чемодан , вокзал и Сибир...Там твоя любим цар путински ще те прати да въдворяваш демокрация и свобода с пушка в ръка и щедро възнажраждение от 5 кила моркови и 5 кила картофи! Рабра ли ме , или да повторя... Ако не си разбрал - проччети няколко пъти написаното тук !

223

Империята на злото

преди 1 година

ще загуби тази война независимо от подкупите, които раздава наляво и надясно за да оправдае варварските си действия. Цивилизованият свят няма да допусне възраждането на фашизма в лицето на Кремълския режим и фюрера му...

222

Анонимен

преди 1 година

Браво Роджър, браво Уотърс! Каза им го!

221

г

преди 1 година

Респект, че човек на такива години има смелостта да говори истината въпреки изпържените мозъци.Аз лично за Mother Russia не се притеснявам, притеснявам се за враговете й.

220

Анонимен

преди 1 година

Гилмор е саднат, че не е толкова разпознаваем :/

219

Анонимен

преди 1 година

"Колко тъжно за бившите му фенове да го видят как приема ролята на още една тухла в стената" - Стената е бая дебела и има повече тухли, но не ги виждате, защото нямате огледала.

218

Анонимен

преди 1 година

"Кислица се позова на текстовете на Pink Floyd в отговора си, отбелязвайки, че групата някога е била забранена от Съветския съюз заради протест срещу нахлуването му в Афганистан през 1979 г." - Да, *** Кисела! И Уотърс осъди инвазията. Но катко ти каза - имало е провокация. И какво? Защото не е на 100% на твоет мнение и се вкисна нещо, а?

217

ьяаожгтнв

преди 1 година

надминаха соцпропагндата вече трета година. Който не иска да го бодат експериментален препарат значи е антиваксър и вярва в плоската земя и е грозен и *** ретард и ретрограден елемент.който иска прекратяване на тази варварщина по най- бързия начин бил путинофил, русофил и прочие тъпотии.Роджър не взима страна, казва че тази кланница трябва да спре.И джуджето П евиновно,и комикът който се развява при британския богопомазан,а жена му се снима като модел във Вог,докато сънародниците им ги избиват

216

Анонимен

преди 1 година

Имаш право на мнение, ако е правилното ...

215

245

преди 1 година

Аре! Икво ще ми кажеш? Бийтълсчетата са подорбе от Стоунс? С кое? С мелодичните и мързеливи мелодийки, дето може ти омкне пишакта и китката (и не задължително в тоя ред) ли?

214

Анонимен

преди 1 година

Te и тогава го плщеха, но не можеха да облъват толкова добре и като видяха, че много млади ги слушат, яхнаха вълната и се праха, че ги харесват.