68

Случаен минувач

преди 1 година

До пияница мистик 71Пияницо, тука вече ще се съглася с тебе. Аз имам котарак, котак. Той отказва да яде българско сирене. Но веднъж купих Фета и той неочаквано за мен, го заяде! Наистина се изненадах!

67

Анонимен

преди 1 година

Да си дойдем на думата . Вдигнаха се цените на млечните продукти , хората спряха да ги купуват и млякото спря да се изкупува от фермите .То си требе и акъл , като си тръгнал да продаваш кисело мляко за 2 лева , вече си се напечелил , защото хората не го купуват

66

Анонимен

преди 1 година

84 стотинки за литър? А що в магазина е 4 лева?!?

65

Анонимен

преди 1 година

Търговците ощетяват и приозводителите и потребителите!.В други държави има субсидии!

64

Случаен минувач

преди 1 година

Добре де, простичък въпрос: Защо след като изкупната цена на млякото е толкова ниска, кило кашкавал тука вече гони 35 - 40 лв.? За сравнение - в Холандия кашкавал Гауда е 16 Е килото.

63

Зоров

преди 1 година

И на 60 стотинки ще падне, кашкавала все така 40 лева ще остане! Избори идат и трябва да помагам на моя авер, слънцето от Банкя!

62

Граматиката?

преди 1 година

загубата на една крава на година..

61

Един Българин

преди 1 година

До 60 Браточка и аз пазех родното производство, уж по-качествено ама колкото и да съм родолюбец не винаги е така! 40лв и сега е Маджаров в Била.....еми нямат никакъв шанс!!! ПРосто като взимам на половин цена по-хубав и то от истинско мляко.....Изобщо Била е най-лошият избор на магазин. Следват останалите големи.

60

Един Българин

преди 1 година

До 58 Може и за повече от 2 седмици да не стъпваме, просто трябва да бъдем информирани за актуалните цени и да не купуваме нещо надценено. Също аз се съобразявам с текущите реалности. Ако има евтина прясна риба - ядем риба, ако е пиле - съответно. Ако ми искат палачинки , а мялкото е 5 лв просто или се обаждам по селата или палачинките са след 2 седмици , когато цената падне под 2,50 за литър. Ако им играем по свирката и купуваме всичко, което жената е казала на момента никога няма да ги научим

59

Е как на 15.02.2023

преди 1 година

Изкупната цена на млякото от големите ферми е 1,05 лева,пък днеска сме 09.02.2023?

58

Анонимен

преди 1 година

Фалират родните ферми и после ще ядете вносна гауда и ементал по 40 лева килото.

57

До47

преди 1 година

Преди обяд беше програмист,след това земеделец сега гледам си станал и печелещ говедар ама май всъщност си един безработен чикиджиия,момче,вземи се лекувай защото това раздвоение на личността ще ти докара много проблеми!

56

Анонимен

преди 1 година

Хора, а защо просто не стиснем зъби и 2 седмици не стъпваме в била, лидл, кауфланд и подобните му?

55

ИТ без крави

преди 1 година

До Програмиста с кравите Пиши си телефон, ел. поща и прави бизнес. 2лв до 2,50 в зависимост от маслеността ти давам. Нагоре ... гориш :). За кашкавал се съмнявам че имаш по-евтин и качествен от този, който аз купувам, но можеш да пуснеш оферта. Таванът на цената за качествен *** кашкавал е 20лв , Витоша - 18 лв. До всички - купуването на храни особено извън промоция (макар и тя да е фалшива) от Била и Кауфланд трябва да бъде ограничено ако искате да не късат салфетки с вашите пари.

54

Анонимен

преди 1 година

Абе смешнииик,предложи си млякото на цени до два лева за литър пряко на потребителя и ти гарантирам че няма остане и помен от него непродадено!

53

Анонимен

преди 1 година

Мляко ли, че то крави ли трЕбват за него!

52

Един Българин

преди 1 година

Аз съм сложил таван на цената на прясното мляко от 3% в магазина. Над 2,50лв не купувам и казвам на децата че цената не е коректна и няма стимулираме инфлацията. Да се оправят Била и Кауфланд това не е мой проблем. Като не им стига печалба от 150% тогава ще ядем мляко и млечни продукти от Полша и Византия (колкото и да не ме кефят). Те просто е оядоха. Да се насърчи фермерите да идват на жеснкия пазар да го продават на 2-2,50. Студено е проблеми НЯМА! ЕлБи нали са държавни - имат и магазини!

51

G.I. Joe

преди 1 година

Мляко под 3.50 по магазините няма от 80ст до 3.50 това е 4 пъти надценка отиват в в джоба на търгашите.

50

Перниканец

преди 1 година

Taя ферма, що не си посочи адреса ? Сигурен съм, че има доста българи, желаещи да си закупят мляко и то на по-високи от изкупните цени...

49

Дачо

преди 1 година

Лелеее ужас! Няма да има пари за новото Бугати...а само за новия Мерцедес. Горките бизнесмени