10

Анонимен

преди 1 година

Не става дума за претенции,а за предоазване населението от КОЖНИ ЕКЗЕМИ,БОЛЕСТИ И ТН.ОСВЕДОМЕТЕ МАЛКО.Вчера обявиха или онзи ден ,че много важно сега да се предпазят хората от заболявания.Когато даваш ползвана дреха,даже изпрана ,правилото е -който я взима отново я пере или отива на химическо!!!!!Болниците са до горе там,страх ги е и от хепатит и други болести които може да се развихрят като нямаш баня и пералня.Може ли да сте толкова несъобразителни????!

9

Много жалко за

преди 1 година

пострадалите които са предимно кюрди а с тях имаше наказателни акции и самата турция би трябвало да отпусне повече пари от бюджета си от генерерираните рекордни печалби от туризма

8

Голямo Z

преди 1 година

Тези от капачки за бъдеще и гората.бг излезнаха най-големите далавераджии, обират всичко от тук и айде към Украйна и Турция

7

Анонимен

преди 1 година

Какво време настана нуждаещите се и с претенции

6

Адмирации

преди 1 година

До 6, не е бил, не съм го виждал! Аз работя, за да плащам данъци и да храня НПО-та като тези, за да събират пара и дрехи и да ги изнасят навън, защото ние сме Швейцария и тук нямаме нужда от дрехи, храна и помощ. 80 % работещи бедни

5

Анонимен

преди 1 година

Мислех да помогна ама дрехите са ми само стари.Като искат нови маркови облекла да посетят някой магазин.Хайде стига вече с тая Турция.В България като имаше бедствия колко турци помогнаха ? Май някъде около нулата нали ?

4

Анонимен

преди 1 година

До АдмирацииБаш този беше в карловските села и помагаше. Другият също беше в карловските села и помагаше и храна носи и дрехи носи и кал рина. Вие къде бяхте?

3

Анонимен

преди 1 година

Все се чудя кво толкова ще стане ако дрехите за помощи не са нови? Каква е целта на това да са нови? И помислете, ако вие изпаднете в такова положение ще търсите ли непремено нови дрехи, или ще вземете каквито и да е стига да са чисти и топли?

2

Адмирации

преди 1 година

А дрехите за България? Този защо не направи една кампания в Карловските села, а се прави на мъж в Турция? Ще става известен и той ли? Каква е тази гора бг, стопанисва гора и е дърводелец земеделец ? Помощ за българите няма, но нека събираме за всички чужди, скоро някъде друг генератори в Украйна носеше и той бе някакъв добродетел като този.

1

Анонимен

преди 1 година

Що ако не са нови не могат да се препродадът ли? Или ако са ползвани но изпрани и без забележки не могат да се ползват?