48

Анонимен

преди 1 година

"Де да знам, защо Русия не помага на Сирия ами се очаква пак Европа да помага?"---------------Това изпрати самолети със спасителни екипи, медикаменти и провизии в Турция и Сирия още в деня на земетресението. Как да знаеш като разчиташ на родните "медии".

47

Ха

преди 1 година

Не, че няма предложения за помощ - Асад трябва да разреши, а за сега се дърпа. Така, че не е уместно да се говори за позор. Те са в гражданска война там все пак.

46

Анонимен

преди 1 година

Така е, позорно е. Мен ме е срам, че сме част от тоя гнил ЕС!

45

Анонимен

преди 1 година

това че помагаме на турция, не означава че ще се откаже от идеите си да си върне територията на която се намираме

44

Анонимен

преди 1 година

до 30 - за израза "във Сирия няма щети, Сирия е под руините" - трябва да имаш нещо във КРАТУНАТА за да разбереш. За първото "във Сирия няма щети" - така мислят есесовците начело със КРАВАРИТЕ. а за второто "Сирия е под руините" казват ХОРАТА помагащи там.

43

Диана

преди 1 година

Да...В Сирия е лошо! Северна Сирия е окупирана от ТРурция. Там управлява САЩ покрай петрола. Там са кюрдите, подпомагани от терористите и гонени от Турците...Аз съм доста смаяна да разбера, че турците още се борят с кюрдите в Сирия...Тези хора явно са решили, че само сирийските кюрди са виновни за желанията на турските кюрди да се отцепят от Турция, но това е смешно, според мен! Турските кюрди искат да се отцепят от Турция от векове..Каква демокрация има в Турция ако гони кюрдите дори в Сирия?

42

Nqma Bg kalviatura

преди 1 година

ПРОЛИЧАВА СИ ПРОДАЖНОСТТА И "ПОКЛОНА" КЪМ ЯНКИТЕ. ЦЕЛИЯ ТОЯ САЙТ Е ПРОДАЖЕН ДАЖЕ!!! Човечност нулева, непукизъм, злост. Молете се Бог да пази България и хората по света, дано човечеството пребъде.

41

Анонимен

преди 1 година

Не филисофствайте,Русия от първия момент помага на Сирия ,защо питам Европа да не помогне?Бездушници,и там са деца,там също страдат.Америка не разрешава ,разбрахте ли ,че ЕС е колония на янките.

40

Анонимен

преди 1 година

ЕС го е страх да помага на Сирия заради санкциите, наложени на тази държава. Големият брат отвъд Атлантика ще се кара после...

39

Анонимен

преди 1 година

Ами позор си е - и Украйна е в руини в следствие на безумията на кремълския престъпник, ама сирийския режим не е пратил никой да помага на Украйна, нали така? А иначе - разбира се че е неприятно, но в Сирия е в следствие на природно бедствие, докато в Украйна е в резултат от човешка дивотия и жестокост

38

пфу

преди 1 година

До Анонимен. Тия 200 милиарда не дойдоха от бюджета на Катар, Светът плати за тях.!!!Айде ограмотете се

37

Анонимен

преди 1 година

А колко хвалебствия написа за касапина на Украйна - другаря и Пууутлер! Не е истина! Гади ми се от тая лицемерка! Защо изобщо и давате думата?

36

Анонимен

преди 1 година

На Русия е сигурно никой няма да помогне когато ги сполети сигурния армагедон.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен КАТАР даде 200 милиарда евро за стадиони...Може да помогне с 20 на сирийците...

34

Анонимен

преди 1 година

Вие явно не четете статиите или не следите информационния поток. На Сирия помагат много държави ИЗВЪН ЕВРОПА! Арабските държави помагат, а вчера чак от Венецуела са пратени два самолета с помощи - в друга медия пишеше, дори и Израел и талибаните помагат. Въпросът е защо Европа не помага? САЩ ли не разрешават?

33

Лили

преди 1 година

До Тука е такаТъпанар! Двойният стандарт е патент на болшевиките.Всички сме равни,но ние сме по- равни.

32

Анонимен

преди 1 година

Де да знам, защо Русия не помага на Сирия ами се очаква пак Европа да помага?

31

Анонимен

преди 1 година

Всияки сирийски мигранти обратно и да си помагат. Тия косари забегнаха в европийско и сега няма кой да им помага.

30

Анонимен

преди 1 година

"В Сирия няма щети, а Сирия е под руините" - Малко да се чудиш какво точно значи това. Да помагат мигрантите дошли от там. Хората обикновено не помагат на някой от който добро не са видели. Може да не звучи добре, но всеки подсъзнателно точно така прави. Ако се замислите - с нещо добро свързвате ли тази страна? 90% ще кажат НЕ. Е, кое е странното тук тогава? Да пратят хора и материали, които да бъдат евентуално взети и пленени от бунтовниците. Ако реват като Зеленски всеки ден - може и да стане.

29

Анонимен

преди 1 година

Дал съм вето от дете на Турция и техния народ .Това е личен избор ,аз не мога да се занимавам с хора които нямат елементарно възпитание и морал като ромите и създават Девшерме данък и унижават хора